2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

ben 5-6 ay korunmasız ılskıden sonra hamıle kalamayınca kendım cektırdım rahım fılmını , o zaman normal bı kadındogum doktoruna gıdıyordum, panık yaptım olmayınca ama hemen olcak dıye dusunuyodum :) ondan sonrada 2 doktor degıstırdım , en sonda allah bınlerce kere razı olsun dr. engın oral la tanıstım.erken menopoz oldugumu o anladı hemde ılk muayenede .keske dıyorum daha önce tanıssaydık ama ya hıc tanısmasaydık benı oyalıyolardı sebepsız ınferlıte dıye , herseyde bı hayır vardır dıyelım.

oyle bır durumdayız ki doktor rahmınde şu var şoyle hastasın v.s. dese hayır dıyemeyız.. Rabbım Allah korkusu olan vıcdanlı doktorlarla insanlarla karşılaştırsın cumlemızı..

ben 5-6 ay korunmasız ılskıden sonra hamıle kalamayınca kendım cektırdım rahım fılmını , o zaman normal bı kadındogum doktoruna gıdıyordum, panık yaptım olmayınca ama hemen olcak dıye dusunuyodum :) ondan sonrada 2 doktor degıstırdım , en sonda allah bınlerce kere razı olsun dr. engın oral la tanıstım.erken menopoz oldugumu o anladı hemde ılk muayenede .keske dıyorum daha önce tanıssaydık ama ya hıc tanısmasaydık benı oyalıyolardı sebepsız ınferlıte dıye , herseyde bı hayır vardır dıyelım

Rabbim ne verirse hayırlısını versin canım.banada doğru düzgün bir sebep bulamadılar herşey normal diyolar eee normalse neden olmuyo diyorum sebepsiz diyolar.2 tane doktora gittim 2 side kanda yapılan hormon testlerini istemedi bir bildikleri vardır dedim ama şimdi seni duyunca acaba diyorum.bende acıbademde tüpe gitmek istiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.

Rabbim ne verirse hayırlısını versin canım.banada doğru düzgün bir sebep bulamadılar herşey normal diyolar eee normalse neden olmuyo diyorum sebepsiz diyolar.2 tane doktora gittim 2 side kanda yapılan hormon testlerini istemedi bir bildikleri vardır dedim ama şimdi seni duyunca acaba diyorum.bende acıbademde tüpe gitmek istiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.

ben tam 3 doktora gıttım . hemde hatrı sayılır özel hastane doktorlarıydı ama ne yazıkkı kadındogum doktorları olusan gebelık takıbınde daha yogun calıstıklarından bazı seylerı es gecıyo yada anlayamılar ıncelıklerı bılmedıklerınden sanırım.yumurta takıbı yaptı hepsı bana aylarca , ama bende engın hocamla tanıstıktan sonra anladım acıkcası kadın vucudunu uremeyı, her işin ehli varmış demekkı bosuna zaman kaybı ve bısuru para harcadım neyım var acaba dıye arastırıken testler, klomen hapları, tahlıller. . .

ve esımle dedıkkı bız artık tupbebege gecelım madem kı bı sorun yok , hemen oluverır dıye dusunduk bı komsu vasıtasıyla doktorumla tanıstık ve ılk muayene ardından erken menopoz olabılırsın tupbebek bıle dusuk ıhtımal deyınce beynımızden vurulmusa dönduk adeta. yok daha neler dedım ordan cıkınca.ama ıcımden bı hıste acaba mı ? dıyodu hep.ve devam kararı aldım engın beye.ve yaklasık 8 aydır evlat sahıbı olmam ıcın bana yardımcı oluyo, hala bısoru sormak ıcın aradıgımda cekınıyorum . benı ılk gunden oyle etkılemıs olmalıkı :) :) :)

