2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Kızlar sonuç negatif, silik bile çizgi yok. Benim gibi 10. Günü yapıp negatif çıktıktan sonra test gününde pozitif olduğunu gören var mı? İğnenin etkisi de geçmiş onu da öğrenmiş oldum.

Canim idrarda cikmayabilir olumssuz dusunme kan testi daha kesin sonuc verir.

Başka benim gibi 10. Günü test yapan yok mu ki? Bir yandan heveslenmeyim diyorum ama engel de olamıyorum. İlacın etkisi falan değildir inşallah.

Kız nasıl gideyim şimdi, saat kaç oldu :) eşim izin verirse belki yarın yaptırırımkan testi :)

ayy kızz ben o silik çizgiyi gece görsem gider kan testi verirdim hemennn inşallaahhhhh 2. hamişimiz olursunn canımmmmm ayyyy çok sewındımm wallaaa ​belirtin varmı hiç tatlım bide aşılamadan sonra ilişki oldumu daha ?

Canım kesin gözüyle bakamıyorum ama, benim yumurtam sağda gelişmişti sağ kasığımda iğne batmaları oluyor, özellikle yürüdükçe. Bide sanki göğüslerim çok şişti gibime geliyor, hafif sızlıyorlar. Bize ilişki önermişlerdi aşılama günü ve sonraki gün. sonradan bi de biz ekledik :)

​canım inş. ilaçların etkısı değilse o silik çizgi kolay kolay öçıkmaz..hamilesin gibi geliyr bana..hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun tatlım..bızede ptesı asılma oldum aksamında ılıskı ve bugun önerdi..sen jel kullanıyormuydun

Kullanıyorum canım. Crinone verdi doktor.

bende onu kullanıyorum tatlım şimdi bu akşam ilişki olursa akşam ben genelde 11 de yapıyorum o jeli..önce ilişkiyemi girice m yoksa once jelı sıkıp sonramı ilişkiye giricem :44:

Canım ben sabah 8 de yapıyorum. Şimdi seni yanlış yönlendirmek istemem ama istersen yol temizden ilişkiye girin sonrasında jeli yap. Bu konuda bilgim olmadığı için yanlış bir şey demeyim sana şimdi.

Athena canım sen nasılsın? Seninle test günümüz aynı. Belirtilerin var mı? Benle paylaşır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…