2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

ben yeni üyeyim uzun zamandır takip ediyorum ama yazmaya cesaret edememiştim bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başlıcam 9 aylık evliyim 29 yaşındayım amh değerim çok kötü 0.01 çok üzülüyorum anne olmayı çok istiyorum :(

uzulme cnm benımde amh 0.3 ıken 2. tupbebekte hamıle kalmıstım.gerci bebegımın kalbı durdu ıkıncı ayda ama doktorum bunun bıle cok ıyı sonuclar verdıgını soyledı.ınsallah 3. denememızde olacak ınsallah

ben yeni üyeyim uzun zamandır takip ediyorum ama yazmaya cesaret edememiştim bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başlıcam 9 aylık evliyim 29 yaşındayım amh değerim çok kötü 0.01 çok üzülüyorum anne olmayı çok istiyorum :(

hoş geldin aramıza anladığım kadarıyla yumurta rezervin de düşük.benimki de düşük ama amh değerim normal çıktı.psikolok bana yumurta rezervinin düşüklüğünün stresle alakalı olduğunu söylemişti.eğer ilk denemem tutmazsa tüpde 2. deneme için 6 ay antidepsesan tedavi uygularız dedi.o yüzden sakın üzülme çünkü bu değerlerin düzelmesi ve olumlu sonuç almak bizim elimizde ve sen bunu düşündükçe değerlerin yükselmez .bende bir dönem kafama çok takmıştım ama şimdi okadar değil olursa olur olmazsa olmaz diyorum çünkü herşey önce allahın sonra bizim elimizde.tedavinde başarıla diliyoum yaşında genç oyüzden moralını sakın bozma

hoş geldin aramıza anladığım kadarıyla yumurta rezervin de düşük.benimki de düşük ama amh değerim normal çıktı.psikolok bana yumurta rezervinin düşüklüğünün stresle alakalı olduğunu söylemişti.eğer ilk denemem tutmazsa tüpde 2. deneme için 6 ay antidepsesan tedavi uygularız dedi.o yüzden sakın üzülme çünkü bu değerlerin düzelmesi ve olumlu sonuç almak bizim elimizde ve sen bunu düşündükçe değerlerin yükselmez .bende bir dönem kafama çok takmıştım ama şimdi okadar değil olursa olur olmazsa olmaz diyorum çünkü herşey önce allahın sonra bizim elimizde.tedavinde başarıla diliyoum yaşında genç oyüzden moralını sakın bozma

bahar a şiddetle katılıyorum , kaç kişi 30 yaşları cıvarındayken rezerv azlıgı yasayabılırkı. dussenıze dogurtan rahmı olmayan arkadaslarımız var, hersey dönup dolasıp takdırı ılahı ye baglanıyor. 20 yumurtayla hamıle kalamayanlarda var. 1 yumurtayla bebegını kucagına alanlarda var.yüce mevlam bızı sınıyor dıye dusunuyorum ben, zaman zaman cokk bunaldıgım olmuyor mu ? elbettekı aglamaktan nefes alamadıgım gecelerım benımde oldu,ama allah öyle bır kuvvet verıyor kı ıste boyle bazen baskalarına teselli yada umut dagıtabılıyorum. allaha olan ınancım olmasaydı belkıde yelkenlerı ındırıp bogulacaktım. isteyen herkesin kucakları dolsun dıye dua edıyorum ve sızler gıbı bende oyle cok ıstıyorum kı , anlatmama gerek yok zaten hepımız aynı duyguları paylasmıyo olsak nasıl burada toplanabılırızkı .hakkımızda hayırlısı dıyelım ne dıyelım . nısan bebeklerı gelsın :)

selam arkadaslar. ben asılama yaptırdım ama sonuc negatıf sımdı tüp bebek denemeye karar verdım. bır kac sorum olacak cevaplarsanız sevınırım
devlet kac tüp bebek denemesı yapıyor ve malıyetı ne oluyor.
özelde yaptırılan denemeler, devlettekı hakkınızı etkılıyor mu
tüp bebek süreci nasıl ışliyor gün gün yazabılecek var mı

