- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
-
- #1.001
eheheh oldu şimdii sağolasın cnmcımmm
evet damarlasma bi belirti bence allahimmm lutfen öyle olsun ins
oleyyy oleyy başardıkk :82::79:
canim ben bir aydir folik plus kullaniyorum
inşallah balım inşallah öledirrevet damarlasma bi belirti bence allahimmm lutfen öyle olsun ins
birsencim inlaşşah cnm hepimiz hamişizdir hep kişi cekeriz halayımızımooncumm senden ıyı haber alıcaz inşallahhh ozaman halay çekcemm burdaa
cnm hg aramıza hayırlı olsun aşılaman cnm inşallah tutar hepimizin de yüce Rabbim bebişlerimizi kucağımıza verir inşallh benimde ilk aşılamam ...mrhb ben de bu ayın 5 inde aşılama oldum 20 sinde test verdi umarım pozitif çıkar .arkadaşlar yazılanları okudum yaşlarınız daha çok genç sizin benden daha fazla şansınız var ben ne yapayım yaş 37 ilk aşılama umarım tutar :)
Amin cnm inşallah...inşallah herkesin duaları kabul olur aşılama olan herkesin değerlerinin pozitif çıkması dileğiyle...
inşallah herkesin duaları kabul olur aşılama olan herkesin değerlerinin pozitif çıkması dileğiyle...
sen ne kadar zamandır içiyosun athena?
bende 4 gündür sigarayı tamamen bıraktım ama çok zor ya cnm çok istiyo ama korkuyorum içmeye
ben 4 senedir falan tedavi görüyorum ama ilk defa aşılama yapıldı doktorlara güvenemediğim için hep yarım bıraktım
merhaba bende yeni üyeyim. 1 haziranda ilk aşılama yaptırdım 15 haziran tahlil günüm çok merak ediyorum. gonalf iğne ile 8 yumurtam oluştu bakalım sonuç ne olacak. inşallah hepimiz hamile kalırız bebeklerimize kavuşuruz. zaman geçmiyoooo....
Canim insallah son asilaman olur ilkinde cok heycanliyimdim simdi ise sadece korku ve endise icinde duygularim allahim ne olur bebeklerimize bir an once kavusalim kimseyi bebek ozleniyle yasatmasin allahim cok efiyorum hepimiz icin arkadaslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?