2013 Nisan Anneleri Şafak Sayıyor

kızlaaaaaaar amanın evde yalnızım eşim çalışıyor az önce tuvalete gittim çok afedersiniz büyük abdestle beraber küçük abdeste çıktım altımı temizlerken pembe temiz kan oldu selpak..çok heyecan yaptım ist.dayım ben ve nisa hst. mürvet hn.ın hastasıyım hemen aradım diyorki kanaman olursa veya suyun gelirse veya sancılar oluşursa ve 5dk da 1 olursa hiç vakit kaybetme gel diyor......napcam...garip bi heyecanlardayım...herkesin Allah yardımcısı olsun

benim doktorumda hala catı muayenesi yapmadı. şimdilk normal dogum dio doktor. bence de bakması gerekirdi çatı müsaitliğine ama bakmadı

38+1 de 3300 gramdı benmde kızım. ben de nasıl normal dogurcam die endişelenmeye basladım hala gelmeye niyeti yok cunku. bu gidişle 4 e yaklaşacak

nişan mı geldi acaba :)) cok heyecanlı

hiç sorma heyecan tavan canım bende 38+2yim ve bu perşembe alttan muayene edicem çatı kontrolü yapalım bakalım dedi.çünkü geçen hfta perşembe gitmiştim enson benim ufak bey 3 kiloya gelmiş ve şuana kadar herşey normal doğumu gösteriyordu bakalım belki sende bu hafta gideceksen çatı kontrolünü yapar...bizlerin ve bebeklerimizin hakkında hayırlısı olsun..buarada benim dr.4 kg ya kadar normal dermiş öyle duydumdu :S

beklenen doğum tarihlerimiz aynı
benim kız da c.tesi günü 3 kiloydu
normal dedi çok kilolu olmasınıda istemem zaten :)
çatı muayenesini de oldu cumartesi
normal doğum düşünüyosanız muhtemelen bu hafta ister
benim çok canım canım yandı kanamam oldu
kemik var mı normal doğuma engel teşkil eden bir durum var mı diye bakıyor
ama epey bi zorladı kendini doktor tabi benide :S

çatı muayenesi o kadar zorlu mu oluyor... tırsmalı mıyım acep neyse nasıl olsa kaçışımız yok katlanacağız küçük beyler bayanlar için....Allah'ım sen sonumuzu hayır et

doğru diyorsun arkadaşım bir daha ki gittiğimde soracağım doktoruma kilo konusunda da napalım cıtı pıtı olursa belki normal rahat doğururum artık ne diyim :)

peki çatı muayenesi için ne dedi normal doğum mu olacak bende doktoruma soracağım bir dahaki hafta gittiğimde demek ki zor bir muayene desene :S

kızlar merhaba;

bugun sabah nısanım geldı.pembemsı..az buz da degıl.
boyle sankı renklı suyumsu akıntı gıbı.mukusumsu bısey degıldı.
dr a gıttık,catı muayenesı yaptı 38+2 de.
ama cok kotu bısey bu yaa.jel melde surmedı elıne.
zart dıye:S
1 cm acıklık var dedı.nst ye bagladı.sancılar baslamıs dedı.ıstıyorsan yatıralım dedı.
yok dedım evımde cekerım.bu saat oldu ses yok
az az kasılma var

bebişim 37.haftasında doğdu.
kilosu 3,220 gr.
boyu 49 cm.

18 saat normal dogum sancısı çektim rahimm acılmadı.doktorum sezeryana alim dedi kabul etmedimm direndim.epidural normal olsun dedim epidurale girdim.ama bebişimde bende riske girince doktorum narkoz verip sezeryana aldı allaha şükür saglıklıyızzz.
alah herkesi bir avazda kurtarsın inşşş.

senin yolcu geliyor desene ay çok heyecanlı ya haberdar et bizi lütfen Allah yardımcın olsun dualarımız seninle

sancın yada suyun mu gelmişti neden erken oldu peki bi sebebi oluyor mu bende erken bile gelsin artık istiyorum ya inan Gözünüz aydın Darısı Başımıza :)

hayırlı olsun.26 yı görünce eskişehirlimisn diye sormk istedim.bnde esk.de doğum yapıcam çünkü.bugün 40 .haftayı tamamladım.hala ses yok.

doğum sureci baslamıs.ne guzel. Allah yrdmcn olsn. haberdar et bizi de)

aminn...çok güzl ya

kızlarrr bugünü saymazsak 2 gün kaldı ama dün doktora gittik oğlumda tık yok gelmeye niyeti yok yerinden çok memnun sanırım:)))))))

çatı muayenesi o kadar zorlu mu oluyor... tırsmalı mıyım acep neyse nasıl olsa kaçışımız yok katlanacağız küçük beyler bayanlar için....Allah'ım sen sonumuzu hayır et

ben belkide kendimi çok kastığım için zor geldi kanamam falan oldu iki gün oturamadım popomun üstüne

birde benim koca doktor çatı muayenesi yapacam diyince odadan kaçtı yalnız bıraktı beni :S

doğumda bi hadaha yapcam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…