Selam arkadaslar bugun gorusmeye gitdim tup bebek icin dr durumumu cok beyendi ama asilamada cok ilac kullandim icin tup bebegi onumuzdeki aya erteledi kayseri acibadem dr turgut aydin cok tatli bir insan beni cok rahatlatti

uzulme cnm benımde amh 0.3 ıken 2. tupbebekte hamıle kalmıstım.gerci bebegımın kalbı durdu ıkıncı ayda ama doktorum bunun bıle cok ıyı sonuclar verdıgını soyledı.ınsallah 3. denememızde olacak ınsallah

çok üzüldüm canım inşllah 3.denemende olur ve sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah..

hoş geldin aramıza anladığım kadarıyla yumurta rezervin de düşük.benimki de düşük ama amh değerim normal çıktı.psikolok bana yumurta rezervinin düşüklüğünün stresle alakalı olduğunu söylemişti.eğer ilk denemem tutmazsa tüpde 2. deneme için 6 ay antidepsesan tedavi uygularız dedi.o yüzden sakın üzülme çünkü bu değerlerin düzelmesi ve olumlu sonuç almak bizim elimizde ve sen bunu düşündükçe değerlerin yükselmez .bende bir dönem kafama çok takmıştım ama şimdi okadar değil olursa olur olmazsa olmaz diyorum çünkü herşey önce allahın sonra bizim elimizde.tedavinde başarıla diliyoum yaşında genç oyüzden moralını sakın bozma

hoşbulduk canım teşekkür ederim desteğin için çok haklısın stres çok önemli bende romatizma var onun içinde tedavi görüyorum doktor burahatsızlığımdan dolayı olabileceğini söledi vücut savunmaya geçerek yumurtalarıda yok ediyomuş ben hiç beklemiyodum böle bi sorunla karşılacamı bu yaşta erken menopoz başlangıcı yumurtamın bitiyo olması evlat sahibi olma ihtimalimin düşük olması beni çok yıktı duyduğumda şok oldum inanamadım ama şimdi güçlü olmaya çalışıyorum dualar ediyorum sonunda benimde bebeğim olcak diye ümit ediyorum...

ben tam 3 doktora gıttım . hemde hatrı sayılır özel hastane doktorlarıydı ama ne yazıkkı kadındogum doktorları olusan gebelık takıbınde daha yogun calıstıklarından bazı seylerı es gecıyo yada anlayamılar ıncelıklerı bılmedıklerınden sanırım.yumurta takıbı yaptı hepsı bana aylarca , ama bende engın hocamla tanıstıktan sonra anladım acıkcası kadın vucudunu uremeyı, her işin ehli varmış demekkı bosuna zaman kaybı ve bısuru para harcadım neyım var acaba dıye arastırıken testler, klomen hapları, tahlıller. . .

sana kesinlikle katılıyorum banada aynı şeyi yaptı kadın doğumcular.hatta ben çevremdekilerden duyup kan testini kendim yaptırdım.ve orda gördümki prolaktın hormonum yüksek buda gebeliğe engel bir durum.sonra bir bayan bana jinekoloklar anlamıyor sen tüp bebek merkezine git ordaki doktorlar bu konuda daha iyi. şişli memoriala gitim önce ve yumurta rezervimin de çok düşük old. öğrendim.sonra zeynep kamil tüp bebeğe gittim orda doktor hiç vakit kaybetme direk tüp bebek dedi.beni bir sene oyaladılar normal dediler bir seneye kadar olmaması.ama sen bir doktor olarak önce iste tetkitlerini neyse 2sene geçti elde var sıfır ilk tüp denemem olcak inşallah burda yüzüm güler.ve herkesin

arkadaslar ben bı suredır bıosteron dhea 25mg kullanıyordum ancak artık bu hap uretılmıyormuş.ben tupbebege destekleyıcı olsun dıye kullanıyordum.1 haftadır arastırmadayız eşimle ama ne yazık ki tamamen üretimi durmuş. bizde GNC argınmax bayan ve erkegını aldık. bayan olan yumurta kalıtesı ıcın , erkek olan sperm sayısı arttırıcı özellik taşıyormuş.üstelik tamamen bitkisel.bu sabah ıtıbarıyle kullanmaya basladık eşimle . sizlerle paylaşmak istedim bu kapsülleri :)

