2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

Kızlarrrr bugün feci halde belim ağrıyoorrr galiba adet olacağım gebe kalınca da böyle ağrı olur mu acaba?

olabilir diye biliyorum ama. test yaptın mı bt?? bizi haberdar et sonuçtan. merak ediyorumm:18::18::18:

Canım evdeki gebelik testinde 10. Gün silik çizgi çıkmıştı ecotest marka bir gebelik testiydi. Sonraki günler labmen marka bir test uyguladım onda hiç bir şey çıkmadı. Bugün 14. Günüm. Yarın test günü. Galiba olmadı bu ay belim çok ağrıyor.

canim sakin olmaya calis inss hamissindir ben senden umutluyum.

Canım Allah'tan hayırlısını diliyorum hep, ama sürekli ağlamaklıyım dualarınızı benden esirgemeyin. Yaşımda ilerliyor, Rabbim inşallah bana da bir evlat nasip eder hayırlı ve sağlıklı bir evlat inşallah. Hepimiz inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız. Bizim kısmet olmadı, olmadı bebeğimiz. Çevremde herkes doğuruyor, sadece bir de değil, 2. Yi 3. Yü yapıyorlar. Haberlerini duyuyorum içimde buruk bir mutluluk oluyor. Onlar adına çok seviniyorum. Ama genede içim bir kötü oluyor

dualarımız seninle canım imkansiz die bisey yoook kuzum rabbim ol desin yeter

Canim yasin kac ne zamandır istiyorsun sorun neydi

Canım sağol, yaşım 27. İki yıldır uğraşıyoruz. Bizim sebepsiz infertilite. Kendi olur mu diye uğraştık ama olmadı

ne gibi tedaviler gördün canım yasin çokta geç değil bence

Canım bu daha ilk aşılamam oldu, bu aşılamadan önce başka bir devlet hastanesinde tetkikler yaptırmıştım ama aşılamaya gelmeden tedaviye ara verdik, daha Mayıs ayında yeni başladık, tedavi süreçleri de çok vakit alıyor. Senin yaş kaçtı canım?

ben 23yasindayim canim ve tedavide 8.ayimmm

Ah annem :) sen daha gençsin maşallah. Rabbim benim yaşımı gördüğünde inşallah 2 evlat nasip etsin sana. Allah gönlüne göre versin inşallahh. Buradan her şeyi anlatamıyorum ama ben yıprandım baya mesleğim de stresli. Allah yardımcımız olsun.

btcim aynı yaştayız hemen hemen aynı zamandır bebek için çabalıyoruz. aynı zamanda aşılamamızı yaptırdık. benim okulum da maalesef çok stresli. inşallah bu ay ikimiz de hayırlı haberler alırız.:13: umudunu kaybetme. ben de yaşım geçiyo dedim doktora. daha çoook gençsin dedi. ama çevredeki herkesin hamilelik ve doğum haberlerini alınca içinin nasıl burkulduğunu tahmin edebiliyorum inan. her ay "acaba oldu mu?" diye düşünüp kendimizi yiyoruz. inşallah tez zamanda bize de lütfedilir bu emanetler. bol bol dua okuyorum isteyen herkese nasip etsin Rabbim.

ayy gerçekmı kuzum ewt bende aynı bınadayım 2 yıldır cocuk ıcın ugrasıyorum ıkımızınde tek tüpleri kapalı kızz inşallah ıkımızde bu ay hamile kalırız madem bu kadar ortak yöne onuda eklemiş oluruzz

ayyyy özendim valla. biz maalesef uzaktayız ailemizden ve her iş bana bakıyo. kaynanamların haberi bile yok aşılama yaptırdığımdan. yoksa sorar durur diye hiç sölemedim. istediğimi bile bilmiolar.

aman en ıyısını yapmışsın cnm bızımıkıler neredeyse benden cok ıstıyorlar cocugumun olmadsını..bna kalsa ben bu kadar doktorlara gıtmıycem sonucta ınanclı bı ınsanım rabbım bı zaman koymuş ve ozamanı beklıyoruz ama onlar üstümde çok baskı kuruyolar bu konuda..kaynanam benden önce gidiyor doktora..çok ıyıler allah ıcın bana hıc bı kotu lafları benı uzucek bıseylerı yok ama hanı elden bısey gelmıyor..keşkee gelsee..emin ol senın o şekilde kafan daha rahattır tatlım

merhabalarr kızlarr bugünn nasılsınızz

bu güzel pazar gününü benim gibi ewde yumoşları kuluçkaya yatırarak geçiren varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…