- Konu Sahibi FairyTale61
-
ye ye ins bebistendir bu can cekmesisimdi benimde cekti.bi tabak alabilir miyim [/QUOTEinşallah cnm benim hay hay hemen koyuyorum varmı başka yemek isteyen:)yaw bu smileri nasıl koyuyorsunuz ben göremedimde...
mesaj yazdığın yerde hemen altta. diğer seçenekler diye bi bölüm var orda "gülümsemeler gösterilmesinbutonu aktifse çıkmaz canım. onu pasif hale getir. çıkar sana da
kuzum ben telden giriorum pcde nasıl bilmiyorum kolay bi yolu var ana bilen biri yazar sana
mesaj yazdığın yerde hemen altta. diğer seçenekler diye bi bölüm var orda "gülümsemeler gösterilmesinbutonu aktifse çıkmaz canım. onu pasif hale getir. çıkar sana da
ee yapamadım
ee yapamadım
allah allah. neden olmuyo ki
allah allah. neden olmuyo ki
bilmiyorum cnm...
bilmiyorum cnm...
diğer secenekleri tıklıyorum ama gülümsemeler seceneği yok neyse cnm tsk ederim yardımın için...
farkli editor yap var mi onu dene
kuzum ben telden giriorum pcde nasıl bilmiyorum kolay bi yolu var ana bilen biri yazar sanaben iki.nokta ve rakamla yapiom mesela : 1 : tabi araya bosluk koymadan
onca komutu aklında nasıl tutuyorsunn kuzuu
kızlar duş aldım demin gögüslerimde damar belirmiş belirgin baya bu hamilelik belirtisi olabilirmi acaba?
ewt cnm olabilirrrrrrrrrrr
gülümsemelerı yapamıyormusun hala yukarda profıl kont panelı var oraya gır seceneklerden duzenle tatlım
damarmı:) cnm...evet evet bu bi belirti olabilir:124::124::124:
cnm evet hala yapamıyorum ama secenekleri giriyorumda nerden neyi işaretlicem yada kaldırcam onu anlayamadım
yaza yaza alıştım birsencimm
eheheh oldu şimdii sağolasın cnmcımmmyuhhhhhhhhhhhhafızana hayran kaldım kuşumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?