- Konu Sahibi Yuksek_Voltaj
-
peki çatı muayenesi için ne dedi normal doğum mu olacak bende doktoruma soracağım bir dahaki hafta gittiğimde demek ki zor bir muayene desene :S
evet şimdilik normal doğuma elverişli görünüyorum :)
çatı muayenesinde de normal çıktı hersey
umarım bir aksilik olmaz
her ne kadar korksamda normal doğum istiyorum
sezeryan daha zor geliyor bana
hayırlısı bakalım ...
aynen bende korkuyorum başıma ne geleceğini bilmiyorum ama sezeryanda kolay bir şey değil normal adı üstünde normal en sağlıklısı acı illaki çekilecek en kötü epidural normal olur kısmet olsun yeter ki İnş. Rabbim kolaylıkla nasip eder haberdar et lütfen fırsatın olunca aynı tahmini tarihlerdeyiz bakalım erken mi gelecekler geç mi :)
son 1 gün diyor takvimüm
son 1 takvime göre ama kızımın doğmaya niyeti yok
en geç bir hafta içinde gelir üzmez annesini son günler çok zor bir gün bile fazla geliyor insana haklısın ama 41.haftaya kadar normal mecbur beklicez banada benim kızım geç gelecek gibi geliyor
inşlh canım ikimiz için en hayırlı zamanda gelir inşlh... artık görmek istiyorum karnım rahat geldi heralde kucagım daha rahat ama kuzum bilmiyor kisana da hayırlı doğumlar dilerim inşlh sağlıkla kavuşursunuz minik prensesle
inş. hadi hayırlısı haberlerini bekliyoruz <ama unutma :)
allah yardım etsin var mı belirtiler peki normal mi olacak
ben belkide kendimi çok kastığım için zor geldi kanamam falan oldu iki gün oturamadım popomun üstüne
birde benim koca doktor çatı muayenesi yapacam diyince odadan kaçtı yalnız bıraktı beni :S
doğumda bi hadaha yapcam dedi
40+4teyiz sabahki muayenede de hiç bir açıklık sancı yok dr yarın sezaryene alırız buyuk ihtimalle dedi çocuk kanala da yerleşmemişben kendimi normal doğuma odaklamıştım ama hayır bundadır dedik napalım dualarınızı eksik etmeyin kızlar herkese hayırlı doğumlar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?