2013 Nisan Anneleri Şafak Sayıyor

peki çatı muayenesi için ne dedi normal doğum mu olacak bende doktoruma soracağım bir dahaki hafta gittiğimde demek ki zor bir muayene desene :S

evet şimdilik normal doğuma elverişli görünüyorum :)

çatı muayenesinde de normal çıktı hersey

umarım bir aksilik olmaz

her ne kadar korksamda normal doğum istiyorum

sezeryan daha zor geliyor bana

hayırlısı bakalım ...

aynen bende korkuyorum başıma ne geleceğini bilmiyorum ama sezeryanda kolay bir şey değil normal adı üstünde normal en sağlıklısı acı illaki çekilecek en kötü epidural normal olur kısmet olsun yeter ki İnş. Rabbim kolaylıkla nasip eder haberdar et lütfen fırsatın olunca aynı tahmini tarihlerdeyiz bakalım erken mi gelecekler geç mi :)

doktor korku var mı diye sordu bana
ben de ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum
korku heyecan panik tüm duygular bir arada dedim :)
bana bilmemen daha iyi demez mi :S
iyi moral veriyor sagolsun ..
epıdural isteyip istemediğimi sordu
riskli olduğunu duydum dayanabilirsem istemiyorum dedim
dayanamazsam başka çare yok o durumda kararı size bırakıyorum dedim..

evet doğum tarihleri aynı gözüküyor bakalım ne zaman gelecek bizim ufaklıklar :)

en geç bir hafta içinde gelir üzmez annesini son günler çok zor bir gün bile fazla geliyor insana haklısın ama 41.haftaya kadar normal mecbur beklicez banada benim kızım geç gelecek gibi geliyor

inşlh canım ikimiz için en hayırlı zamanda gelir inşlh... artık görmek istiyorum karnım rahat geldi heralde kucagım daha rahat ama kuzum bilmiyor ki sana da hayırlı doğumlar dilerim inşlh sağlıkla kavuşursunuz minik prensesle

inş. hadi hayırlısı haberlerini bekliyoruz <ama unutma :)

40+4teyiz sabahki muayenede de hiç bir açıklık sancı yok dr yarın sezaryene alırız buyuk ihtimalle dedi çocuk kanala da yerleşmemiş ben kendimi normal doğuma odaklamıştım ama hayır bundadır dedik napalım dualarınızı eksik etmeyin kızlar herkese hayırlı doğumlar dilerim...

evet rahatsız oluyor insan..ben odadan çıktım eşim diyor ki: ne oldu kıpkırmızı olmuşsun? sen de aynı şeye maruz kalsaydın sende olurdun emin ol dedim:))))
ayyy az kaldı bakalım ne zaman gelecek paşa:) herkese hayırlı doğumlar

allah yardım etsin illa ki normal olacak diye bir şey yok tabi Rabbim hayırlısını versin üzme kendini sağlıkla kavuş önemli olan bu hepimiz için geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…