iki gün önce cinsiyetini öğrendim.kızmış.çoook mutluyum:)))
oğlum geliyor dün ilk kez çok hafifte olsa hissettim hareketini bebeğimin bu duygu gerçekten anlatılmaz yaşanır...her anneye çocuguyla eşiyle ailesiyle bi ömür mutlu sağlıklı rahat bir hayat diliyorum..
ikiliyi yaptıralı çok oldu hatta 3 gün önce AFP için kan verdim bir nevi üçlü yani.Artık üçlü tarihe karıştı dedi doktorum onun yerine ikilide olmayan AFP ye bakılıyormuş üçlü test zamanı.ikili test yaptıran var mı
Ben de nisan sonu anne olacağım kısmetse.. 3 gün önce cinsiyetini öğrendik, kızımız olacak inşallah:)
Benim bacaklarımda sebepsiz bazı morarmalar var 1,5ay oldu farkedeli, önceki kontrolümde dr uma göstermiştim bir süre takip edelim gerçekten biryerlere çarpmış olabilirsin dedi.1 ay sonra gittiğimde farklı yerlerde çıktığını gösterdim bu sefer hem şiş hem de çok acıyor..
değil dokunmak, üflesem ağrıyor diyebilirim. Dr um coraspin e başlattı, kan pıhtılaşması olabilir veya dolaşımla ilgili bir sorun olabilir dedi.
Ama 1-2 haftaya geçmezse cildiyeye git mutlaka dedi. Bakalım bekliyorum, eğer 2-3 güne geçmezse cuma günü gideceğim cildiyeye.
Her geçen gün korkutuyor beni, Allahtan hayırlısı inşallah ciddi brşey olmaz..İçinizde benzer durumu yaşan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?