2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Bence ignenin etkisi gecmistir canim...oyle olmasa doktorlar 10 gun sonra gel kanda bakalim gebelik varmi fiye derlermi...iyi haberler bekliyorum...benimde 8. Gunum

Hayırlısı bakalım canım. Rabbim kısmet ettiyse olur inşallah. Seninde güzel haberlerin gelir inşallah.

Kizlar benimde asilama yapali 7.gunum gunler yaklastikca korkularimda endiselerimde bir okadar artti doktor asilamadan 10 gun sonra gel demisti kararsizim adetimi beklicem galiba
..

bende aynı hisler içindeyim canım korkudan test yapmak bile istimiyorum bende adeti bekliycem galiba inş.hiç gelmez artık negatif görmekten bıktım

bende aynı hisler içindeyim canım korkudan test yapmak bile istimiyorum bende adeti bekliycem galiba inş.hiç gelmez artık negatif görmekten bıktım

Ben negatif görmeye alıştım 2 yıldır :) inşallah bu sefer pozitifi hepimiz görürüz. Mübarek şu güzel kandil günü yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa sürede.

Arkadaşlar miraç kandiliniz mübarek olsun rabbim gönlünüzden geçen herşeyi hayırlı ise nasip etsin

Herkesin kandili mübarek olsun.bende rabbim nasip ederse aşılama yaptırcam 2.ye... Kendimden özet geçeyim 2012 eylülde aşılama yaptırdım test günü kanda 3 küsür çıktı sonuç doktorum gebelik yok dedi progestanı bırakınca adet oldum.ekimde üzüntüden ne yumurtlama günüme baktım saldım kendimi ama rabbim o ay melegimi nasip etmiş adet günüm geçmiş farketmedim ögrendikten 2 gün sonra 6 haftama girdigim gün dış gebelik ameliyatı oldum.deger artıyordu ama kese yoktu.hastaneye yatış verdiler.2gün sonra keseyi sag yumurtalıkta gördüler iç kanama baslangıcıyla o gün ameliyat oldum.8 kasım yani.yavrum melek oldu.2010 eylülde evlendim 9 ay kadar eşim korudu.onda ve bende hiç sorun yok.

Yaşım 28 çanakkale dün akşam 8 de regl oldum.perşembe kontrole gidicem.geçen ay yumurtamın içi kanla dolup kist olmuştu ertelediler tedavi bu ay nasipse.ben edirne fakülteye gidiyorum.aranızda oraya giden var mı.

Arkadaşlar

hepimizin Miraç Kandili mübarek olsun hayırlara ve hayırlı bebişlere vesile olsun...hepimize çok dua edeceğim...

Canim cok uzuldum insallah bebegine kavusursun bir an once cok zorlu stresli bir donemden geciyoruz allah hepimizin yardimcisi olsun...

merhabalarr kızlarr..herkesinn kandili mübarek olsun rabbim bu kandil ve peygamberimizin yüzü suyu hürmetine dualarımzı kabul etsın..kimin gönlünden ne sıkıntısı geçiyorsa ne derdi varsa tez zamanda kabul olsun inş... dualarıımızda birbirimizi unutmamak dileği ile..

Birsencim bize pko ve prolaktinide eklersin.

tamam lalecım eklıyorum..nasılsın bakalım lekelenme yok daha dimi ?

Hanımlar günaydınnn,
Bugün aşılama sonrası 10. Günüm. Bugün evde test yapayım diyorum. İlacın etkisi bile olsa o ikinci çizgiyi görelim var. Ne dersiniz? Sizce doğru sonucu gösterir mi?

tünaydın canım nasılsın...oo ne güzel sen yolubıtırmek üzeresin..belirtinvarmı hiç canım...idrar testi yapıcaksan çıkmayabılır ama kan testınde çıkabilir tatlım..hayırlı haberlerle..

bugün ilk iğneme başlıyorum hayırlısıyla ayyy çok sevinçliyim

hadi hayırlısı olsun bakalım periliiimmm

merhaba canım hoşgeldin aramıza..umarım herşey yolunda gider

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]16 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]29 myıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD]18 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​fsh yukseklıgı[/TD]
[TD]tekirdağ yaşam hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]3 hazıran[/TD]
[TD]5 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]6 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erkek soruunu + pko + prolaktin[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilmedim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonn[/TD]
[TD]erzincan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 hazıran [/TD]
[TD]15 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​erkek sorunu[/TD]
[TD]​araştırma hastahanesı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

Canim trakyanin en buyuk hastanesi edirne fakulte ben tekirdagda oturuyorum yasam hastanesine gidiyorum bana uzak olmasa bende orYi tercih ederdim canim....

Kızlar sonuç negatif, silik bile çizgi yok. Benim gibi 10. Günü yapıp negatif çıktıktan sonra test gününde pozitif olduğunu gören var mı? İğnenin etkisi de geçmiş onu da öğrenmiş oldum.

Sukur lekelenmem yok cnm ama mide bulantisi asilama gununden beri dwvam edio baska mide bulantisi yasayan varmi

Kızlar sonuç negatif, silik bile çizgi yok. Benim gibi 10. Günü yapıp negatif çıktıktan sonra test gününde pozitif olduğunu gören var mı? İğnenin etkisi de geçmiş onu da öğrenmiş oldum.

​bencede çok erken idrarda çıkması için canım..2 gun daha bekle kan testı yaptır bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…