- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
- Konu Sahibi FairyTale61
-
Kızlar sonuç negatif, silik bile çizgi yok. Benim gibi 10. Günü yapıp negatif çıktıktan sonra test gününde pozitif olduğunu gören var mı? İğnenin etkisi de geçmiş onu da öğrenmiş oldum.
Evet hayatim ikinci cizgi var:) cok sevindim canim
Canım sağol da çok heveslenemiyorum. Gün aşırı tekrarlayım diyorum çünkü doktor beni 10 Haziran'da çağırdı. Ama yanlış bile çıksa sonradan test sonucu kalbim pır pır etti.
Sizce bu silik çizgiden sayılır mı? Eki Görüntüle 728861 Eki Görüntüle 728861
ayy canımm gerçektenn silikk koşş kan testi yaptır hemennnnnnnnnn
Kız nasıl gideyim şimdi, saat kaç oldu :) eşim izin verirse belki yarın yaptırırımkan testi :)
ayy kızz ben o silik çizgiyi gece görsem gider kan testi verirdim hemennninşallaahhhhh 2. hamişimiz olursunn canımmmmm ayyyy çok sewındımm wallaaa ​belirtin varmı hiç tatlım bide aşılamadan sonra ilişki oldumu daha ?
Canım kesin gözüyle bakamıyorum ama, benim yumurtam sağda gelişmişti sağ kasığımda iğne batmaları oluyor, özellikle yürüdükçe. Bide sanki göğüslerim çok şişti gibime geliyor, hafif sızlıyorlar. Bize ilişki önermişlerdi aşılama günü ve sonraki gün. sonradan bi de biz ekledik :)
Sizce bu silik çizgiden sayılır mı? Eki Görüntüle 728861 Eki Görüntüle 728861
​canım inş. ilaçların etkısı değilse o silik çizgi kolay kolay öçıkmaz..hamilesin gibi geliyr bana..hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun tatlım..bızede ptesı asılma oldum aksamında ılıskı ve bugun önerdi..sen jel kullanıyormuydun
Kullanıyorum canım. Crinone verdi doktor.
kız bt bu neee???? var işte 2. çizgi. hadi inşallah devamı gelir. daha da koyulaşır çizgilerrr
bende onu kullanıyorum tatlım şimdi bu akşam ilişki olursa akşam ben genelde 11 de yapıyorum o jeli..önce ilişkiyemi girice m yoksa once jelı sıkıp sonramı ilişkiye giricem :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?