- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
-
öyle ağrım sancım yok. ama ayaklarım üşüyo. vücudum sıcacık. üşüyorum diyorum eşim diyo örtünüpdurma kızamık çıkarcaksın. onun dışında hiçbir şey yok.
12.gunum ve hic bir belirti yok benimde tutmadi galiba
12.gunum ve hic bir belirti yok benimde tutmadi galiba
ayy o ayacıklaımızı ısıtamadık gıttı suecim..bende oyleyım vucudum sıcak ayaklar buz..ayaklarını gıyn cnm üşütmemeye dıkkat et..inşallahhh göbiştee bebişş vardır
kızlarr bu aradaa ben cok yogun koku alır oldum hangı komsu ne yemek yapıyorr kokusu gelıyor bna yaa ılactan kaynaklımı buuuuuu
kızz belirtileree takılmayın demıyormuyumm benn..cnm senın test tarıhın nezaamandı
inşallah canım yaaa. iyi işte ilaç da yapıyosa bu koku hassasiyetini canın ne isterse söle kv yapıversin
Canim iki gun once doktira gitmem gerekiyodu gitmedim doktorum 10 gun sonra gel demisti ama ben 15 ini bekliyorum...12 haziranda gitcem
Canim iki gun once doktira gitmem gerekiyodu gitmedim doktorum 10 gun sonra gel demisti ama ben 15 ini bekliyorum...12 haziranda gitcem
athenacım ben de öyle diyorum. dün akşam da aynı şeyi düşündüm. internetten bi bakayım dedim. karşıma şu topik çıktı. bütün umutsuzluğum geçti. sen de bi bak istersen.:
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/430770-hic-belirtim-yoktu-hamileyim.html
kızz işin kötüsü normalde ben hamburgere bayılırım bı ataneyı yer ıkıncı olsada yerım aksam esım sewıyoum dıye getırmıs kokudan onuda yıyemedııııımmmmmmmmmmallahımm bu yalancı hamilelikleee ölüp gidecemm
hay sen çok yaşa. öldürdün beni gülmekten. ben de elimde pozitif testimle gezip duruyom. eşim meyve yesek mi diyo "utanmıyor musun hamile kadından iş beklemeye diyorum" gülüp duruyoruz o hallerime.
nasıl dayanıyosun Athena maşallah. bana 10. gün gel dese 9. geceden sıraya girerim valla.iyi sabrediyosun.
napalımm bızde yalancı hamılelıklee kafa buluyruzz dımıı tatlımm ayy kızz bende pişman oldumm keşkemm yapsaydım bendeee barımm bı çift çizgi görseydım ölmeden malum bu yalancı hamılelık herzaman yaşanmazz
Canim gecen ayda asilama olmustum ve 10 gun sonra test yapildi ve ben okadar umutluydumki hatta esime kesin tuttu diyodum gule oynaya hastaneye gittim ve doktorum gebelik olusmamis dedi o anki halimi tahmin bil
Edersiniz cok kotu oldum aglayarak ciktim hadtaneden simdi yine ayni seyleri yasamak istemiyorum
sikildim evde yaww
Birsen cim dün kasığım ağrıyr 2 gündür demişdim ya hani ağrım devam edince doktorumu aradım kullandığım ilaç gaz sancısı yapıyordur ara ver dedi bende bugün atmadım yani demem şuki kullandığnız ilaçlar gaz sancısı yapabiliyormuş endişe etmeyin bu durumu yaşayan birileri varsa...napalımm bızde yalancı hamılelıklee kafa buluyruzz dımıı tatlımm ayy kızz bende pişman oldumm keşkemm yapsaydım bendeee barımm bı çift çizgi görseydım ölmeden malum bu yalancı hamılelık herzaman yaşanmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?