2013 nisan anneleri neler hissediyor şuandaaaa :)))))

aiy herkes öğrenmiş acaba bu 3 lü test sonrası tamamiyle belli oluyormu cinsiyet ?

Ben normal muayene esnasında öğredim 16. haftam bittiğinde.
3 lü testin benim için şart olmadığını söyledi dr um, ikili testimin sonucu iyi çıktığı için 3lü ye gerek görmedi, birçokyerde de böyle okudum bende. 16. haftana ulaştığında çok nadir görülmemekle birlikte genelde cinsiyet belli oluyor.
Allah gönlünüze göre verir inşallah :)

Bahsettiğin ağrıdan bende de var, hem de tam anlattığın gibi batma şeklinde ve sağ tarafımda benim de..
Hala vücudumuz alışamadı heralde diyorum ben, dr a söyledim, olağan şeyler bunlar seni yataklara düşürmediği sürece alışabileceğin ve zamanla da geçecek şeyler dedi. Hemen her hamile böyle şikayetlerle gelir dedi.. Ben de çok önemsemiyorum aslında kendini dinlemekle ilgili biraz da, geçicek diyince gün içinde unutuyorum çoğu kez ağrıdığını:)

Ben henüz 1kg kadar aldım 17. haftamdayım şu an. pek kg da almadım hani ağırlaştım da ondan ağrıyo desem ama dr umun dediği gibi olağan şeyler diyip geçeceğiz artık.. Siz kaç kg aldınız? Belki onun etkisi olabilir mi fazla kaçtıysa kg lar :)

Benim oğluşum olacak 16. haftasında öğrendik cinsiyetini; şu an 20yi bitirdik. Dün üç kez pıt pıt pıt annesine merhaba dedi oğluşum, umarım hepiniz en kısa zamanda hissedersiniz, harika bir duygu

bizimde bi kızımız olacak nasipse kızlar çok mutluyum ama hareket hissedemedim ben daha ama dün renkli ultrasonda gördük kızımızı o kadar hareketliydiki :)

yalnız değilim desenize :)) ben 17. haftaya kadar kilo almadım canım ama bu ağrılar 14. haftamda falan başladı. şimdi 2-2.5 kilo aldım toplamda 20. haftadayız. ben çalışıyorum bazı günler 8 saat dersim var belki yorgunluktan oluyordur. yavrularımız için katlanacağız tabi ama bazen dayanılmaz oluyor cidden. bide kuzumun cinsiyetini öğrenebilseydim iyiydi

yaklasık 10 gün önce ögrendim kızım olacakmıs :) tek sıkıntım hala yorgunlugumun, halsizligimin bitmemis olması. bir de ben hareketlerini hissedemiyorum ya da hissediyorumda farkında mı degilim acaba bi sorun mu var bende doktorum bebegimin cok saglıklı oldugunu söylüyor, bakalım insallah cok saglıklı bi kızım olacak :)

Benim de sağ kasığımda aynı ağrıdan oluyor özellikle tuvaletimin olduğu zamanlar. ben doktoruma acaba enfeksiyon mu var deyince idrar testi yapıldı Allahtan enfeksiyon yokmuş, gerisini çok önemsemiyorum içeride harıl harıl fabrika çalışıyor normaldir diyorum...

benim de 17. haftam ve 2,5 kilo aldım. Gerçi bu kadar yemeğe az bile aldım desem yeridir

İki gün önce doktora gittik %80 erkek ama sen yine de hazırlık yapma dedi doktorum. Biz de beklemeye aldık kendimizi , nasip. İsim telaşı başladı ama :)

Ben ikili test yaptırmadım. Sonuç birşeyi değiştirmeyecek. Allah'tan gelene amenna... Rabbim bize neyi layık gördüyse onu yaşayacağız. Elimizden sadece dua etmek geliyor.

Allah hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah hepimize.

merhaba kızlar, burda hala cinsiyeti öğrenemeyenler var halbuki ben devlet hast gitmeme rağmen (ultrason hala siyah beyaz) 4 hafta oldu öğreneli doktor bana %99 kız dedi kapıdan tekrar çıkarken sordum yanılma payı olabilirmi dedim % 1 dedi şimdi içime kurt düştü erken öğrenmişim yoksa yanlışmı kendimi çok adapte ettim kızmı belli olr hemen ultrasonda erkekmi ? daha sonra başka doktora gitmiştim 2 hafta önce arkası dönük şuan göremedim dedi. haftaya aşım varmış o zaman bidaha gireyim ultrasona ama çatlarım ben şimdi çokmu erken öğrenmişim yanlış mı yoksa ?

benim bu ara tek sorunum midem yediğim herşey boğazıma geri geliyor sürekli ağızdan gaz çıkarıyorum gaviscon kapsül verdi doktor ama o kadar iğrenç ki tadı çiğneyemiyorum
midem hep yanıyor birde gece uykum hep huzursuz 2 saat arayla uyanıp wc gidiyorum sabah baş ağrısıyla uyanıyorum

Evet aynen benim de 1ay falan oldu başlayalı. anneme söyledim ben, rahimin bele yapışık olduğunu bu nedenle erken dönemde de olsa yani çok ağırlaşmasak da böyle ağrıların olabileceğini söyledi, dediğin gibi mecbur katlancaz..
Ben de çalışıyorum aynen günde 10 saat özel sektör benimki:)
Bir sonraki muayenenizde kesin öğrenirsin en azından %80-90 der drunuz. Hayırlısı olsun:)

çalışan annelerin hamileliği evde duranlara göre daha mı kolay daha mı zor bilemiyorum ama ben evde durduğumda kendimi hasta gibi hissediyorum günde 6 saat çaılıyorum daha fazla çalışanlar eminim ki çok yoruluyorlardır. benim en merak ettiğim bebeğimiz iş yerindeki stresimii ne zaman hissediyor?

ben ilk 2 ay calıstım oda daha bebek pek bısı hıssettırmıyorken ama ınsanlar okdar anlayıssız ve okadar uzerıne gelıyorlarkı ınsan normalde tahammul edemıyor bıde hamıleyken ayrı bır ruh hali .. Calısan annelerımızın allah yardımcısı olsun

Benim fikrim çalışırken daha kolay geçmesi yönünde. Bazen bulantılar nedeni ile çok kötü olduğum zamanlar izin alıyordum mecburen, o zamanlar ben de aynen senin gibi bulantım geçse dahi evde kendimi hasta gibi hissediyordum.Ama işte olduğum zamanlar midem bulansa da çalışarak unutuyordum, sonra bi bakıyordum geçmiş. Evde olunca yapıcak birşey de yoksa eğer insan kendini dinleyip evhamlanıyor, psikolojik olarak kendini kötü hissediyor bana göre. Ama stres konusunda katılıyorum, ben günde 10 saat çalışıyorum 1 saati kadar da yollarda geçiyor, eve gidip haliyle aperatif olur-hazır olur birşeyler hazırlıyorum yiyoruz falan.. Bi bakıyorum saat 9-9 buçuk olmuş. sonra da uyku basıyor.. İş yerinin sıkıntsı stresi de ayrı, inşallah çok zarar vermiyoruzdur bebeklerimize stres altında çalışarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…