- Konu Sahibi FairyTale61
-
- #1.221
sabredebilecekmisin sueya bence git işde yaptır evde idrar testi yapma yanıltabiliyor yada 1 hafta beklemen gerekecek yok yok annem sen gitt hade bakemm
aciller var git acile dersden sonraama yarın sabah dersim vaaaar. ve yarın izin alamam. iyisi mi ben evde yapayım testimi 19unda da tekrar ederim. napiiim. hakkımda hayırlısı artık
aciller var git acile dersden sonra
dur kız panik yokbakarım olmazsa öle yaparım artık. ayyyy heyecanlıyım çooookkkk.:18::18::18::18:
arkadaşlar aşılamadan sonra akıntınızda renk değişimi oldu mu?çok hafif sütlü kahve gibi :/
bir de ne kadar yattınız :/
Kızlar bugün kontrol günümdü soldaki yumurtam çok iyiymiş.ameliyatlı sag tüpümdede 14mmlik varmış bir tane.çatlatma ignesi vurdurduk bugece ilişki dedi doktor cuma sabahı aşılamam var.
ama yarın sabah dersim vaaaar. ve yarın izin alamam. iyisi mi ben evde yapayım testimi 19unda da tekrar ederim. napiiim. hakkımda hayırlısı artık
bizede perhiz verdi ve hala ilişki yasak dedi dr...hayırlısı olsun öncelikle neden ilişki verdi dr anlamadım bize perhiz vermişti...
bizede perhiz verdi ve hala ilişki yasak dedi dr...
yok bnm aşılamamın 12. günü bugün dün hatta dedi dr um girmeyin sakın ilişkiye dedi...bizimde aşılama oluncaya kadar ki 4 gün yasaktı..
yani herkesin dr farklı söylüyor ...bilmiyorum kızlar ne deniliyosa onu yaptım ben
dr ne dediyse onu yap cnm her dr ayrı öneride bulunuyor nederlerse onu yapacağız...Bennimkide Perşembe gece ilişki Cumartesi aşılama sabah 8 de sonra Pazartesi Çarşamba cuma ilişki dedi bugün
kelebekimm boşaltıyorum hemen yoksun bi kaç gündür merak ettim seni herşey yolundadır inş. bu arada naz sen ben aynı topıktee yınee mazi gözümde canlandı
cnm mrhba bnm de kahverengi akıntı geldi ama aşılama esnasında olan kanama sanırım ben pek yatmadım normal devam ettim günlük yaşantıma hayırlısı olsun cnm inşallah bebeğine kavuşursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?