2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

kızlar dr aşılamanın 6.günü için beni hastaneye çağırdı.ama sınavım var o gün,7.gün gitsem olmaz mı, niye gel demiş olabilir :/

merhabalar kızlar..benım sonuclarda tam tahmın ettıgım gıbı 0.100.. hepimiz tek tek döküldük..hayırlısı allahtan..halimize bin şükür ne gelirse ondan başımızın üstüne..sizde üzmeyin kendinizi kızlar

yazılanları okuyunca çok üzüldüm arkadaşlar bnm de pek umudum yok ama herşeyi allah bilir yinede .bugün gördüğüm rüyada beni çok etkiledi bebeğimi benden bilinmeyenler(3 harfliler)almış bir bardağın içinde gazlı bez ve kan görüyorum nedemek bilmiyorum rüyanın yorumu ama daha bilmediğim bebeğim için çok üzüldüm perşembe günü test var hayırlısı artık

canım dedigin gibi hayırlısı allahtan bunlarda bir süreç sabredip sonuca ulaşıcaz inşallah

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]15 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]8 haziran[/TD]
[TD]22 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD]13 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​fsh yukseklıgı[/TD]
[TD]tekirdağ yaşam hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]3 hazıran[/TD]
[TD]14 hziran[/TD]
[TD]​28 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]6 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]erkek soruunu + pko + prolaktin[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilmedim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonn[/TD]
[TD]erzincan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 hazıran [/TD]
[TD]15 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​erkek sorunu[/TD]
[TD]​araştırma hastahanesı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hicran4242[/TD]
[TD]​konya[/TD]
[TD]22 mayıs[/TD]
[TD]5 haziran[/TD]
[TD]18 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benimhalaumudumvar17[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 hziran[/TD]
[TD]14 hziran[/TD]
[TD]​28 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sude_cisem[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]amh düşük + sperm hareket[/TD]
[TD]bagcılar devlet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyaayaz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 haziran[/TD]
[TD]29 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​tek tüp kapalı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

Aşılama diye başladık iptal ettik yumurta oluşmuş kendi haline bırakalım cmtsi gel çatlamıştı bakalım dedi bügünde yumurtan fazla çoğul gebelik riski var birde birtanesi kist olmuş ilişki sırasında onunda patlama riski varmış ilişki yok dedi ya ağlıcam sinirinden bu saçmalıkkkk depilmiiiiiiii????????

Valla canim bende anlamadim hayirlisi artik ...eger doktorundan memnun degilsen baska bir doktorla gorus bakalim o nedicek canim

Birsencim dogru soyluyorsun hersey allahtan bizler elimizden geleni yaptik senin simdiki tedavin ne zaman ...

çoğul gebelik riskinden benim dr de vazgeçmişti.ne derse onu yaptım,geçen ay vazgeçtik olmadı.bu ay denedi.acele etme doktorun ne diyorsa onu yap
yalnız ovulasyon takibinde ben her gün gittim,her gün kontrol etmeli :/

Son düzenleme:

Cnm ben iki defa yaptirdim olumsuzdu bes sene oldugu icin artik tup dedi dr ama ramazanda orucumu etkilrr die sonrasini dusunuorum.bahceciyi yada alman hast.die dusunuorum ama nedense alman hast ile ilg bisi bulamadim sadace bahceci ile bilgler var bahceci fulyada rapor gecmio yaklasik 8.000 dedi ler karsi yakada ise rapor gecio 3.000 falan dediler ama dr erkek bayan yok medipolde imsi teknigi yok sende sor suan varmi bilmiorum ole cnm hbrlesiriz yine senin tuttumu belli oldumu

nolur üzülmeyin canlarım moralinizi yüksek tutun. hayırlısı olsu. bakalım bundan sonra nasıl bi süreç bekliyo bizleri. inşallah hayırlısı olur. ben de 19unu bekliyorum bildiğiniz gibi. ama herkes dökülünce umutlarım söndü benim de. artık dr'a gidince ne derse onları paylaşırız burdan. bakalım ara verdirecek mi yoksa hemen ikinci aşılamaya başlayacak mı. hepinizi seviyorum canlar. lütfen moralinizi bozmayın.
bu arada brsn yanarım yanarım da konseri kaçırdın ona yanarım kızzz
öpüyorum hepinizi canlar

sue cim canım sen beklemedesin sanırım daha sonuç belli olmadı valla bende kızları okudukça çokkk üzülüyorum daha 2 gün önce yapıldı aşılamam sonuç için çok vakit var ama ne bilim hepimiz için hayırlısı neyse o olsun herkez için yürekten dua ediyorum inanın

Kızlar şimdi okudum üzüldüm.takdir allahtan hayırlı zamanda kucaklarımızı boş bırakmasın rabbim şükredelim sabırla duayla bekleyelim.agrılarınız olmuşmuydu yoksa hiç agrı yokmuydu.bende perilim gibi dün aşılama oldum aklıma takıldı agrısı olanınmı aşılama tutuyo agrısı olmayanın mı.

Canim benim ne asilama olurken nede asilama sonrasi agrim olmadi..suan adetimin ikinci gunu cok sancim var ve cok yogun oluyorum doktorumu aradim sali gel dedi adetimin 5. Gunu çağırdı muayne olcam galiba sonrada kismetse rahim filmi cekilvem sanirim oda cuma olur..allahim hepimizin yardimcisi olsun ..benim birdahaki ay sanirim tekrardan tedaviye baslarim..artik herseyin hayirlisi..insallah sizlerin yuzu guler kizlar. .

Cnm rahim filmi icin findikzadede biyer varmis adini ogrenirim istersen cektiren birinden duydum forumda agrisiz olmus sende degerlendirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…