- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
- Konu Sahibi FairyTale61
-
- #1.361
öle tabi ama ne yapalım. her şeye değer. bi arkadaşım 6 sene uğraştı her şeyi denedi olmadı. aşılama yaptırdı neler neleer... tam tüp bebeğe gitmeye karar verdiler ki kendiliğinden hamile kaldı o ay. ama şimdi diyo ki o zaman olmadı diye yıkılırdım. kızımı kucağıma alınca her şeyi unuttum. bütün çektiğim sıkıntılar uçup gitti diyo.ama yine de allah o kadar bekletmesin kimseyi. ne zor...
Oyle dogru söylüyorsun cok zor...beklemek sabretmek her defasinda bu sefer son diyip sonu husranla bitmesi cok yikiyor insani..allah hepimizin yardimcisi olsun...sue canim benim vok sancim var bu progedtsn yuzunden galiba doktorumu aradim iki kere hastasi varmis sonra arayin defi hemsire ..bu arada dun test yapmistim kizlar soyleyince negatif cikti ardindanda adet oldum zaten ...
canım progestan 1 hafta kadar adet gecikmesi yapabiliyor. ben ilk kullandığım ay çok umutlanmıştım ama sonu hüsran oldualıştım bu gecikmeye. ama sancının sebebinin progestan olduğunu zannetmem. sonuçta yumurtalara müdahale ediliyor aşılama öncesi. o sancını arttırmış olabilir. bu arada aşılamadan sonraki kaçıncı gün adet oldun canım sen??
Asilamanin 17. Gunu adet olfum once kahve skintim geldi damla damla arada n 2 saat sonrada kirmizilar geldi
moonn ne yaptın yaptın mı test???
Birseninde test gunuydu bugun hadi kizkar sizler guzel haberler verin hepimize moral olsun...
anladım canım progestanı ne kadar kullandın peki? ve aşılamanın kaçıncı günü başlamıştın? ayyy sorguya çekiyorum sanki seni kusura bakma
Canim ben progestani asilamanin 2. Gunu icmeye basladim...asilamanin 16. Gunune kadar ictim zaten 17. Gunde sdet oldugum icin ivmedim dun..dorguya cektigini dusunme hayatim birbirimize yardimci oluyoruz yasadiklsrimizi psylasiyoruz sonucts...
Sue csnim kac dk suruyor rahim filmi
ben bu soruyu görmemiştim. şimdi gördüm. 5-10 dk bişey sürüyo canım yaa. dayanırsın emin ol
kızlar geldim 0.6 cıktı dr gösterdim acilde kadın doğum uzmanına negatif dedi reglimi sordu gecmedi yarın dedim adetini bekle bakalım bide aşılama olduğu için reglini bekle dedi ama akşamdan beri kahverengi lekelenmem var ama bnm adetim 32 33. günde hatta 35. güne kadar cıkıyor gününden öncede lekelenmem olmadı şimdiye kadar hiçç offfffffffff kafayı yicem artıkk cok moralim bozuk kızlar anlayacağınız(
evet olmadım ama kahverengi lekelenmelerim vr cnm sanırım adet olucammCanim allah hepimizin yardimcisi olsun..ama henuz adet olmadin stres yapma allahim neyse hsyirlisi o olsun...
evet söyledim cnm ya adetin gelme belirtisidir dedi yada gelmezse reglin gebelik belşrtisidir dedi ikiside olabilirmiş yani...evet olmadım ama kahverengi lekelenmelerim vr cnm sanırım adet olucamm
ama değerim cok düşük adet belirtisi bu cnmevet söyledim cnm ya adetin gelme belirtisidir dedi yada gelmezse reglin gebelik belşrtisidir dedi ikiside olabilirmiş yani...
evet söyledim cnm ya adetin gelme belirtisidir dedi yada gelmezse reglin gebelik belşrtisidir dedi ikiside olabilirmiş yani...
yok bnm akşamdan beri öyle lekelenmem 1 damla 1 damla ara ara geliyor işde inşallh cnm ama ben ümidimi kaybettim değeri görünce...Hadi bakalim insallah guzel haberler vercen bize..benimde gelmisti kahve rengi akintim damla damla 2 saat sonrada adet oldum ama senin devam exiyor insallah gebelik belirtisidir. Hem kirmizilari gorene dek umudunuzu kaybetmeyin ..
evet söyledim cnm ya adetin gelme belirtisidir dedi yada gelmezse reglin gebelik belşrtisidir dedi ikiside olabilirmiş yani...
ama değerim cok düşük adet belirtisi bu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?