2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Canım ben sabah 8 de yapıyorum. Şimdi seni yanlış yönlendirmek istemem ama istersen yol temizden ilişkiye girin sonrasında jeli yap. Bu konuda bilgim olmadığı için yanlış bir şey demeyim sana şimdi.

​canım benımkısı sabah akşam..sabah 11 aksam 11 de yapıyorum ben..akşamd yatarken ılıskıye gırıpsabaha kadar kalkmıyordum şimdi mdemdedıgın gıbı erken ılıskı olup sonra jelı kullanırım..

Athena canım sen nasılsın? Seninle test günümüz aynı. Belirtilerin var mı? Benle paylaşır mısın?

Sagol canim endise icinde test gunumu bekliyorum...benimde sag kasigimda hafif batmalar var canim asiri derecede de siskinlik var bunlarin disinda birsey yok insallah bebeklerimiz bizimledir

Son düzenleme:
Sagol canim endise icinde test gunumu bekliyorum...benimde sag kasigimda hafif batmalar var canim asiri derecede de siskinlik var bunlarin disinda birsey yok insallah bebeklerimiz bizimledir

İnşallahhhhh canım, hepiniz dualarımdasınız. Allahım utandırmasın hiç birimizi. Hayırlı evlatlarımız olur inşallah.

arkadaşlar 24 mayısta aşılama oldum.dün 12.günümdü.kan tahlili yaptırdım negatif.adet olana kadar umadumu yitirmesemmi.var mı aranızda adetten önce negatif çıkıpta sonradan pozitifi gören arkadaşlar

hepimize YÜCE RABBİM BİZE BAĞIŞLAR BEBİŞLERİMİZİ CNM DUALARIM SENİNLE SENDE NE GİBİ BELİRTİLER VAR CNM 10. GÜNÜN SANIRIM SENİN YAZDIM AMA OKUMADIN SANIRIM...

Canım kesin gözüyle hala bakamıyorum. Ama bugün özellikle sağ kasığımda batma var ve belim ağrıyor. İnşallah bebğimin habercisidir bu belirtiler.

Canim trakyanin en buyuk hastanesi edirne fakulte ben tekirdagda oturuyorum yasam hastanesine gidiyorum bana uzak olmasa bende orYi tercih ederdim canim....

Bende aslen tekirdag muratlıdanım.babam memur çanakkalede.3 yıl oldu buraya evlendim ben.

Mrb hanımlar kandilimiz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin

Benim bugün saat 3te asilamam oldu su an biraz agrım var ve cok hafif de lekelenmen oluyor bu günden itibaren progestan alcam oral

Veeee 13gun sonra test gunum

canım hoşgeldin bende seni merak etmiştim sağğol tatlım senınde mubrek olsun.......hadı geçmiş olsun bakalım yat dınlen tatlım kendıne dıkkt et..inş. iyi haberler vericeksinn

Merhaba canım. Seninde kandilin mübârek olsun. Rabbim hepimizinn dualarını kabul etsin. Hayırlı olsun aşılaman canım. Dikkat et kendine. Allah'a emanet ol.

Canim oncelikle sakin kendini yipratma ben ilk asilamamda 12GUnu yaptirmistim negatifdi 16si falandi yine yaptirdim negatifti ama sende asilamada degilde evdeki calismalarla olusmussa erken oldugu icin cikmamis olabilir ALLAHa emanet ol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…