2013 Nisan Anneleri Şafak Sayıyor

bende pazar alllahın izniyle ameleiyat olacağım bakalım,rabbim hepimize kolaylıklar versin ,hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

günler geçmek bilmiyo yaa,sanki bir aydır her an doğuracakmışım gibi bekliyorum ama kızım gelmek bilmedi(..kimseyi arayamıyoruz zaten her arayan noldu doğdu mu diyo..

Son 8 günümüz kaldı ama oğlumun pek çıkmaya niyeti yok gibi :) bizimde bütün hazırlıklarımız tamam bi onu bekliyoruz inşallah tez zamanda sağsalim sağlıkla gelsin oğlumuz :) gerçi 1 cm açıklığım varmış doktorum öyle söyledi ama abakalım bu hafta inşallah sürpriz yapar :)

Merhaba, Nst ye girdim doktor ağrın çıkmış sancın olursa gel dedi sizin nst durumları ne durumda ve kaçıncı haftada bebişler kaç kilo ben 38.haftamdayım 2.750 kilosu var üzüldüm az diye doktor normal diyor ama yinede kilolu olsaydı diyorum (((( Birde bazı arkadaşlarım doktorun çatı muayenesi yaptı mı diye soruyor benden öyle birsey istemedi isteyen doktorlar varmış buna göre sezeryana karar veriyormuşlar bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…