2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

sabredebilecekmisin sue ya bence git işde yaptır evde idrar testi yapma yanıltabiliyor yada 1 hafta beklemen gerekecek yok yok annem sen gitt hade bakemm

ama yarın sabah dersim vaaaar. ve yarın izin alamam. iyisi mi ben evde yapayım testimi 19unda da tekrar ederim. napiiim. hakkımda hayırlısı artık

arkadaşlar aşılamadan sonra akıntınızda renk değişimi oldu mu?çok hafif sütlü kahve gibi :/
bir de ne kadar yattınız :/

Son düzenleme:
Kızlar bugün kontrol günümdü soldaki yumurtam çok iyiymiş.ameliyatlı sag tüpümdede 14mmlik varmış bir tane.çatlatma ignesi vurdurduk bugece ilişki dedi doktor cuma sabahı aşılamam var.

arkadaşlar aşılamadan sonra akıntınızda renk değişimi oldu mu?çok hafif sütlü kahve gibi :/
bir de ne kadar yattınız :/

cnm mrhba bnm de kahverengi akıntı geldi ama aşılama esnasında olan kanama sanırım ben pek yatmadım normal devam ettim günlük yaşantıma hayırlısı olsun cnm inşallah bebeğine kavuşursun..

Bennimkide Perşembe gece ilişki Cumartesi aşılama sabah 8 de sonra Pazartesi Çarşamba cuma ilişki dedi bugün

kelebekimm boşaltıyorum hemen yoksun bi kaç gündür merak ettim seni herşey yolundadır inş. bu arada naz sen ben aynı topıktee yınee mazi gözümde canlandı

günaydın kuzuşum iyiyim çok şükür işe başladım ya raporum bitti işler yoğun
günde 1 saat revirde yatıyorum şimdi iyiyim
bu arada naz bu topikte mi? hani nerdeee

gece tuhaf bir rüya gördüm...

karnımı açıp bakıyorum sağ tarafımda göbek delikten aşağı kadar boyuna kıpkırmızı bir şerit gidiyor

ama kırmızı yerler şiş ve yer yer çok az morarmaya bile yüz tutmuş sanki

sanki yanık gibi ama yanık değil...

sonra dokunmak istiyorum acıyor mu diye

dokununca hiç acımıyor ama cok sıcak olduğunu hissediyorum :44:

ne anlama geliyor aceba yoksa sadece çok mu kafa yoruyorum :18:

KLOMENLE AŞILAMA YAPACAKTIK 5 gün ilacımı içtim dün adetimin 11.günü doktora gittim sagda yumurta yok solda 2 tane 12mm ve 1 tane 18mm yumurtan oluşmuş dedi bir tanede çok büyümüş o kist olabilir dedi eşimin sperm sonucuna baktı sınuc cok iyi ve aşılama yapmayalım bekleyelim dedi ben zaten 2 senedir ertelıyorum tam cesaretlenmişken üzülsemmi sevinsemmi ANLAMADIM çok yumurta olumsuz bişeymi kızlar sizin fikriniz nedir ????

cnm mrhba bnm de kahverengi akıntı geldi ama aşılama esnasında olan kanama sanırım ben pek yatmadım normal devam ettim günlük yaşantıma hayırlısı olsun cnm inşallah bebeğine kavuşursun..

inş hepimiz için öyle olsun.Allah ım gönlümüze göre versin.belki de aşılamadandır,kimseden duymadım da öyle bir şey.bir de orada başım döndü,ebe uzun süredir sırt üstü yattığın için dedi.ama sonra eve geldim uyudum kalktığımda yine başım dönüyordu.sonra yavaş yavaş geçti :/
kaçıncı gününüz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…