2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

suecım sen kan tahlılı yapmıycakmıydın ıdrarda cıkmaz tabi..üzülme bakayım kırmızılarg elmeden umudu kesmek yok..ee kan testı yapmıycanmı sımdı ?

​ hadı ınş. olmazsın yavrum..geçmiş olsun cnm kaynanana..aman bebıs olssunda yeterkı kaynananlada ılgılenırsın hem yokmu bı tanıdık dersı n benı hamısım pek ılgılenenmem fln dıyee ..ayy yapamadınız gııtı bı kan tahlılıı

yok kız valla yapamadık. 19unu bekliycem umutsuzca. sonra da önümdeki maçlara bakarım artık.

doktora güveniyorum da o laborantlara güvenim yok onlar çat diye söyleyiveriyor.

Sonucta ogrenmek icin gittigin yerde pat diye cat diye soyluyorlar insan bir dusun acaba kalp krizi gecirimi hasta uzulurmu..insan alistira alistira soyler ama yok yok cok duygusuz oluyorlar canim:)

Sagol canim yokki ilgilencek benden baska biri ay hsmile olsamda ilgikensem valla hic koymaz ama bide degilsem moralim bozuk olcak hakli yere kaynanamda sagolsun cok kaprislidir asiri derecede duygusal sancakki ona bakiyorum diye surat asiyorum sancak neyse kan da degilde sabah tedt yaparim bir suprizle karzilasmazsam tabi

kaç gundur oyle soyleyıp kandıryon bızı yapmıyonn

Kizlar bugun hastane 15 yasindaki bir kiz karni burnundaydi son ayi bebeginin konrole gelmis tabi ister istemez dikkatimi cekti baktim kan verme odasindada yine karsilastik ve hemsire dediki kac yasindasin yavrum dedi 15 yasindayim hemsire ya cok kucujsun dedi kezke acele etmeseydin dedi ...kizda ay kocam 4 senedir istiyodu bebek ben daha yeni yaptimdedi ...hemsirede nedesin aferim akillilik yapmissin o zaman dedi..gerci o kadar cokki cocuk yasta anne olanlar allah kimseyi sasirtmasin...

Yanımda canım Allah'a şükür. Kırmızı kart engeli var ya ondan öyle dedim :):):):):)

ama hiç kimse yorum yazmamış rüyama üzüldüüümmm amaa

ablam da beni rüyasında görmüş telime bir msj geliyormuş ben de çok ağlıyormuşum

inş tersi çıkacak ve güleceksin dedi :44:

benim de hala ilk günden beri kasık ağrılarım devam ediyor onun dışında birşey yok :44:

hamilelerden belirti olarak en çok göğüs uçlarının karardığını ve göğüslerinin etrafının damarlaştığını duydum...

ben de hiç olmadı ve bu ay da olmadı

sanırım yine sonuç tırt olacakk yaaa

bütün emekler askerler acılar sancılar iğneler boşuna

gibi geliyor

Benim de aklımda her an hiç çıkmıyor Haziran 8 de yaptırdım zaman geçişinde hemen mutlu olayım istiom

birsennnnnnnnnnnn nirdesin yavriiiiiiiiiii....

burdayımmm yawriii senn nirdesinnn

Yanımda canım Allah'a şükür. Kırmızı kart engeli var ya ondan öyle dedim :):):):):)

hee wayy ateşlii gacı senii

​nbr tatlım bende benzer karmaşık ruyalar goruyorum sanırım bılınc altı tatlım cok kafa yorma..gögüs belırtısınede takılma hıc belırtısı olmayıp hamıle klan kısı cok..hayırlısı olsun..

bende burdayım annem nasıl gidiyor varmı bi değişiklik cnmm... son 2 gün:)

burdayım cnm bende nasıl gidiyor varmı bi değişiklik son 2 gün

walla kasıklarımda batma var..gögüsler zaten davul olmuş ve damar cıkmıs ama bunlar bende heray olur tatlım..sende durumlarr enedirr
hımm bnmde kasık ağrılarım vardı bugün iyiyim gögüslerimde renk değişmeye başladı eşim dr a sormuş yüzde 80 gebe demiş ya hayırlısı cnm ya inşallah hamişizdirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…