- 11 Temmuz 2012
- 404
- 32
- 118
- Konu Sahibi FairyTale61
-
- #1.341
İnsallah yerlesmeddir cnm ama benim iki asilamadada adet oncesi kahve akinti gelmisti hep dr nuzun soledigi tarihte mutlaka yaptirin testi adetinizi beklemeyin eger hamileiseniz ve bilmiyorsaniz dusuk oluyo olabilir ignelerle hemen onlem almak mumkun oluyor
İnsallah yerlesmeddir cnm ama benim iki asilamadada adet oncesi kahve akinti gelmisti hep dr nuzun soledigi tarihte mutlaka yaptirin testi adetinizi beklemeyin eger hamileiseniz ve bilmiyorsaniz dusuk oluyo olabilir ignelerle hemen onlem almak mumkun oluyor
Kızlar bugün 11.30 da aşılamam oldu.gebelik testi tarihim 28 haziran.son adet tarihim 5 hazirandi.bilgilerim bunlar.güzel haberlerle gelin yarın canlar.allah evlat nasip etsin hepimize.
canım bugün benimde aşılamam yapıldı saat 14.00 de benimde 28 haziran test tarihim hadi ikimizede hayırlı olsun
canım evet bende adet oldum...ilk defa böyle oldu sanırım progestan yüzünden...yapcak birşey yook rahim filmi çekilcem bu ay yarın doktorumu ararım ona gore giderim...bu arada kızlar inşallah sizin yüzünüz güler...benim bu ay da hüsran geçti dilerim sizler bebeklerinize kavusursunuz butun kalbimle diliyorum..
canım evet bende adet oldum...ilk defa böyle oldu sanırım progestan yüzünden...yapcak birşey yook rahim filmi çekilcem bu ay yarın doktorumu ararım ona gore giderim...bu arada kızlar inşallah sizin yüzünüz güler...benim bu ay da hüsran geçti dilerim sizler bebeklerinize kavusursunuz butun kalbimle diliyorum..
bttttt cok korkuyorum bennnnnnnnnnn:18::18::18::18::18::18: kahverengi lekem geldiii 1 damla kadar yarın test günüm...hatta bugün oldu artık ...Canım üzme kendini, Allah'ın izniyle hepimizin bebekleri olacak inşallah.
Arkadaşlar bu lafın hepinize sonucunuzun negatif bile olsa mutlaka ama mutlaka size denen günde kan testi yaptırın. Bunu bana hemşire söyledi, çünkü bazı gebelikler adetle birlikte oluşurmuş. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Olsun cnm burdan konusalim istersen
Canım üzme kendini, Allah'ın izniyle hepimizin bebekleri olacak inşallah.
Arkadaşlar bu lafın hepinize sonucunuzun negatif bile olsa mutlaka ama mutlaka size denen günde kan testi yaptırın. Bunu bana hemşire söyledi, çünkü bazı gebelikler adetle birlikte oluşurmuş. Allah yar ve yardımcımız olsun.
athenacım üzülme sakın. umudumuzu kaybetmek yok. bende gelen giden yok ama 19unu bekliyorum işte. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlklı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda
İnşallah canım hayırlı olsun.ben edirnede yaptırdım senin nerde oldu.crinone jel yazdı doktor 5.gün kullancam.birde yarından itibaren 5 gün ilişki verdi.senin nasıl.
Kizlar rahim filmi cok acitiyormu bide adet bittikten kac gun sonra cekiliyor ...
adetin ilk gününden en geç 1 hafta 10 gün içinde çekiliyo canım. olası bi gebeliğe zarar vermesin içine bıraktıkları jel diye. öyle aşırı bi acı olmuyo bi tıkanıklık yoksa. spektrum takılırken acıyo biraz onu aşılamada da yaşıyoruz. sıvıyı içine versdiklerinde de adet ağrısı gibi karnında bi ağrı oluyo. ama dayanılmayacak bi acı değil. zaten öncesinde bana 2 iğne vurmuşlardı kalçadan. o yüzden hissetmedim pek. doktorum da "bak bunu yapıcaz bugün. kendini sıkarsan daha uzun süreacı çekersin dedi. öle anestezilik falan bi durumu yok. ben okuduklarımdan sonra çok korkmuştum ama çok abartmışlar diyorum artık.
Sagol canim icim rahatladı..bide onu cekilelim bakalim off ne zormus ne kadar yipratici bir surec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?