umarım çok olmuyorumdur :(

selam arkadaslar. ben asılama yaptırdım ama sonuc negatıf sımdı tüp bebek denemeye karar verdım. bır kac sorum olacak cevaplarsanız sevınırım
devlet kac tüp bebek denemesı yapıyor ve malıyetı ne oluyor.
özelde yaptırılan denemeler, devlettekı hakkınızı etkılıyor mu
tüp bebek süreci nasıl ışliyor gün gün yazabılecek var mı

umarım çok olmuyorumdur :(

devletten 2 rapor hakkın var diye biliyorum ben yani 2 kez rapor alabilir anlaşmalı olan özel tüp bebek merkezlerinde yada devlette kullanabilirsin..maliyet değişiyor yaptıracağın yere göre...özelde yaptığın denelemeler hakkını engellemiyor roporlu yaptırmadıysan eğer
tüp bebek adetin 2.-3. günü iğnelere başlıyorsun aşılamadaki gibi sonra belli olgunluğa gelince toplanıyor yumurtalar eşinden alınan sperlerle birleşitirilerek embriyo haline geliyor sonra uygun olan günde transferin oluyor 2-5 gün arasında

merhaba arkadaşlar,

kısmetse bende nisan ayında tedavıye başlıyacağım.doktor benden rahım filmi istemedi.sadece bikaç kan testi istedi,ilk kez yaptıracağım.sizce rahım filmi çektirmem gerekir mi yaşım 25 bulent baysall tedavıye başlayacağım.eşimde sperm azlığı morfoloji ve motolitesi duşuk hepsi var yani hayırlısı olsun hakkımızda

sizden ricam daha onceden tup bebek yaptıranların hangı testlerı yaptırmışlar yazmaları şimdiden teşekkürler..

Allah hepımızın yardımcısı olsun..

merhaba arkadaşlar,

kısmetse bende nisan ayında tedavıye başlıyacağım.doktor benden rahım filmi istemedi.sadece bikaç kan testi istedi,ilk kez yaptıracağım.sizce rahım filmi çektirmem gerekir mi yaşım 25 bulent baysall tedavıye başlayacağım.eşimde sperm azlığı morfoloji ve motolitesi duşuk hepsi var yani hayırlısı olsun hakkımızda

sizden ricam daha onceden tup bebek yaptıranların hangı testlerı yaptırmışlar yazmaları şimdiden teşekkürler..

Allah hepımızın yardımcısı olsun..

hormon testlerı, esın ıcın sprem testi, rahım fılmı tupbebek asamasına gelmıs her bayandan ıstenenler bunlar ( yumurta rezervi için benım doktorum amh testı ıstemıstı )

bende nısan ayının ilk haftasında tedaviye başlıyıcam arkadaslar acıbadem hastanesinde denedık ıkı kez malesef sonuc negatif çıktı şimdide eurofertil istanbu doktorum alev hanım insallah güzel haberlerle dönerim sizlere arkadaslar

hormon testlerı, esın ıcın sprem testi, rahım fılmı tupbebek asamasına gelmıs her bayandan ıstenenler bunlar ( yumurta rezervi için benım doktorum amh testı ıstemıstı )

cevapladığın için çok teşekkur ederim,doktorum bana senden rahım fılmı istemeyeceğim dedi ultrasondan kontrol ettşkten sonra aklıma takıldı açıkçası birde kanda bakılan hormon testlerini istedi.uf kafam karıştı.ilk deneme olacağı için butun olumsuzluk yaratacak şeyleri ortadan kaldırmak istiyorum :(

cevapladığın için çok teşekkur ederim,doktorum bana senden rahım fılmı istemeyeceğim dedi ultrasondan kontrol ettşkten sonra aklıma takıldı açıkçası birde kanda bakılan hormon testlerini istedi.uf kafam karıştı.ilk deneme olacağı için butun olumsuzluk yaratacak şeyleri ortadan kaldırmak istiyorum :(

Arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Sana ilk tavsiyem öncelikle Dr.una güven sıkıntıya girme. Buradaki forumlarda Bülent baysal ismini çok duydum. Önce Allah'ın sonra Dr. Un sayesinde meleğine kavuşursun inşallah. Her Dr.un tedavisi farklı olabiliyor kafana takma.

