- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
-
brsn61 hoşbulduk canım. bende pco var onunla mücadele ediyorum. ne yapalım verende allah alanda allah biz elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahi
önceleri çok üzülüyordum halime ama şuanda sadece dua ediyorum
canım igne neden vermedi ki dr n iğne daha etkili çünkü bağışıklık kazanmış olabilirsin cnm ben de tedavimin 8.ayindayim 4ay hap 3ay igne kullandım ignelere ilk ay 3yumosum ikinci ay 5,6yumosum olmuştu bu ay da aşılamam var bakalım ins bi sorun cikmaz beb aşılama için hem hap hep iğne kullancam
hoşbulduk süslümmmmmmmzeynoşummm hoşgeldinn kardeş topikeee
bize bilglerini aktardıgın ıcın çok teşekkur ederız yavrucum..
yarın sabah doktor kont. var idrar durumunu sorucam am dedıgım gıbı asılamadan sonra tuvalete cıktıgıımız zaman spemlerde ıdrarla gıtmezmı yaaa...banada doktor ctesı ıtıbarıyle cınsel perhiz verdi...bazı doktorlar aşılamdan bı gun oncede ılıskı onerıyor bılmıyorum artıkın hakkımızda hayırlısı olsun...
tatlım bu arada benden önce aşılama yaptıran arkadaşlar var o yuzden açılış onlardan gelir inş.
canım hayırlı olsun asılaman bende bugun oglen oldum asılamayı ama benım dr.once hsg ıstedı 1 ay once onu yaptırmıstım rabbım yuzumuze baksın ınş.
canım daha önceki muayenelerımde spekulum takıldıgı ıcın ona ben alışıgım..ama yıne stres yapıyor ınsan..benım yarın doktor kont var sanırım yarın zamanını soylıycek doktor..kaç yumoşun olmuştu senın bıde sorun neydı tatlım inş. tutar aşılama yaa
canım hayırlı olsun asılaman bende bugun oglen oldum asılamayı ama benım dr.once hsg ıstedı 1 ay once onu yaptırmıstım rabbım yuzumuze baksın ınş.
hoşbulduk süslümmmmmmm
canım sen yinede sor perhizi biraz uzunda tutabilirsin 10 gün boyunca yapmayıp aşılamsı başarılı olanıda okudum yani anlatmış
siz yinede sorun şeker
kız önce yapan varsa onlara hayırlı haber vermelerini temmenni eder topiğinizde inşallah herkes bu güzeli haberi verir
sonra bende gelip yazayım siz aşılama yolun da hamiş kaldınız bende tüp bebekte ahh ahhh ne güzel olurdu
canım aşılaman hayırlı olsun olsun dilerim ilk aşılamanda müjdeli haber verirsin
umarım herşey yolunda gider canım senin için..ben geçen ay olucaktım ama yumurtalarım büyük olduğu için bu aya kalmıştı aşılamam..bu ay da iki tane yumurtam oluşmuştu klomen kullandım ben bir senelik evliğim,yaş malum biraz geç bizim o yüzden ilk aylardan itibaren doktora gittim,6aydır klomen çatlatma iğnesi ve progestan tedavisinden sonra aşılamaya geçildi..inşallah ilk ve son olur bu aşılama,olmassa da devam ediceğiz mecburen..
canım benimde aşılamada ilk gonalf kullandığımda iğne hiç etki etmedi sadece bi yumurtam oluştu dr.aynen erteledi sonra 3gün aradan sonra tam büyüdü doktorun dozunu biraz daha yükseltmesi gerek şekerim büyüyecek
Arkadaslar merhaba birsencim sende medipolde tedavi goruyordun dimi yum.icin karamsar olma dozajla istenilen buyukluge gelir insallah asilama gununde haftaya olur tahminimce
öylemi diyosun zeynoşş biraz içim rahatladı valla 75 e çıkarttı yıne cnm...bu gonal-f tesır etmıyormu nedır cnm ya
merhaba lalecim hoşgeldin ewt cnm medipolde sende orda aşılama yaptırtmıştın dımı..inş. cnm benım moralımı bozan benım normlde ılacsız yumurtam 6. gun 11 mm oluyordu sımdı iğneyle 10. gün zorla 11 mm olmuş sankı o yuzden uzuldum çarşambadan berı hıc gelişmemişler
sen napıyon tatlım tekrar aşılamamı yapıcaktın ?
