- Konu Sahibi FairyTale61
-
- #1.141
ayy sormaa iyiki seni dinlemişimde gitmemişim yoksa bi sopa dayak yıyıp gerı gelıcektımmkızımm bu arada ben korktum senden habire cnın bişey istiyorr korkarım böyle dewam edersen seni tırla getrcez doğumaa
yok yok merak etme. çok zayıfım zaten alsamda bişey olmaz. şimdi çıktı poğaçalarım sıcacık 4 tane yuvarladım. birazdan kocam gelir akşam yemeğine de otururum onla
ohh afiyett olsunn..kız akşam yemeginde adama bi poğaçamı verecenn
yok yok. versem de onla doymaz ki. illa yemek arar.
günün menüsü: taze fasülye yanında dünden kalmış semizotu.
tatlı: un helvası
çayla da poğaçalar.
kızz allh senii nee etmesin benımde canım un helvası çekti şimdiiiiii :84: nsl yaptın anlat bakemm
gel saa da veririm.
1 paket margarinde 2 su bardağı unu kavurdum iyice. bayağı kavurduktan sonra başka bi tencerede 2 su bardağı suyla 2 su bardağı şekerden şerbet yapıp kaynattım. parçalanmış ceviz attım una. sonra şerbeti döktüm altını kapattım. içini çekince de şekil verdim.
hmm afferimm becerikli kız cnm..bugün üşendim ama yarın bende yapıcambu arada kalktım ıkı gundur yemeklerımı kendım yapıyorum..bende bugün tavuk sote pilav salata karpuz patates kabak patlıcan kızrtması yapıcam
ama bizim tatlımızz yokkiiiiiiii
Canlarim kafam cok karidiksanirim yarinda gitmicem doktoro zaten yarin adet gunum olursa ararim doktoru olmazsada 3 gun bekliyim diyorum oyle gidim cok kararsizim esimde sen bilirsin diyor nasil istersen oyle yapariz dedi gitmeyi korkuyorum
athenacım tabi iyisini sen bilirsin ama evde bi test yapsan daha iyi olmaz mı? hem bu belirsizlikten kurtulursun hem de sonuç olumsuzsa bile doktora gidene kadar kendini biraz toparlarsın canım. tabi ki karar senin bu benim şahsi fikrim.
Test yaparim evde ama nedense icimde umut yok ..
öyle düşünme lütfen. hayırlısı olsun tabi. geçenlerde paylaşmıştım bi link. hatta yine senle konuşurken. onu görmedin mi?? belli mi olur? bi de bakarsın gelir varnazın.
evt birsencim eylemci deme onlara.eylemcilerin arasına özellikle sokulmuş provokatörler...Canim onlar provokatör lerdir eylemciler sanmiyorum yapsinlar...
B]cnmm yaa hala abla olamadı :)) topiğini tesadüf gördüm ilk defa girdm foruma aylardır :)) bu ay aşılama düşünyrz olmazsa diğer ay tüp bebek inşallah cnm :)) hayırlısı olsun artık çok takmıyorum..takmasamda olmuyo bunuda gördüm :)) sendede sanrm bişe yok :))şimdi bn geldm ya bu topiğe herkes hamile kalır :)) kendme uğurum yok blyrsn bni 34tabıı cnmm hele kızlarr ıyı haber versın hepsınee cekıcemm benn
merhaba cnm hoşgeldın aramıza..umarım ıyı haberler verırsın..kendınden basedrmısın bırz cnm sorun neydı hangı sureclerden gectın ?
aa nazz canımmmmmmçok sağol bitanem senın ugurun benım topiğide yansır inşallah..napıyorsun nasıl gıdıyorr nazz ablaa oldumu merak edıyorumm senii çokk
cnmm çok üzüldümm yaa..hay allah geçen güm nslda heveslenmiştik..sıkma canını herseyde vardır hayır..öyle et parcaları gelmesının sebebıde ılacla yumurtalıklar uyarıldıı ıcın ve bırden fazla yumurta oldugu ıcın o sekılde oluyor bendende ılacla fazla yumoşun oldugu zaman oylee yogun parçalar gelir
Suecim senin asilaman ne kadar fiyat tuttu...
B]cnmm yaa hala abla olamadı :)) topiğini tesadüf gördüm ilk defa girdm foruma aylardır :)) bu ay aşılama düşünyrz olmazsa diğer ay tüp bebek inşallah cnm :)) hayırlısı olsun artık çok takmıyorum..takmasamda olmuyo bunuda gördüm :)) sendede sanrm bişe yok :))şimdi bn geldm ya bu topiğe herkes hamile kalır :)) kendme uğurum yok blyrsn bni 34
sperm yıkama 250. benim aşılama için de 280 yani toplam 530a geldi canım. siz ne kadar ödediniz??
Bende 500 odedim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?