Bende dondurulmuş kuzucuklarım için gün sayıyorum. Tsh ım çok yüksek normal değerine düştüğünde start verecez inşallah.

cok tesekkur ederim cevabin icin..bende ilk tedaviye baslarken troid degerlerim cok yuksekti.. 6 ay tedavi gordum :((( daha sonra tup bebege gectik.. ilk denemem basarisizlikla sonuclandi maalesef.. bu pazartesi yeniden gidiyorum tedaviye.. buz bebislerimi alicam insallah..

insallah sizinde biranonce tedaviniz sonuclanirda bebislerinize kavusursunuz

evet edanin yazdigi testleri bendende istedi.. en zoruda rahim filmiydi ve ben ne cesaretle anestezisiz yaptirdim halaaa dusunur dururum.. o anda bir cesaret geldi yaptirdim iste.. rahim filmi neden istemedi ben herkezden isteniyor diye biliyorum ama doktor ne dusunerek boyle soyledi bilemem tabi..

allah yardimci olsun arkadasim

Arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Sana ilk tavsiyem öncelikle Dr.una güven sıkıntıya girme. Buradaki forumlarda Bülent baysal ismini çok duydum. Önce Allah'ın sonra Dr. Un sayesinde meleğine kavuşursun inşallah. Her Dr.un tedavisi farklı olabiliyor kafana takma.

çok teşekkürekler içimi rahatlattın ben onceki sayfaları çok okuyamadım,sizin problem neydı kaçıncı deneme?
inşallah çok saol cumlemız kavuşuruz meleklerımıze.. ınan bunları yaşamadan once cocuksuz bırını anlamak mumkun değildi,şimdi dua ettiğimde allahım duşmanıma bile evlat hasretı çektırmesın diyorum.

evet edanin yazdigi testleri bendende istedi.. en zoruda rahim filmiydi ve ben ne cesaretle anestezisiz yaptirdim halaaa dusunur dururum.. o anda bir cesaret geldi yaptirdim iste.. rahim filmi neden istemedi ben herkezden isteniyor diye biliyorum ama doktor ne dusunerek boyle soyledi bilemem tabi..

allah yardimci olsun arkadasim

benım bildiğim kadarıyla belli bir sure normal yolla cocuğu olmayandan ve ayrıca aşılama yapılacak çiftlerden istiyorlar,tup bebekte yumurtayı direk rahime yerleştirdikleri için tuplerın açık olup olmadığının ne kadar onemı var bilemiyorum,bu işte biraz acemiyim sanırım:))

benım bildiğim kadarıyla belli bir sure normal yolla cocuğu olmayandan ve ayrıca aşılama yapılacak çiftlerden istiyorlar,tup bebekte yumurtayı direk rahime yerleştirdikleri için tuplerın açık olup olmadığının ne kadar onemı var bilemiyorum,bu işte biraz acemiyim sanırım:))

yok cnm ben direkt tup bebek yaptirdim.. asilama istemedim.. doktor benden hemen istedi tuplerimin filmini.. belki kisiden kisiye degisiyordur durum onu bilemem :))

ben 5-6 ay korunmasız ılskıden sonra hamıle kalamayınca kendım cektırdım rahım fılmını , o zaman normal bı kadındogum doktoruna gıdıyordum, panık yaptım olmayınca ama hemen olcak dıye dusunuyodum :) ondan sonrada 2 doktor degıstırdım , en sonda allah bınlerce kere razı olsun dr. engın oral la tanıstım.erken menopoz oldugumu o anladı hemde ılk muayenede .keske dıyorum daha önce tanıssaydık ama ya hıc tanısmasaydık benı oyalıyolardı sebepsız ınferlıte dıye , herseyde bı hayır vardır dıyelım

Back
X