2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

canlarım bugün çatlatma iğnemi yaptım yarın ölgleden sonra aşılamam varrr :98: çokkkk sevindirik oldum sağ tarafta 1 yumurtam 16 sol tarafta 2 yumutam 18-10 olarak dedi doktorum

kızlar aşılamadan sonra sancı oluyormuş,ama ne kadar sonra oluyor :/ ya da sancı olması şart mı?

Son düzenleme:

benim aşılamam 14 haziran testide 28 hazsiran gibi ister herhalde canım :) bat :29 haziran da tabi inşallah olmam :)

Son düzenleme:
athena sen ne yaptın canım test yaptın mı ?çok merak ediyorum seni içimden bir ses evet hamile diyorrr hadi oldu demeni bekliyoz yaz artık:)

günaydın kuzuşum iyiyim çok şükür işe başladım ya raporum bitti işler yoğun
günde 1 saat revirde yatıyorum şimdi iyiyim
bu arada naz bu topikte mi? hani nerdeee

ewt cnm burda oda bu ay aşılma yaptırıcak..aradaa cee diyor kayboluyorr
canlarım bugün çatlatma iğnemi yaptım yarın ölgleden sonra aşılamam varrr :98: çokkkk sevindirik oldum sağ tarafta 1 yumurtam 16 sol tarafta 2 yumutam 18-10 olarak dedi doktorum

benim aşılamam 14 haziran testide 28 hazsiran gibi ister herhalde canım :) bat :29 haziran da tabi inşallah olmam :)

cnm hayırlı olur inşallah tedavın guzel haberler verırsın bıze...eklıyorum lısteyede

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]15 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]8 haziran[/TD]
[TD]22 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD]13 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​fsh yukseklıgı[/TD]
[TD]tekirdağ yaşam hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]3 hazıran[/TD]
[TD]14 hziran
[/TD]
[TD]​28 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]6 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erkek soruunu + pko + prolaktin[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilmedim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonn[/TD]
[TD]erzincan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 hazıran [/TD]
[TD]15 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​erkek sorunu[/TD]
[TD]​araştırma hastahanesı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hicran4242[/TD]
[TD]​konya[/TD]
[TD]22 mayıs[/TD]
[TD]5 haziran[/TD]
[TD]18 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benimhalaumudumvar17[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sude_cisem[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]amh düşük + sperm hareket[/TD]
[TD]bagcılar devlet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyaayaz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 haziran[/TD]
[TD]29 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​tek tüp kapalı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

canım çogu doktorlar hap la aşılamamı olurmuş diyor bence hayırlı olmuş hap ile şansın 100/2 lerde oyüzden cesaretini kaybetme olmaz ise doktorunu degiştir bence inş hayırlısı olur hakkında:) ayrıca çok yumurta daha çok şans demek canım:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
canım benim ilk aşılamamda sancı olmuştu ama böyle adet olacakmısım gibi kasıklarımda gerilme falan hissetmiştim ama öyle dayanılmayacak gibi bir agrı degildi

teşekkür ederim evet sancı olup olmaması mühim değilmiş.dayanılamayacak derecede sancı olursa dr bildirilmeliymiş.lekelenme olması da normalmiş.
bir de aşılanma öncesi idrar torbasının birazcık dolu olması gerekiyormuş.dr oraya gidince en son kaçta gittiğimi sordu.tamam iyi dedi.bilseydim su içerdim dedim.hayır bilerek söylemedim çünkü söyleyince de çok sıkışık geliyorlar burda iş yapacağımız an wc aramaya kalkıyorlar dedi. :) evde wc gidip yola çıkmak en mantıklısı.
aşılamadan sonra da bir süre yatılıyor çünkü.

benim dr ilaçla çok yumurta olunca aşılamadan vazgeçmişti çoğul gebelik ihtimalinden dolayı,ikiz ok ama 3-4 riskli demişti :/ normal sürece bırakmıştık

Son düzenleme:
kızlar üç dört günlük bir psikolojik sıkıntının ve depresyonun ardından yine ben geldim aslında hala kendimi çok iyi hissetmiyorum ama yapacak bişey malesef kader kısmet deyip geçiyorum rabbim nasip etmemiş ne diyelim 1 ay ara verdi dr.ama bir sonraki aşılama ramazana geliyo ramazan bitimi ablamlar gelicek nasıl olcak bu iş bilmiyorum ramazanda yaptırsam bi mahsuru olurmu acaba aşılama sorası orç tutmanın sizce

benim dr ilaçla çok yumurta olunca aşılamadan vazgeçmişti çoğul gebelik ihtimalinden dolayı,ikiz ok ama 3-4 riskli demişti :/ normal sürece bırakmıştık

canım benim doktorum aşırı derecede uyarılmış yumurtaların kalitesine göre degerlendiriyor eger yumurtaların kalitesi yüksekse bu şansın kaybedilemeyecegini ancak çogul gebeliklerdede istege baglı yumurtanın alına bilecegini söylüyor

kızlar sabah evde test yaptım hemen söleyeyim sonuç negatif. doktoruma sordum idrar testinde çıkmamış olabilir kan testi yaptır dedi. idrar testi için ayın 19unu bekliycekmişim. okulda işler uzayınca bugün kan da veremedim. bekleyip görücem sanırım. ama umudum kalmadı doğrusu sabahki negatiften sonra

kızlarr nerdesinizzz nee oluyorrr neee oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Canim yeni geldim hastaneden cok yoruldum valla..ben hala adet olmadim insallahda olmam...belim cok agriyor gerci bugun cok yoruldum koskurmaca gecti gunum kaynanamada doktor ameliyat dedi hemde bacagindan ameliyat olcsk bir damari alincakmis off ya tam bebek arefesinde tabi ben ilgilencem kaynanamlada herseyin hayirlisi artik..

Sue canim uzulme idrards 15 gunden once cikmaz ben oyle biliyorum

evet dördü de döllenecek yeterlilikteydi, bilemiyorum canımın yanmasını istemedi sanırım :)

Sue canim uzulme idrards 15 gunden once cikmaz ben oyle biliyorum

bilmiyorum ki. negatif çıktı. bi üzüldüm. ama toparladım bile kendimi napiim. artık ayın 19unu bekliycem. ben bileyim önce negatif olduğunu. başkasından duymak beni yıkar. o yüzden kan testi yaptırmaya da cesaretim yokkk

Canim anladinmi simdi doktora niye gitmedigimi test icin gercektende cok kotu oluyorsun sagolsun doktorlarimizda pat diye soyluyor negatif diye off cok zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…