2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

öyle ağrım sancım yok. ama ayaklarım üşüyo. vücudum sıcacık. üşüyorum diyorum eşim diyo örtünüpdurma kızamık çıkarcaksın. onun dışında hiçbir şey yok.

ayy o ayacıklaımızı ısıtamadık gıttı suecim..bende oyleyım vucudum sıcak ayaklar buz..ayaklarını gıyn cnm üşütmemeye dıkkat et..inşallahhh göbiştee bebişş vardır

kızlarr bu aradaa ben cok yogun koku alır oldum hangı komsu ne yemek yapıyorr kokusu gelıyor bna yaa ılactan kaynaklımı buuuuuu

inşallah canım yaaa. iyi işte ilaç da yapıyosa bu koku hassasiyetini canın ne isterse söle kv yapıversin

inşallah canım yaaa. iyi işte ilaç da yapıyosa bu koku hassasiyetini canın ne isterse söle kv yapıversin

kızz işin kötüsü normalde ben hamburgere bayılırım bı ataneyı yer ıkıncı olsada yerım aksam esım sewıyoum dıye getırmıs kokudan onuda yıyemedııııımmmmmmmmmm allahımm bu yalancı hamilelikleee ölüp gidecemm

Canim iki gun once doktira gitmem gerekiyodu gitmedim doktorum 10 gun sonra gel demisti ama ben 15 ini bekliyorum...12 haziranda gitcem

hmm nasıll katlanıyorsunn bu stresee tatlım yaa..benıde doktor 12. gun kan testıne cagırdı ben hemen gıdıcem bu esaretten kurtulucammmmmmm

hay sen çok yaşa. öldürdün beni gülmekten. ben de elimde pozitif testimle gezip duruyom. eşim meyve yesek mi diyo "utanmıyor musun hamile kadından iş beklemeye diyorum" gülüp duruyoruz o hallerime.

hay sen çok yaşa. öldürdün beni gülmekten. ben de elimde pozitif testimle gezip duruyom. eşim meyve yesek mi diyo "utanmıyor musun hamile kadından iş beklemeye diyorum" gülüp duruyoruz o hallerime.

napalımm bızde yalancı hamılelıklee kafa buluyruzz dımıı tatlımm ayy kızz bende pişman oldumm keşkemm yapsaydım bendeee barımm bı çift çizgi görseydım ölmeden malum bu yalancı hamılelık herzaman yaşanmazz

nasıl dayanıyosun Athena maşallah. bana 10. gün gel dese 9. geceden sıraya girerim valla. iyi sabrediyosun.

Canim gecen ayda asilama olmustum ve 10 gun sonra test yapildi ve ben okadar umutluydumki hatta esime kesin tuttu diyodum gule oynaya hastaneye gittim ve doktorum gebelik olusmamis dedi o anki halimi tahmin bil

Edersiniz cok kotu oldum aglayarak ciktim hadtaneden simdi yine ayni seyleri yasamak istemiyorum

öyleee. ben de sırf bi kerecik sonucu yalan da olsa bilerek test yaptım. sırf mutlu olayım diye. kendimi avutuyorum işte. ilk günler epey kaptırmıştım kendimi de sonra dedim napıyosun diye.

athenacım anladım canım. inşallah bu sefer hayırlı haberler alırsın doktorundan.

Birsen cim dün kasığım ağrıyr 2 gündür demişdim ya hani ağrım devam edince doktorumu aradım kullandığım ilaç gaz sancısı yapıyordur ara ver dedi bende bugün atmadım yani demem şuki kullandığnız ilaçlar gaz sancısı yapabiliyormuş endişe etmeyin bu durumu yaşayan birileri varsa...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…