- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
-
- #1.261
kızlar sabah evde test yaptım hemen söleyeyim sonuç negatif. doktoruma sordum idrar testinde çıkmamış olabilir kan testi yaptır dedi. idrar testi için ayın 19unu bekliycekmişim. okulda işler uzayınca bugün kan da veremedim. bekleyip görücem sanırım. ama umudum kalmadı doğrusu sabahki negatiften sonra
Canim yeni geldim hastaneden cok yoruldum valla..ben hala adet olmadim insallahda olmam...belim cok agriyor gerci bugun cok yoruldum koskurmaca gecti gunum kaynanamada doktor ameliyat dedi hemde bacagindan ameliyat olcsk bir damari alincakmis off ya tam bebek arefesinde tabi ben ilgilencem kaynanamlada herseyin hayirlisi artik..
suecım sen kan tahlılı yapmıycakmıydın ıdrarda cıkmaz tabi..üzülme bakayım kırmızılarg elmeden umudu kesmek yok..ee kan testı yapmıycanmı sımdı ?
​ hadı ınş. olmazsın yavrum..geçmiş olsun cnm kaynanana..aman bebıs olssunda yeterkı kaynananlada ılgılenırsın hem yokmu bı tanıdık dersı n benı hamısım pek ılgılenenmem fln dıyee ..ayy yapamadınız gııtı bı kan tahlılıı
doktora güveniyorum da o laborantlara güvenim yokonlar çat diye söyleyiveriyor.
yok kız valla yapamadık. 19unu bekliycem umutsuzca. sonra da önümdeki maçlara bakarım artık.
suecım sen kan tahlılı yapmıycakmıydın ıdrarda cıkmaz tabi..üzülme bakayım kırmızılarg elmeden umudu kesmek yok..ee kan testı yapmıycanmı sımdı ?
​ hadı ınş. olmazsın yavrum..geçmiş olsun cnm kaynanana..aman bebıs olssunda yeterkı kaynananlada ılgılenırsın hem yokmu bı tanıdık dersı n benı hamısım pek ılgılenenmem fln dıyee ..ayy yapamadınız gııtı bı kan tahlılıı
Sagol canim yokki ilgilencek benden baska biri ay hsmile olsamda ilgikensem valla hic koymaz ama bide degilsem moralim bozuk olcak hakli yere kaynanamda sagolsun cok kaprislidir asiri derecede duygusal sancakki ona bakiyorum diye surat asiyorum sancak neyse kan da degilde sabah tedt yaparim bir suprizle karzilasmazsam tabi
kaç gundur oyle soyleyıp kandıryon bızı yapmıyonn
Canim cok tatlisin ama korkudan cesaret edemiyorum:)
sende öylesın tatlım..ben sewdıgım ıcın takılıyoum sana..kendını nezaman hzır hıssedersen o zaman yap..bu konuda hak verıyorum sana..inşallahh hayırlı haberlerla gelrsin
ayy inat ettınn yapmadın bi test atenacıgım..çok merak edıyorum senı..yarın suede test yaıcak sende yarın yap barı çifte kutlama yapalımm
aman allah ıııyılık versın tatlımmnerdekii kocann kızz ? :44:
gece tuhaf bir rüya gördüm...
karnımı açıp bakıyorum sağ tarafımda göbek delikten aşağı kadar boyuna kıpkırmızı bir şerit gidiyor
ama kırmızı yerler şiş ve yer yer çok az morarmaya bile yüz tutmuş sanki
sanki yanık gibi ama yanık değil...
sonra dokunmak istiyorum acıyor mu diye
dokununca hiç acımıyor ama cok sıcak olduğunu hissediyorum :44:
ne anlama geliyor aceba yoksa sadece çok mu kafa yoruyorum :18:
birsennnnnnnnnnnn nirdesin yavriiiiiiiiiii....
Yanımda canım Allah'a şükür. Kırmızı kart engeli var ya ondan öyle dedim :):):):):)
ama hiç kimse yorum yazmamış rüyamaüzüldüüümmm amaa
ablam da beni rüyasında görmüş telime bir msj geliyormuş ben de çok ağlıyormuşum
inş tersi çıkacak ve güleceksin dedi :44:
benim de hala ilk günden beri kasık ağrılarım devam ediyor onun dışında birşey yok :44:
bende burdayım annem nasıl gidiyor varmı bi değişiklik cnmm... son 2 gün:)burdayımmm yawriii senn nirdesinnn
hee wayy ateşlii gacı senii
​nbr tatlım bende benzer karmaşık ruyalar goruyorum sanırım bılınc altı tatlım cok kafa yorma..gögüs belırtısınede takılma hıc belırtısı olmayıp hamıle klan kısı cok..hayırlısı olsun..
burdayım cnm bende nasıl gidiyor varmı bi değişiklik son 2 günburdayımmm yawriii senn nirdesinnn
hee wayy ateşlii gacı senii
​nbr tatlım bende benzer karmaşık ruyalar goruyorum sanırım bılınc altı tatlım cok kafa yorma..gögüs belırtısınede takılma hıc belırtısı olmayıp hamıle klan kısı cok..hayırlısı olsun..
burdayım cnm bende nasıl gidiyor varmı bi değişiklik son 2 gün
hımm bnmde kasık ağrılarım vardı bugün iyiyim gögüslerimde renk değişmeye başladı eşim dr a sormuş yüzde 80 gebe demiş ya hayırlısı cnm ya inşallah hamişizdirrrwalla kasıklarımda batma var..gögüsler zaten davul olmuş ve damar cıkmıs ama bunlar bende heray olur tatlım..sende durumlarr enedirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?