- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
-
- #1.161
B]cnmm yaa hala abla olamadı :)) topiğini tesadüf gördüm ilk defa girdm foruma aylardır :)) bu ay aşılama düşünyrz olmazsa diğer ay tüp bebek inşallah cnm :)) hayırlısı olsun artık çok takmıyorum..takmasamda olmuyo bunuda gördüm :)) sendede sanrm bişe yok :))şimdi bn geldm ya bu topiğe herkes hamile kalır :)) kendme uğurum yok blyrsn bni 34
Rahim filni ne kadar bu ay adet olursam rahim filmi cektircem
Rahim filni ne kadar bu ay adet olursam rahim filmi cektircem
​ben 370 e celktırtmıstım geçen sene cnm..ne yaptın test yapmaya karar wermedın mı cnm ?
onu 2 ay kadar önce çektirdim. 180 lira gibi bişeydi sanırsam
Yarin evde yspcam test sabah kalkar kalmaz test yapcam tabi kirmizilar icinde uyanmazsamm:)
canımm hakkında ne hayırlı olursa o olsun inşallah..tek çizgi çıksada dünyanın sonu değil bunu unutma..herşeyden önemlisi senin sağlığının kfanın rahat olması...ama bence boşuna bu kadr stres yapıyorsun senden guzel haber alıcakmısız gıbı doğuyor içimee inşallahdaa öylee olur
Canim benim sagol iyi dileklerin icin insallah hepimiz hamis oluruz ve yeni topigimiz olur haziran anneleri diye ...
cnm ben tam 12 tane menagon vuruldum aşılamam öncesi ve kalçadan.menagon çoğunlukla kalçadan yapılıyor.ganol f falan göbekten.bende hiçbir yan etki yapmadı.vurulurkende hiç acıtmıyor.kızlar kullanan kimse yokmu?
hoş geldin naz. inşallah uğurlu gelirsin gerçekten topiğimize. sanırım 2. için uğraşıyosun sen. ne güzel en azından bir yavrun var allah bağışlasın.
cnm iyi yaptım gelmekle bende merak edıyordum seni..demek naz hala abla olamadı olsun üzme canını tatlım bak bende ozamandan eberı ugrasıorum doktorlarla ama yıne sonuc alamadım..
kızlarr bu arada naz ben geçen sene kk ılk gırdıgımzaman onun topıgıne yazmışsın ağustos topiğiydş ve baya bi hamiş çıkmıştı ordan..nazın uguruna inanırım inş. bizede ugurlu gelirsin cnm..ordakı kızlar sımdı dogurmustur bıle bız hala ugrasıoruz nazcım...rabbım hayırlı zamanda hayırlı ewlatlar nasıp etsın...inş. tüp bebege gerek kalmadan hamiş kalırsın...bizi haberdar etmeyı unutma cnm
inşallah cnm ama haziran annesi değil ya şubat ya mart annesı oluyoruzz
Merhaba bende anlatayım hikayemi herkese örnek olsun ben Ocak ayında rahim filmi çekildim iki tüpte tıkalı dendi hemm Şubat'ta tüp bebek denedik yasımız 29 sadece tüpte sorun hersey normal büyük ümit verdiler sanki bebeği gitcez alcaz öle Neyse sonuc negatif hemen başka Dr te gittim fimi beğenmedim tekrarla dedi bi tüpüm açık çıktı ve biride hidrosakpinks dedi asla tüp bebek tutmaz sıvıyı enggellıcez dedi 8 Mayıs'ta laparoskopi oldum tek tüpüm bağlandı 8 Haziran'da aşılamam yapıldı eşimin sperm sayısı 9 milyon çıktı ama işlemden sonra 31 milyonla yapıldı hayatımın. En kötü 6 aynı yasadım sayemde annem panik atak oldu ve ilaç kullanıyor laparoskopi ve aşılamayı annem hep sonradan ögremdı herseye eşimle gittik sımdı bugün 5 gun bekliyorumumudum varmı var ağlıyorum ama ne care kısmet
tşk ederm cnm uğurum geldi :))
bnide yazın listenze adetmn 3.gnu klomene başladm :)) uğurlu olsn topiğinz..bnm topiğimdeki hamşler doğurduuu :)))bn hamle kalcm halaa: ))
kısss kutun dolu kutun bebişimm
Merhaba bende anlatayım hikayemi herkese örnek olsun ben Ocak ayında rahim filmi çekildim iki tüpte tıkalı dendi hemm Şubat'ta tüp bebek denedik yasımız 29 sadece tüpte sorun hersey normal büyük ümit verdiler sanki bebeği gitcez alcaz öle Neyse sonuc negatif hemen başka Dr te gittim fimi beğenmedim tekrarla dedi bi tüpüm açık çıktı ve biride hidrosakpinks dedi asla tüp bebek tutmaz sıvıyı enggellıcez dedi 8 Mayıs'ta laparoskopi oldum tek tüpüm bağlandı 8 Haziran'da aşılamam yapıldı eşimin sperm sayısı 9 milyon çıktı ama işlemden sonra 31 milyonla yapıldı hayatımın. En kötü 6 aynı yasadım sayemde annem panik atak oldu ve ilaç kullanıyor laparoskopi ve aşılamayı annem hep sonradan ögremdı herseye eşimle gittik sımdı bugün 5 gun bekliyorumumudum varmı var ağlıyorum ama ne care kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?