- Konu Sahibi Yuksek_Voltaj
-
Merhaba, Nst ye girdim doktor ağrın çıkmış sancın olursa gel dedi sizin nst durumları ne durumda ve kaçıncı haftada bebişler kaç kilo ben 38.haftamdayım 2.750 kilosu var üzüldüm az diye doktor normal diyor ama yinede kilolu olsaydı diyorum(((( Birde bazı arkadaşlarım doktorun çatı muayenesi yaptı mı diye soruyor benden öyle birsey istemedi isteyen doktorlar varmış buna göre sezeryana karar veriyormuşlar bilginiz var mı?
kızlaaaaaaar amanın evde yalnızım eşim çalışıyor az önce tuvalete gittim çok afedersiniz büyük abdestle beraber küçük abdeste çıktım altımı temizlerken pembe temiz kan oldu selpak..çok heyecan yaptım ist.dayım ben ve nisa hst. mürvet hn.ın hastasıyım hemen aradım diyorki kanaman olursa veya suyun gelirse veya sancılar oluşursa ve 5dk da 1 olursa hiç vakit kaybetme gel diyor......napcam...garip bi heyecanlardayım...herkesin Allah yardımcısı olsun
benim doktorumda hala catı muayenesi yapmadı. şimdilk normal dogum dio doktor. bence de bakması gerekirdi çatı müsaitliğine ama bakmadı
38+1 de 3300 gramdı benmde kızım. ben de nasıl normal dogurcam die endişelenmeye basladım hala gelmeye niyeti yok cunku. bu gidişle 4 e yaklaşacak
Merhaba, Nst ye girdim doktor ağrın çıkmış sancın olursa gel dedi sizin nst durumları ne durumda ve kaçıncı haftada bebişler kaç kilo ben 38.haftamdayım 2.750 kilosu var üzüldüm az diye doktor normal diyor ama yinede kilolu olsaydı diyorum(((( Birde bazı arkadaşlarım doktorun çatı muayenesi yaptı mı diye soruyor benden öyle birsey istemedi isteyen doktorlar varmış buna göre sezeryana karar veriyormuşlar bilginiz var mı?
beklenen doğum tarihlerimiz aynı
benim kız da c.tesi günü 3 kiloydu
normal dedi çok kilolu olmasınıda istemem zaten :)
çatı muayenesini de oldu cumartesi
normal doğum düşünüyosanız muhtemelen bu hafta ister
benim çok canım canım yandı kanamam oldu
kemik var mı normal doğuma engel teşkil eden bir durum var mı diye bakıyor
ama epey bi zorladı kendini doktor tabi benide :S
benim doktorumda hala catı muayenesi yapmadı. şimdilk normal dogum dio doktor. bence de bakması gerekirdi çatı müsaitliğine ama bakmadı
38+1 de 3300 gramdı benmde kızım. ben de nasıl normal dogurcam die endişelenmeye basladım hala gelmeye niyeti yok cunku. bu gidişle 4 e yaklaşacak
beklenen doğum tarihlerimiz aynı
benim kız da c.tesi günü 3 kiloydu
normal dedi çok kilolu olmasınıda istemem zaten :)
çatı muayenesini de oldu cumartesi
normal doğum düşünüyosanız muhtemelen bu hafta ister
benim çok canım canım yandı kanamam oldu
kemik var mı normal doğuma engel teşkil eden bir durum var mı diye bakıyor
ama epey bi zorladı kendini doktor tabi benide :S
doğru diyorsun arkadaşım bir daha ki gittiğimde soracağım doktoruma kilo konusunda da napalım cıtı pıtı olursa belki normal rahat doğururum artık ne diyim :)
kızlar merhaba;
bugun sabah nısanım geldı.pembemsı..az buz da degıl.
boyle sankı renklı suyumsu akıntı gıbı.mukusumsu bısey degıldı.
dr a gıttık,catı muayenesı yaptı 38+2 de.
ama cok kotu bısey bu yaa.jel melde surmedı elıne.
zart dıye:S
1 cm acıklık var dedı.nst ye bagladı.sancılar baslamıs dedı.ıstıyorsan yatıralım dedı.
yok dedım evımde cekerım.bu saat oldu ses yok
az az kasılma var
bebişim 37.haftasında doğdu.
kilosu 3,220 gr.
boyu 49 cm.
18 saat normal dogum sancısı çektim rahimm acılmadı.doktorum sezeryana alim dedi kabul etmedimm direndim.epidural normal olsun dedim epidurale girdim.ama bebişimde bende riske girince doktorum narkoz verip sezeryana aldı allaha şükür saglıklıyızzz.
alah herkesi bir avazda kurtarsın inşşş.
bebişim 37.haftasında doğdu.
kilosu 3,220 gr.
boyu 49 cm.
18 saat normal dogum sancısı çektim rahimm acılmadı.doktorum sezeryana alim dedi kabul etmedimm direndim.epidural normal olsun dedim epidurale girdim.ama bebişimde bende riske girince doktorum narkoz verip sezeryana aldı allaha şükür saglıklıyızzz.
alah herkesi bir avazda kurtarsın inşşş.
kızlar merhaba;
bugun sabah nısanım geldı.pembemsı..az buz da degıl.
boyle sankı renklı suyumsu akıntı gıbı.mukusumsu bısey degıldı.
dr a gıttık,catı muayenesı yaptı 38+2 de.
ama cok kotu bısey bu yaa.jel melde surmedı elıne.
zart dıye:S
1 cm acıklık var dedı.nst ye bagladı.sancılar baslamıs dedı.ıstıyorsan yatıralım dedı.
yok dedım evımde cekerım.bu saat oldu ses yok
az az kasılma var
Merhaba canlar.
Yeni topiğimiz hayırlı olsun :)
Eveet...
9 ay 10 gün , 40 hafta ,280 gün ...
Hangisi kolay geldiyse onu söyledik.
Hepimiz yolu yarıladık.Dilerseniz,Geri kalan zamanımızı adeti bozmadan sayarak geçirelim.
Hem daha eğlenceli,hemde su gibi akıp geçecek...
Hepimize hayırlı ve kolay doğum diliyorum Rabbim yardımcımız olsun...
çatı muayenesi o kadar zorlu mu oluyor...tırsmalı mıyım acep neyse nasıl olsa kaçışımız yok katlanacağız küçük beyler bayanlar için....Allah'ım sen sonumuzu hayır et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?