- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
-
Canım ben sabah 8 de yapıyorum. Şimdi seni yanlış yönlendirmek istemem ama istersen yol temizden ilişkiye girin sonrasında jeli yap. Bu konuda bilgim olmadığı için yanlış bir şey demeyim sana şimdi.
Athena canım sen nasılsın? Seninle test günümüz aynı. Belirtilerin var mı? Benle paylaşır mısın?
Yanlışlıkla 2 tane eklemişim, pardon.
Athena canım sen nasılsın? Seninle test günümüz aynı. Belirtilerin var mı? Benle paylaşır mısın?
Sagol canim endise icinde test gunumu bekliyorum...benimde sag kasigimda hafif batmalar var canim asiri derecede de siskinlik var bunlarin disinda birsey yok insallah bebeklerimiz bizimledir
eve var cnm hayırlı olsun bebişin cnm cok sevindimmm....
Canım inşallah vardır. Dua et.
hepimize YÜCE RABBİM BİZE BAĞIŞLAR BEBİŞLERİMİZİ CNM DUALARIM SENİNLE SENDE NE GİBİ BELİRTİLER VAR CNM 10. GÜNÜN SANIRIM SENİN YAZDIM AMA OKUMADIN SANIRIM...
Canim trakyanin en buyuk hastanesi edirne fakulte ben tekirdagda oturuyorum yasam hastanesine gidiyorum bana uzak olmasa bende orYi tercih ederdim canim....
Mrb hanımlar kandilimiz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin
Benim bugün saat 3te asilamam oldu su an biraz agrım var ve cok hafif de lekelenmen oluyor bu günden itibaren progestan alcam oral
Veeee 13gun sonra test gunum
3gun yatak istiraati verdi dr canin bana :26:
3gun yatak istiraati verdi dr canin bana :26:
Mrb hanımlar kandilimiz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin
Benim bugün saat 3te asilamam oldu su an biraz agrım var ve cok hafif de lekelenmen oluyor bu günden itibaren progestan alcam oral
Veeee 13gun sonra test gunum
listede yok muyum yaw hiç dikkat etmedim
arkadaşlar 24 mayısta aşılama oldum.dün 12.günümdü.kan tahlili yaptırdım negatif.adet olana kadar umadumu yitirmesemmi.var mı aranızda adetten önce negatif çıkıpta sonradan pozitifi gören arkadaşlar
Sizce bu silik çizgiden sayılır mı? Eki Görüntüle 728861 Eki Görüntüle 728861
İnşallah sende athenada hamilesinizdir topik uğurlu gelir herkese inşallah.benide listeye eklermisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?