aiy herkes öğrenmiş acaba bu 3 lü test sonrası tamamiyle belli oluyormu cinsiyet ?
valla ben yaptırdım üçlü testi elhamdülillah sorunsuz çıktı ama cinsiyetimiz hala belli değil. bu arada arkadaşlar acayip bel ağrısı çekiyorum özellikle sağ tarafımdan batıyor resmen otursam, yatsam kalkamıyorum yerimden. benim gibi olan var mı ne yapıcaz bu ağrıları?
bizimde bi kızımız olacak nasipse kızlar çok mutluyum ama hareket hissedemedim ben daha ama dün renkli ultrasonda gördük kızımızı o kadar hareketliydiki :)
Bahsettiğin ağrıdan bende de var, hem de tam anlattığın gibi batma şeklinde ve sağ tarafımda benim de..
Hala vücudumuz alışamadı heralde diyorum ben, dr a söyledim, olağan şeyler bunlar seni yataklara düşürmediği sürece alışabileceğin ve zamanla da geçecek şeyler dedi. Hemen her hamile böyle şikayetlerle gelir dedi.. Ben de çok önemsemiyorum aslında kendini dinlemekle ilgili biraz da, geçicek diyince gün içinde unutuyorum çoğu kez ağrıdığını:)
Ben henüz 1kg kadar aldım 17. haftamdayım şu an. pek kg da almadım hani ağırlaştım da ondan ağrıyo desem ama dr umun dediği gibi olağan şeyler diyip geçeceğiz artık.. Siz kaç kg aldınız? Belki onun etkisi olabilir mi fazla kaçtıysa kg lar :)
yalnız değilim desenize :)) ben 17. haftaya kadar kilo almadım canım ama bu ağrılar 14. haftamda falan başladı. şimdi 2-2.5 kilo aldım toplamda 20. haftadayız. ben çalışıyorum bazı günler 8 saat dersim var belki yorgunluktan oluyordur. yavrularımız için katlanacağız tabi ama bazen dayanılmaz oluyor cidden. bide kuzumun cinsiyetini öğrenebilseydim iyiydi
yalnız değilim desenize :)) ben 17. haftaya kadar kilo almadım canım ama bu ağrılar 14. haftamda falan başladı. şimdi 2-2.5 kilo aldım toplamda 20. haftadayız. ben çalışıyorum bazı günler 8 saat dersim var belki yorgunluktan oluyordur. yavrularımız için katlanacağız tabi ama bazen dayanılmaz oluyor cidden. bide kuzumun cinsiyetini öğrenebilseydim iyiydi
çalışan annelerin hamileliği evde duranlara göre daha mı kolay daha mı zor bilemiyorum ama ben evde durduğumda kendimi hasta gibi hissediyorum günde 6 saat çaılıyorum daha fazla çalışanlar eminim ki çok yoruluyorlardır. benim en merak ettiğim bebeğimiz iş yerindeki stresimii ne zaman hissediyor?
çalışan annelerin hamileliği evde duranlara göre daha mı kolay daha mı zor bilemiyorum ama ben evde durduğumda kendimi hasta gibi hissediyorum günde 6 saat çaılıyorum daha fazla çalışanlar eminim ki çok yoruluyorlardır. benim en merak ettiğim bebeğimiz iş yerindeki stresimii ne zaman hissediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?