Evet cnm pzt kontrolum var ara vermeden tekrar basladik bu ay hakkimizda hayirlisi olsun..1asilamamda gonal f vermisti bu asilamada ignemi degistirdi dr coraspin apikobal glukofen aliyormusun sende
hoşbulduk süslümmmmmmm
canım sen yinede sor perhizi biraz uzunda tutabilirsin 10 gün boyunca yapmayıp aşılamsı başarılı olanıda okudum yani anlatmış
siz yinede sorun şeker
kız önce yapan varsa onlara hayırlı haber vermelerini temmenni eder topiğinizde inşallah herkes bu güzeli haberi verir
sonra bende gelip yazayım siz aşılama yolun da hamiş kaldınız bende tüp bebekte ahh ahhh ne güzel olurdu
canım aşılaman hayırlı olsun olsun dilerim ilk aşılamanda müjdeli haber verirsin
İnsallah. Cnm tutsun artik hayirlisiyla vitamin ve kan sulandirici o ilaclar pko ve prolaktin yuksekligi var bende esimde harekette sorun varhmm ıyı yapmışsın cnm 2. denemede daha yuksekmıs tutma ornı..yine banu hanımdamı yaptırıyosun..ben hande hanımdayım cnm..benımde salı kont ..hakkında hayırlısı olur inşallah güzel haberler verırsın umarım tatlım..bana gonal-f 450 verdı 75 mm o kutu bıttı tekrar gonalf 450 aldım bugun salıya kadar yıne 75 vurucam..diğerlerini ban vermedi cnm...onlar ne işe yarıyormuş..bide sizde sorun eşindemiydi
canım igne neden vermedi ki dr n iğne daha etkili çünkü bağışıklık kazanmış olabilirsin cnm ben de tedavimin 8.ayindayim 4ay hap 3ay igne kullandım ignelere ilk ay 3yumosum ikinci ay 5,6yumosum olmuştu bu ay da aşılamam var bakalım ins bi sorun cikmaz beb aşılama için hem hap hep iğne kullancam
İnsallah. Cnm tutsun artik hayirlisiyla vitamin ve kan sulandirici o ilaclar pko ve prolaktin yuksekligi var bende esimde harekette sorun var
tatlım burdada karşılaştık bak yumurtan güzel gelisiyorsa klomen dahaa iyi ehh igne etkili ama yan etkisi daha cok vucut ağır hormonlar aliyor sen stres yapma sakin hakkında hayırlısı olsun ins güzel haberler veririz bu ay
merhaba kızlar nasılsınız..
benim moralim bozuk bu sabah doktor kont. vardı..yumoşlarım hıc buyumemiiş..en son çarşamba gıttıgımde 3 tane olmuş 3üde 10.5 mm di şimdi bugunde 11 mm çıktı..neden öyle oldukı yaa offf..tekrr gonal-f verdı salı gunune kdar 75 ml vurucam yıne off hakkımızda hayırlısı bakalım..
canım yaa moralım bozuk yumoşlar buyumemiş neden boyle oldu yaa hıc duydunmu boyle bısey zeynoş..yumoşlar kucuk oldugu ıcın cınsel perhızı kaldırdı ılıskıye sımdılık devam edebılırsınız dedi
sağol tatlım..ben bugun doktora gıttım buyumemıs benımde 11 mm olmuş belkıde buyumezler benımde iptl olur bu ay..hayırlısı olsun cnm senın hakkındada aşılaman ne zaman yapılacaktı bellımı
beni de alın aranıza kızlar. biz de 13 aydır istiyoruz ama maalesef olmadı. kasım ayında doktora gitmeye başladık. o ay hiçbir tedavi yapılmadan tekrar denedik sadece yumurta takibiyle. olmadı. eşimde de bende de herhangi bir problem çıkmadı çok şükür. rahim filmi falan her şey temiz. bu ay aşılama önerdi doktorum. pazartesi 3,5 ta randevum var. yumurtalıklarıma bakılacak. ona göre de gün verecek heralde. ama bana gonal f falan vermedi. sadece klomen(günde 1 tane) ve cyclo progynovanın beyaz drajelerini(günde 2 tane) verdi. tedavi sürecinde de aynı ilaçları kullandım. her ay 3-4 yumurtam gelişiyodu. acaba ondan mı gerek duymadı gonal vermeye??
benim aşılamam perşembe günü oldu canım,yumurtaların büyümesi için kür denedin mi hiç,geçen ay benim yumurtalar o kür sayesinde büyümüştü de, o yüzden soruyorum canım.
tatlım burdada karşılaştık bak yumurtan güzel gelisiyorsa klomen dahaa iyi ehh igne etkili ama yan etkisi daha cok vucut ağır hormonlar aliyor sen stres yapma sakin hakkında hayırlısı olsun ins güzel haberler veririz bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?