- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
-
hırka çorap terlik battaniyeama cidden iyi geldi, sağolun kızlar
sende ateş var herhalde kuzum ben battanıyeyle zor ısıtıyorum ayagımı
sarındım bi güzel ama dondurma yiyom
napim canım istedi...:26:
ben bu sefer kendime söz verdim hamiş havasına girmicem
hatta pazar akşamı ütü de yapmayı düşünüyorum
iki hafta oldu eşimle münasebetimi kestiler ateşli oldum haliyle
ooo ben başladım 2 gün önce işlere yemek yapmaya dün ütü yaptım.. bugün toz aldım...bi evi süpürmüyorum annem süpürdü onun haricinde herşeye yapmaya başladım...
ooo ben başladım 2 gün önce işlere yemek yapmaya dün ütü yaptım.. bugün toz aldım...bi evi süpürmüyorum annem süpürdü onun haricinde herşeye yapmaya başladım...
abowwww bakk anlaşıldı senınn ateşinn
​cnm sana aşılamadan sonra ilişki vermedımı doktor..
​bende çamaşır yıkayıp asıyorum bı dıger işleri yapmıyorum ama baslıycam ewde yemek yapmaya yaa bune boylee..
aynen ben de öyle yapcam süpürge haric bir sakıncası olacağını düşünmüyorum...çok hırcın süpürüyorum çünkü hehe
suecim canim 3gun yat dedi dr yattim bugun ayaklandim isye hafif kasik agrim bel agrim var baska bisey yok sen nasılsın
yarından itibaren serbest istediğin sıklıkta dedi
cnm çamaşır üpün yüksekse asma çamaşır ben asmıyorum yüksek bnm çamaşır ipim
aa kızlar gerçekten yemek falan da mı yapmıyosunuz???ben cam bile sildim sakınılan göze çöp batarmış diyerek
cnm ben kayınvalıdemlerle aynı bınadayım ve cok pımpırıklı kaynanam bana kalsa bende herseyı yaparımda o yat bısey yapma dıyor..bende sonra onu dınlemektense yatıyorum sonra olmıycak kalktın ıs ettın olmadı dıycek bana
aa kızlar gerçekten yemek falan da mı yapmıyosunuz???ben cam bile sildim sakınılan göze çöp batarmış diyerek
hımmm anladım canım. dış güçler yapmanı engelliyor yanihaklısın valla. sonra dinlemek strese sokar adamı. stres de bizim baş düşmanımız. sen en iyisi yat valla
cnm ben kayınvalıdemlerle aynı bınadayım ve cok pımpırıklı kaynanam bana kalsa bende herseyı yaparımda o yat bısey yapma dıyor..bende sonra onu dınlemektense yatıyorum sonra olmıycak kalktın ıs ettın olmadı dıycek bana
aynen oyle durduk yere hoc strese gıremem yeterınce stresım var zaten..hem boylede guzelmıs yemek getırıyor bana evımı sılıp süpürüyorr ohh ıyıymıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?