arkadaslar ben bı suredır bıosteron dhea 25mg kullanıyordum ancak artık bu hap uretılmıyormuş.ben tupbebege destekleyıcı olsun dıye kullanıyordum.1 haftadır arastırmadayız eşimle ama ne yazık ki tamamen üretimi durmuş. bizde GNC argınmax bayan ve erkegını aldık. bayan olan yumurta kalıtesı ıcın , erkek olan sperm sayısı arttırıcı özellik taşıyormuş.üstelik tamamen bitkisel.bu sabah ıtıbarıyle kullanmaya basladık eşimle . sizlerle paylaşmak istedim bu kapsülleri :)

selam canım sana bısey sormak ıstıyorum bıosteronu ne kadar zaman kullandın bıde ne gıbı yn etkılerını gordunn yanı faydası falan oldumu gercektennnn

selam canım sana bısey sormak ıstıyorum bıosteronu ne kadar zaman kullandın bıde ne gıbı yn etkılerını gordunn yanı faydası falan oldumu gercektennnn

3 ay kadar kullandım, hıcbır yanetkısını görmedim ben. sadece destekleyıcı bı urun yanı yoktan yumurta varetmıyor elbettekı.vucuduna genclık vıtamını verıyo dıyebılırız yanı

accessdenied :49:

Koket13 :49:

kubraazra :49:

orkide2 :49:

aycen :49: umut tüp bebek

g090 :49: centrum

sdf76 :49:

ozmofilik :49:

isimx :49:

cansunida :49:

nurecrin :49:

karapek :49:

dilberimk :49:

rüzgar17 :49:

turguoisse :49:

özlemo248 :49: gürgan klinik 2.

belki37 :49:

koket13 :49:

eda2626 :49:

asil_38 :49:

kübraazra :49: emsey tüp bebek

kelebekafyon gürgan klinik

sedefekrem genart

hepimize hayırlı sağlıklı bebişler arkadaşlar hayırlı tedaviler inşallah :16::16::16:

:29: :29: :29:

:70: :70: :70: :70: :70: :70: :70:

:kkk: :kkk: :kkk:
[/QUOTE]

izmir ege üniversitesi 8 nisanda asıl tedavi başlıyor.dün burun spreyi ile hormon verdiler sadece.8inde belli olacak asıl tedavi programı

canım sen nerden sordunki biesteronu bende kullanıyorum ankarada eczaneden alıyoruz biz birde ankaradan sorun isterseniz.

bende nısan ayının ilk haftasında tedaviye başlıyıcam arkadaslar acıbadem hastanesinde denedık ıkı kez malesef sonuc negatif çıktı şimdide eurofertil istanbu doktorum alev hanım insallah güzel haberlerle dönerim sizlere arkadaslar

Rabbim bu sefer güzel sonuçlarla yavrunu kucağına almayı nasip eder.listemize senide alıyoruz

:49:
Bismillahirrahmanirrahim

accessdenied Bahçeci tüp bebek:49:

GH43 Yaş:22 Umut tüp bebek:49:

Koket13 :49:

ays Umut tüp bebek DR.ULUN ULUĞ:49:

orkide2 :49:

aycen Yaş:33 Umut tüp bebek 3.tüp bebek dr.Süleyman Tosun :49:

centrum:49:

sdf76 4.tüp bebek :49:

rochak Aşılama deniyecek:49:

bunvp Ege üniversitesi dondurulmuşlarla deniyecek:49:

gungor51 Kayseri Acıbadem :49:

neslia Yaş:32 bahçeci fulya 2.tüp bebek deniyecek:49:

bilgen 5208 Yaş:32 gebze ASM tüp bebek:49:

suou Yaş:34 1.tüp bebek denemesi zeynep kamil hastanesi :49:

ozmofilik 1.tüp bebek deniyecek:49:

isimx Amerikan hastanesi :49:

cansunida :49:

nurecrin:49:

karapek Yaş:31 :49:

dilberimk 6.denemesini yapacak memorial :49:

rüzgar17 2.tüp bebek deniyecek:49:

turguoisse 2.tüp bebek deniyecek :49:

