2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

yok yok merak etme. çok zayıfım zaten alsamda bişey olmaz. şimdi çıktı poğaçalarım sıcacık 4 tane yuvarladım. birazdan kocam gelir akşam yemeğine de otururum onla

yok yok. versem de onla doymaz ki. illa yemek arar.
günün menüsü: taze fasülye yanında dünden kalmış semizotu.
tatlı: un helvası

çayla da poğaçalar.

kızz allh senii nee etmesin benımde canım un helvası çekti şimdiiiiii
:84: nsl yaptın anlat bakemm

kızz allh senii nee etmesin benımde canım un helvası çekti şimdiiiiii
:84: nsl yaptın anlat bakemm

gel saa da veririm.
1 paket margarinde 2 su bardağı unu kavurdum iyice. bayağı kavurduktan sonra başka bi tencerede 2 su bardağı suyla 2 su bardağı şekerden şerbet yapıp kaynattım. parçalanmış ceviz attım una. sonra şerbeti döktüm altını kapattım. içini çekince de şekil verdim.

hmm afferimm becerikli kız cnm..bugün üşendim ama yarın bende yapıcam
bu arada kalktım ıkı gundur yemeklerımı kendım yapıyorum..bende bugün tavuk sote pilav salata karpuz patates kabak patlıcan kızrtması yapıcam

ama bizim tatlımızz yokkiiiiiiii

kaç kişi yaşıyonuz bacım siz??? ordu doyar onlarla be... hııı anladım sen haftalık yapıyon. sonra 1 hafta rahat ediyon di miii... hem sizin de karpuzunuz var... ayyyy canım nası balık çekti şimdi

Son düzenleme:
Canlarim kafam cok karidiksanirim yarinda gitmicem doktoro zaten yarin adet gunum olursa ararim doktoru olmazsada 3 gun bekliyim diyorum oyle gidim cok kararsizim esimde sen bilirsin diyor nasil istersen oyle yapariz dedi gitmeyi korkuyorum

Canlarim kafam cok karidiksanirim yarinda gitmicem doktoro zaten yarin adet gunum olursa ararim doktoru olmazsada 3 gun bekliyim diyorum oyle gidim cok kararsizim esimde sen bilirsin diyor nasil istersen oyle yapariz dedi gitmeyi korkuyorum

athenacım tabi iyisini sen bilirsin ama evde bi test yapsan daha iyi olmaz mı? hem bu belirsizlikten kurtulursun hem de sonuç olumsuzsa bile doktora gidene kadar kendini biraz toparlarsın canım. tabi ki karar senin bu benim şahsi fikrim.

Test yaparim evde ama nedense icimde umut yok ..

öyle düşünme lütfen. hayırlısı olsun tabi. geçenlerde paylaşmıştım bi link. hatta yine senle konuşurken. onu görmedin mi?? belli mi olur? bi de bakarsın gelir varnazın.

Canim cok sagol gercektende kendimi iyi hissettiriyirsun cok tesekkur ederim ilgin icin...

B]cnmm yaa hala abla olamadı :)) topiğini tesadüf gördüm ilk defa girdm foruma aylardır :)) bu ay aşılama düşünyrz olmazsa diğer ay tüp bebek inşallah cnm :)) hayırlısı olsun artık çok takmıyorum..takmasamda olmuyo bunuda gördüm :)) sendede sanrm bişe yok :))şimdi bn geldm ya bu topiğe herkes hamile kalır :)) kendme uğurum yok blyrsn bni 34

hoş geldin naz. inşallah uğurlu gelirsin gerçekten topiğimize. sanırım 2. için uğraşıyosun sen. ne güzel en azından bir yavrun var allah bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…