2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

lae99 sat aynı tarihlerimiz ama aşı benim bir gün sonra :) hayırlısı beraber beklicez sanırım

canım evet bende adet oldum...ilk defa böyle oldu sanırım progestan yüzünden...yapcak birşey yook rahim filmi çekilcem bu ay yarın doktorumu ararım ona gore giderim...bu arada kızlar inşallah sizin yüzünüz güler...benim bu ay da hüsran geçti dilerim sizler bebeklerinize kavusursunuz butun kalbimle diliyorum..

Kızlar bugün 11.30 da aşılamam oldu.gebelik testi tarihim 28 haziran.son adet tarihim 5 hazirandi.bilgilerim bunlar.güzel haberlerle gelin yarın canlar.allah evlat nasip etsin hepimize.

canım bugün benimde aşılamam yapıldı saat 14.00 de benimde 28 haziran test tarihim hadi ikimizede hayırlı olsun

Son düzenleme:
canım bugün benimde aşılamam yapıldı saat 14.00 de benimde 28 haziran test tarihim hadi ikimizede hayırlı olsun

İnşallah canım hayırlı olsun.ben edirnede yaptırdım senin nerde oldu.crinone jel yazdı doktor 5.gün kullancam.birde yarından itibaren 5 gün ilişki verdi.senin nasıl.

Üzme kendini bak kendimden örnek veriyim.eylül 2012 de aşılama yaptım o ay tutmadı progestan geçiktirmiş.hapı bırakınca 4 ekimde adet oldum.o ay üzüntüden yumurtlama günüme bakmadım ilaçlarımı içmedim hatta ne zaman adet olcam bakmadım ekimde günüm 2 hafta geçmiş ilaç etkisiyle hamile kalmışım meğer.ama nasibi yokmuş ögrendikten 2 gün sonra ameliyat oldum iç kanamam oldu dış gebelikten keseyi göremediler.üzme canını olur vaktini bekliyodur şükretmek ve sabretmek gelir elimizden.

kızlarrr yaa bnmde kahverengi lekem oldu 1 damla yarın testim var ama adetime 2 gün var daha korktum ya şimdi ben :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Canım üzme kendini, Allah'ın izniyle hepimizin bebekleri olacak inşallah.

Arkadaşlar bu lafın hepinize sonucunuzun negatif bile olsa mutlaka ama mutlaka size denen günde kan testi yaptırın. Bunu bana hemşire söyledi, çünkü bazı gebelikler adetle birlikte oluşurmuş. Allah yar ve yardımcımız olsun.

bttttt cok korkuyorum bennnnnnnnnnn:18::18::18::18::18::18: kahverengi lekem geldiii 1 damla kadar yarın test günüm...hatta bugün oldu artık ...

Olsun cnm burdan konusalim istersen

Tamam canım teşekkür ederim:) Aynı hastanede vede aynı doktorda aşılama yapmışız :) benim ilk aşılamaydı. Senin sayfanda tüp bebek yapmaktan bahsettiğini gördümde bende ramazandan sonra düşünüyorum yalnız sen neden başka hastahane arıyosun onu merak ettim eğer bulursan iii bi yer bana da haber verirsen çok sevinirim. Bu arada bana bu ay (Mekkeden meyve geldi tesadüfen bir hoca ümreye gıderken istedik) Rabbim herkese ellerimi boş kollarımı boş umutla yavrusunu bekleyen herkese dizi dizi bebiş versin inşallahhhh...

gebeliğin adetle oluşmasını anlayamadım :/

athenacım üzülme sakın. umudumuzu kaybetmek yok. bende gelen giden yok ama 19unu bekliyorum işte. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlklı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda

athenacım üzülme sakın. umudumuzu kaybetmek yok. bende gelen giden yok ama 19unu bekliyorum işte. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlklı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda

Ay canim insallah sizden guzel haberler alcam artik...cok istiyodum ben bu ay ama olmadi esim bebek odalarina bakmaya baslamisti bile cok umutlanmisti yavru kartal geliyor diyip duruyodu..hatta bjk tasin yavru kartal hastane cikisini alcakti ben istemedim daha dur dedim belli olsun da ondan sonra dedim..en kotusude esime soylemek oldu..yuzunudeki hayal kirikligi cok kotuydu canim ya bana bide belli etmemeye callisti bana moral veriyor beni sakinledyirmeye çalışıyor. .olsun diyor olmazsada yapcak birsey yok diyor benim ivin sen onemlisin diyor allah razi olsun esimden hic bir zaman beni kirmadi uzmedi...

Kizlar rahim filmi cok acitiyormu bide adet bittikten kac gun sonra cekiliyor ...

adetin ilk gününden en geç 1 hafta 10 gün içinde çekiliyo canım. olası bi gebeliğe zarar vermesin içine bıraktıkları jel diye. öyle aşırı bi acı olmuyo bi tıkanıklık yoksa. spektrum takılırken acıyo biraz onu aşılamada da yaşıyoruz. sıvıyı içine versdiklerinde de adet ağrısı gibi karnında bi ağrı oluyo. ama dayanılmayacak bi acı değil. zaten öncesinde bana 2 iğne vurmuşlardı kalçadan. o yüzden hissetmedim pek. doktorum da "bak bunu yapıcaz bugün. kendini sıkarsan daha uzun süreacı çekersin dedi. öle anestezilik falan bi durumu yok. ben okuduklarımdan sonra çok korkmuştum ama çok abartmışlar diyorum artık.

Sagol canim icim rahatladı..bide onu cekilelim bakalim off ne zormus ne kadar yipratici bir surec

Sagol canim icim rahatladı..bide onu cekilelim bakalim off ne zormus ne kadar yipratici bir surec

öle tabi ama ne yapalım. her şeye değer. bi arkadaşım 6 sene uğraştı her şeyi denedi olmadı. aşılama yaptırdı neler neleer... tam tüp bebeğe gitmeye karar verdiler ki kendiliğinden hamile kaldı o ay. ama şimdi diyo ki o zaman olmadı diye yıkılırdım. kızımı kucağıma alınca her şeyi unuttum. bütün çektiğim sıkıntılar uçup gitti diyo.ama yine de allah o kadar bekletmesin kimseyi. ne zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…