2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

​aa tatlım ıyı yapmıssın aramakla bak bıldıgımız ıyı oldu..benımde vjınal bolgenın ust kısmı gobegıme dogru cok şişti ve taş gibi..

sen biraz zor gidersin öle hoplanıp zıplanacak yerlere otur camın önüne de gidenleri seyret

az öncee eşim aradı (işte bu arda ) ben hazırlanıyorum konsere gıdıcem dedım yat yattıgın yerdee sen kurdeşen dökmeye devam ett hatta onlarlaa konserr verr dedii

bananee bananneeeeeee gidicemmmmmmmm :84::84::84:

17haz ben 18haz diyorum ben... 18tane progestan.kaldı bitince.test.yaptir.dedi dr:18:

anaaaam. konser aşeriyom diyeydin. ama adam onun da cevabını vermiş bile. onlarla konser ver demiş.

hadi bakalım hicran. umutluyum herkesten

anaaaam. konser aşeriyom diyeydin. ama adam onun da cevabını vermiş bile. onlarla konser ver demiş.

hadi bakalım hicran. umutluyum herkesten

sormaa tatlımm çokk beyukk hastayım sankımm yerımden kaldırmıyolar benıı töbee töbee

mooncumm bu arada ben kullanmıyorum sigara çok zararlı sakın kullanıyorumm demee

ben o evreyi atlattım. ayyy ne korkunç evde yalnız olsam neyse. düşünsene sınıfta yaptığımı. ayyyy sosyal medya sallanırdı valla

ayy koptumm kızlarr yaaa bugün amma çok güldüm rabbim sonumuzuda böylee güldürsün inşallahh

ayy koptumm kızlarr yaaa bugün amma çok güldüm rabbim sonumuzuda böylee güldürsün inşallahh

ayyy bunu da anlatmalıyım. dün solo türk gösterisi vardı. gittik eşimle. sahil mahşer yeri gibi. arkamızda 5-6 tane çocuk. küçüklü büyüklü. yani ilkokul öğrencisi falandırlar anca. bi görsen kankalı mankalı konuşmalar. adam diyo ki nefeslerimizi tutuyoruz. azıcık büyük olan" nefesini tut kanka" diyo. küçüklere bi baktım ne göreyim. şişirmiş yanaklarını elleriyle de ağzını kapatıyor. nefesi kaçmasın diye. ayy yattım yerlere. hala gülüyorum valla

cnm ben günde 1 paket içiyordum 1 haftadır 2 fırt 3 fırt içiyorum sadece 1 taneyi bile bulmuyor bende yürüyen gaz bombasıyım her adımımda cıkıyor benimde gazım:)

ayy kızlarr öldümm gözlerimdenn yaş geldi birazdan gülmekten yalancı gebeligim son bulucakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…