2013 nisan anneleri neler hissediyor şuandaaaa :)))))

Çok farklı şeyler kelimelerle anlatılmıyo. Benimde bi kızım Olucak inşallah

Daha iyi hissediyorum. Mide bulantılarım, sinirliliğim, endişeli düşüncelerim geçti; tekrar kendim oldum artık. Oh be!

17 haftalık olduk hala halsizliğim geçmedi yerimden kalkasım gelmiyor normal mi kızlar?
ayrıca önümüzdeki hafta cinsiyetimizi öğrenicez inş. :))

oğlum geliyor dün ilk kez çok hafifte olsa hissettim hareketini bebeğimin bu duygu gerçekten anlatılmaz yaşanır...her anneye çocuguyla eşiyle ailesiyle bi ömür mutlu sağlıklı rahat bir hayat diliyorum..

oğlum geliyor dün ilk kez çok hafifte olsa hissettim hareketini bebeğimin bu duygu gerçekten anlatılmaz yaşanır...her anneye çocuguyla eşiyle ailesiyle bi ömür mutlu sağlıklı rahat bir hayat diliyorum..

Aminnnn :)) darısı bana inş hem cinsiyetini öğrenmeye hemde hareketini hissetmeye

Dün üçlü tarama testi için hastaneye gittim malesef bu kez de duruşundan dolayı cinsiyetini öğrenemedik, ama hareketlerini hissediyorum. onu hissettikçe sevgisi daha da artıyor :)

meraba kızlar yenı katıldım aranıza yeni üyeyim.benımde tam 17 haftalık ama daha hıssedemıorum bebegımı cınsıyetımızde bellı olmadı cok merak edıorum sureklı karnımda agrılar oluyo ara ara sızde yasadınızmı normal sanırım bırde gece sıçramalarım oluyo uyurken aniden neden olabılır acaba bu dha ılk bebegım eşimde işi geregı bızden uzakta babamızıda cok ozledık bıan önce gelmesını heyecanla beklıorum inş bebeklerımızı allahın ıznıyle sağlıklı bı sekılde hepimiz kucagımıza alırız.

benimde oğlum olacakmış. annelerin genelinin gönlünden kız olması geçiyor ama Allah sağlık sıhhat versin başka birşey istemiyoruz.

Ben de nisan sonu anne olacağım kısmetse.. 3 gün önce cinsiyetini öğrendik, kızımız olacak inşallah:)

Benim bacaklarımda sebepsiz bazı morarmalar var 1,5ay oldu farkedeli, önceki kontrolümde dr uma göstermiştim bir süre takip edelim gerçekten biryerlere çarpmış olabilirsin dedi.1 ay sonra gittiğimde farklı yerlerde çıktığını gösterdim bu sefer hem şiş hem de çok acıyor..
değil dokunmak, üflesem ağrıyor diyebilirim. Dr um coraspin e başlattı, kan pıhtılaşması olabilir veya dolaşımla ilgili bir sorun olabilir dedi.
Ama 1-2 haftaya geçmezse cildiyeye git mutlaka dedi. Bakalım bekliyorum, eğer 2-3 güne geçmezse cuma günü gideceğim cildiyeye.
Her geçen gün korkutuyor beni, Allahtan hayırlısı inşallah ciddi brşey olmaz..İçinizde benzer durumu yaşan var mı?

Çok geçmiş olsunnn

bizim de bir kızımız olacak inş.Rabbim hepimize sağlıla kucağımıza almayı nasip etsin

valla ben yaptırdım üçlü testi elhamdülillah sorunsuz çıktı ama cinsiyetimiz hala belli değil. bu arada arkadaşlar acayip bel ağrısı çekiyorum özellikle sağ tarafımdan batıyor resmen otursam, yatsam kalkamıyorum yerimden. benim gibi olan var mı ne yapıcaz bu ağrıları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…