2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

hoşbuldum canım..
11 aydır bebek sahibi olmak istiyoruz ama ben 5 aydır dr gidiyorum.. stresten geçen ay adetim çok gecikti. normalde 28-30 günü geçmezdi geçen ay 42. günde oldum. hamile olduğum düşüncesine iyice alışmıştım.. geçen ay 21. inde olmuştum bakalım bu ay neler olacak.. inşallah hepimiz hamiş oluruz =))

Sperm miogram testi yaptirdik esimin sperm saysi az ve hareketliligi dusuk cikti bende fsh hormonu yuksek cikti iyice bunaldim cok zor beklemek bu cuma kontrole gitcem ilaclarim dun bitti bakalim ne dicek doktor ..

rahim filmi çektirmeden aşılama yapılması bana da çok saçma geldi...
bu aşılama denemeden sonra mutlaka rahim filmi iste...
gerek yok denirse doktor değiştir bence

Canim bide ozel hastanede oldum asilamayi bulundugumuz ilde en iyi doktor bu inanilmaz hastasi var ben asilamam tutmayinca dedim rahim filmi cektirsem daha iyi degilmi dedim doktords gecen labaratuarda hazirlanmisti bu sefer ben hazirlicam dedi her halde bildigi bir sey vardir

olur canım beklerim herzaman her marka araba mevcut bizde kiralık ama sigorta var vede oto bakım onarım

hmm aklımızda bulunsun canım gerçi karşısı çok uzak ama olsun heheheh

selam kızlar...

dün bütün gün uğraştım hastanede şükür iğnelere bismillah diyuip başladık....

bakalım aşılama hangi gün olcak..fustomon verdiler 37,5 vurunucam... sizlerin nasıldı

selam canım hayırlı olsun tedavın..
o ilacı hıc duymadım ben düşük doz vermiş baya doktor sana..ben gonal-f kullanıyorum gunde 75 mm..

Mrb kızlar günaydın bu sabah kırmızıları gördüm aşılama için bismillah dedik

hayırlısı olsun tatlım sıkma canını..sana hangi ilacı verdi doktor?

hayırlısı olsun tatlım dilerim kırmızılar gelmez..gelirsede burda beraber yaşadıklarımızı paylaşırız..

Sperm miogram testi yaptirdik esimin sperm saysi az ve hareketliligi dusuk cikti bende fsh hormonu yuksek cikti iyice bunaldim cok zor beklemek bu cuma kontrole gitcem ilaclarim dun bitti bakalim ne dicek doktor ..

anladım tatlım hayırlısı olsun hakkında ıyı haberlerını beklıyoruz..

merhaba kızlr dün sabah doktor kont. vardı benım gittim muayene ettı rahım durumu cok ıyı kalınlaşmaya başlamış dedi..3 tane yumoş olmuş iki saolda 1 sağda..hepsi 10.5 mm düne kadar 75 mm iğne vuruyodum dunden ıtıbaren 50 mm e düşürdü..ctesı tekrar kont. var..ctesı ıtıbarıyle eşin cinsel perhize girsin dedi bakalım neler olucak..bu arada bacak ağrımı sormayı unuttum yaa offffffff

canım bi başka topikte yine beraberiz benimde yarın sabah aşılamam var çok heycanlıyım ve çok korkuyorum rabbim hayırlısını versin

tatlım benide ekle elmase aşılama tarihim 24 mayıs

merhaba bende bugün öğlen ilk aşılamamı oldum,benimde doktorum rahim filmi ismeden aşılamaya geçti,eğer bu ilk aşılama tutmassa rahim filmi çekeriz dedi..umarım bu sefer senin aşılama tutar da filme gerek kalmaz canım..

ben doktoruma rahim filmi çekilecek mi diye sormuştum aşılamadan önce, o da bana daha önceden ağrılı ateşli ağır bir hastalık geçirip geçirmediğimi sordu bende olmadığını söyledim.. ilk aşılamayı yapalım tutmassa rahim filmi çekeriz dedi,öylelikle ilk aşılamamı oldum..

canım bi başka topikte yine beraberiz benimde yarın sabah aşılamam var çok heycanlıyım ve çok korkuyorum rabbim hayırlısını versin

yvrumm hoşgeldin topıcıme..hadı bakalım hayırlısı olsun inş. gelınce nsl oldugunu fln yazarsın cnm..kaç yumoşun olmuştu bu arada

tatlım benide ekle elmase aşılama tarihim 24 mayıs

eklıyorum tatlım sat ve ıgne tarıhlerınıde yazıver

3-7.günler serophene 8-12 günler menegon kullancam canim

haplamı aşılama yapıcak sana canım..hayırlısı olur inş. haberdar et bızlerı..

hoşgeldın cnm bugun aşılama oldun sanırım inş. guzel sonclar alırsın..nasıl geçti biraz bahsedermisin...doktorun soyledıgı cok saçma bence ben ne ateşli hastalık gecırdım ne agır nede başka bısey ama tek tüüpüm kapalı cıktı hayırlısı olur inş. yinede hkkımızda

AşıLama YapacakLarr Listesi

Kullanıcı ad===>bat===>iğne trh.===>AşıLama===>Sonuç===>Sorun

1)brsn61===>16mayıs===>18mayıs===>? ===> ? ===> tek tüp kapaLı
2)melbes ===>28nisan===>13mayıs===>15mayıs===>29 mayıs
3)elmase===> .....===>.....===>24mayıs===>

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

Insallah canim bu ay heppimizin yuzu guler....

kızlar merhaba çarşamba günü gittim bütün evraklarımı verdim heyet salı günü gel dedi ilaçların yazılır dediler şimdi ben hemen ilaçlarımı kullanacakmıyım 1 hafta iğneleri kullansam aşılama yapılsa 6 gün sonra falan regl günüm yoksa regl günüm geçincemi başlıcam bileniniz varmı ?

merhaba pericim nasılsın bakalım..
işlerini halletmene sewındım..doktor gozetımınde olmadanmı başlıycaksın cnm..adetın 3. gunu doktoruna git muayene ol ve o uygun gorurse aşılamaya başlamanı sana uygun ılaçları verıcektır..zaten adetın 3. gunu başlanıor ılaclara kafana göre kullanma sakın

iyiyim canım saol sen nasılsın evet hallettim işlerimi ama kafam karıştı ben adetimin 3. günü gittim kanım alındı usg ye girdim (alttan) adetim bitince 5 gün sonra simir aldırdım onun sonucunuda aldım bu arada eşim ürolojiden rapor aldı aşılama uygundur diye bütün sonuçlarımı toparlayıp çarşamba doktora gittim infertilite bölümüne dr beni heyet yazan odaya yolladı evraklarını teslim et dedi verdim heyetteki kişi haftaya salı sabah burda ol ilaçların yazılacak dedi başkada bir açıklama yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…