Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yeni üyeyim uzun zamandır takip ediyorum ama yazmaya cesaret edememiştim bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başlıcam 9 aylık evliyim 29 yaşındayım amh değerim çok kötü 0.01 çok üzülüyorum anne olmayı çok istiyorum![]()
Günayyyydınnnnnnnnn kimse yokmuuuuu
ben yeni üyeyim uzun zamandır takip ediyorum ama yazmaya cesaret edememiştim bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başlıcam 9 aylık evliyim 29 yaşındayım amh değerim çok kötü 0.01 çok üzülüyorum anne olmayı çok istiyorum![]()
hoş geldin aramıza anladığım kadarıyla yumurta rezervin de düşük.benimki de düşük ama amh değerim normal çıktı.psikolok bana yumurta rezervinin düşüklüğünün stresle alakalı olduğunu söylemişti.eğer ilk denemem tutmazsa tüpde 2. deneme için 6 ay antidepsesan tedavi uygularız dedi.o yüzden sakın üzülme çünkü bu değerlerin düzelmesi ve olumlu sonuç almak bizim elimizde ve sen bunu düşündükçe değerlerin yükselmez .bende bir dönem kafama çok takmıştım ama şimdi okadar değil olursa olur olmazsa olmaz diyorum çünkü herşey önce allahın sonra bizim elimizde.tedavinde başarıla diliyoum yaşında genç oyüzden moralını sakın bozma
selam arkadaslar. ben asılama yaptırdım ama sonuc negatıf sımdı tüp bebek denemeye karar verdım. bır kac sorum olacak cevaplarsanız sevınırım
devlet kac tüp bebek denemesı yapıyor ve malıyetı ne oluyor.
özelde yaptırılan denemeler, devlettekı hakkınızı etkılıyor mu
tüp bebek süreci nasıl ışliyor gün gün yazabılecek var mı
umarım çok olmuyorumdur![]()
merhaba arkadaşlar,
kısmetse bende nisan ayında tedavıye başlıyacağım.doktor benden rahım filmi istemedi.sadece bikaç kan testi istedi,ilk kez yaptıracağım.sizce rahım filmi çektirmem gerekir mi yaşım 25 bulent baysall tedavıye başlayacağım.eşimde sperm azlığı morfoloji ve motolitesi duşuk hepsi var yani hayırlısı olsun hakkımızda
sizden ricam daha onceden tup bebek yaptıranların hangı testlerı yaptırmışlar yazmaları şimdiden teşekkürler..
Allah hepımızın yardımcısı olsun..
kizlarrrr dondurulmus embriyo tedavisini bekleyenler varmi ????
hormon testlerı, esın ıcın sprem testi, rahım fılmı tupbebek asamasına gelmıs her bayandan ıstenenler bunlar ( yumurta rezervi için benım doktorum amh testı ıstemıstı )
cevapladığın için çok teşekkur ederim,doktorum bana senden rahım fılmı istemeyeceğim dedi ultrasondan kontrol ettşkten sonra aklıma takıldı açıkçası birde kanda bakılan hormon testlerini istedi.uf kafam karıştı.ilk deneme olacağı için butun olumsuzluk yaratacak şeyleri ortadan kaldırmak istiyorum![]()
Bende dondurulmuş kuzucuklarım için gün sayıyorum. Tsh ım çok yüksek normal değerine düştüğünde start verecez inşallah.
cevapladığın için çok teşekkur ederim,doktorum bana senden rahım fılmı istemeyeceğim dedi ultrasondan kontrol ettşkten sonra aklıma takıldı açıkçası birde kanda bakılan hormon testlerini istedi.uf kafam karıştı.ilk deneme olacağı için butun olumsuzluk yaratacak şeyleri ortadan kaldırmak istiyorum![]()
Arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Sana ilk tavsiyem öncelikle Dr.una güven sıkıntıya girme. Buradaki forumlarda Bülent baysal ismini çok duydum. Önce Allah'ın sonra Dr. Un sayesinde meleğine kavuşursun inşallah. Her Dr.un tedavisi farklı olabiliyor kafana takma.
evet edanin yazdigi testleri bendende istedi.. en zoruda rahim filmiydi ve ben ne cesaretle anestezisiz yaptirdim halaaa dusunur dururum.. o anda bir cesaret geldi yaptirdim iste.. rahim filmi neden istemedi ben herkezden isteniyor diye biliyorum ama doktor ne dusunerek boyle soyledi bilemem tabi..
allah yardimci olsun arkadasim
benım bildiğim kadarıyla belli bir sure normal yolla cocuğu olmayandan ve ayrıca aşılama yapılacak çiftlerden istiyorlar,tup bebekte yumurtayı direk rahime yerleştirdikleri için tuplerın açık olup olmadığının ne kadar onemı var bilemiyorum,bu işte biraz acemiyim sanırım:))
benım bildiğim kadarıyla belli bir sure normal yolla cocuğu olmayandan ve ayrıca aşılama yapılacak çiftlerden istiyorlar,tup bebekte yumurtayı direk rahime yerleştirdikleri için tuplerın açık olup olmadığının ne kadar onemı var bilemiyorum,bu işte biraz acemiyim sanırım:))