özlemo248 Gürgan klinik 2.tüp bebek:49:

belki37 Yaş:37 Memorial 4.deneme :49:

koket13 :49:
eda2626 Yaş:31 Fulya bahçeci 3.tüp bebek DR.ENGİN ORAL :49:

asil_38 Yaş:25 Sebepsiz infertilite dondurulmuşlarla 2.tüp bebek deniyecek :49:

kübraazra Yaş:26 Kurtköy Emsey tüp bebek:49:

kelebekafyon Yaş:27 2.tüp bebek gürgan klinik :49:

sedefekrem Ankara Genart tüp bebek DR. MEHMET ERDEM:49:

HndSLm :49:

melek_1984 2.Aşılama deniyecek:49:

srp16 Yaş:31 bursa jinemed :49:

bahar35baha Yaş:29 1.tüp bebek izmir tınaztepe hastanesi Dr.Erdal Aktan :49:

helerkan Yaş:35 Dr.Engin Enginsu 1.tüp bebek deniyecek:49:

sera579 eurofertil 3.tüp bebek deniyecek:49:

SKGK Yaş:25 Bülent baysal:49:

:21::21::21::21::21::21::21::21::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::49::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hepimize hayırlı sağlıklı bebişler arkadaşlar hayırlı tedaviler inşallah

Kizlar beni de alirmisiniz araniza.. Benim de ilk tup bebek deneyimim olucak Nisan ayinda .
Bi kere asilama yaptik tutmadi. Direk tup bebege gectik. 2 senedir istiyoruz olmuyor bebisimiz. Allah'im insallah bu kez nasip eder bebegimi kucagima almama. Cok istiyorum esimde bir parcam olsun. Ikimizin bebegi olsun. Ama korkuyorum da. Bazi yorumlara baktim. Tup bebekte anestezi veriolarmis. Acaba cok agrisi olan varmidir? Nasi bise hicbir fikrim yok :( moralimi hep yuksek tutmaya calisiyorum ama aklim hep orda. Takmamak elde degil ki.. Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin, hepimizin dilegi cabucak olur insallah.

Kizlar beni de alirmisiniz araniza.. Benim de ilk tup bebek deneyimim olucak Nisan ayinda .
Bi kere asilama yaptik tutmadi. Direk tup bebege gectik. 2 senedir istiyoruz olmuyor bebisimiz. Allah'im insallah bu kez nasip eder bebegimi kucagima almama. Cok istiyorum esimde bir parcam olsun. Ikimizin bebegi olsun. Ama korkuyorum da. Bazi yorumlara baktim. Tup bebekte anestezi veriolarmis. Acaba cok agrisi olan varmidir? Nasi bise hicbir fikrim yok :( moralimi hep yuksek tutmaya calisiyorum ama aklim hep orda. Takmamak elde degil ki.. Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin, hepimizin dilegi cabucak olur insallah.

Hoş geldin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun anestezi olayını sormuşmuşsun yum toplama işleminde veriliyor işlem en fazla 10 dakika sürüyor.verdikleri anestezi miktarı çok az .korkulacak bir şey yok yani.HAYIRLISIYLA tedavini bitirip evladını kucağına alırsın insallah.şansın bol olsun.

kızlar bugun lucrin iğnesini vurmaya başladım yarın adet olmam lazım.çok heyecanlıyım DUALARINIZA İHTİYACIM VAR KIZLAR ALLAHM sen yardımcım ol.bu sefer hayırlısıyla herşey yolunda gitsin ve bende evladımı kucağıma alayım.sana sığındım Rabbim.burdaki bütün arkadaşlarımın ve tedavi olan evlat isteyen herkese ve bana sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip eyle.BİZİMDE BEBİŞLERİMİZ OLSUN EVLERİMİZ ONLARIN SESLERİYLE ŞENLENSİN.AMİNN.SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER OL DE ANNE OLALIM HAYIRLISIYLA.:49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X