2013 Ocak Anneleri ''Hediyeleşiyor''

bayramdan önce belli olursa daha iyi olur, benim gibi çalışanlar bayram tatilinde rahatça alış veriş yapar aceleye gelmeden alırız hediyemizi

dodehiminicimm.. ulaşamadığım bir kac kişi vardı elimden geleni yaptım ama yok..
doğalgüzellik e ulaşamadım.. o son anda dahil olmuştu cok da istekliydi ama adres göndermedi..
sonra bir kez yakaladım diye yazdım hatta ayşenin topikte ama birden kayboldu bir daha da denkgelmedim.. özelden gönderdiğim mesaja da yanıt vermedi..
ve sinoplu57... bütün bilgileri var ama haftalardır girmiyor gecmişi takip ediyorum ama hiç rastlamadım ona da..
ikisini de üzülerek listeden cıkarmak durumunda kalıyorum..
çekilişi yapıcam yetiştirebilirsem bu akşam, olmadı en gec pazartesi herkese mesaj atmış olurum :)))

sonuçta sen sayfa açtın ve söyledin özelden adresleriniizi yollayın diye
kendılerı bılır
olurda dönen olursa çekılışten sonra ,onları da birbirine eş yaparsın:)
çok heyecanlıyım bakaılım kım çıkacak

canım mesaj attım ama buradan da yazayım benide eklermisin birde hangi bilgilerimi yolamam gerek

Günaydınn oldu mu çekiliş oldu mu hadi ama yaaa amma uzun sürdü çatlaklarım arttı beklemekten

sanırım son saatler belirlenmek üzere hadi hayırlısı prens mi prensesmi gelecek acaba bana

paşaya alacam hediye ee şimdi kızıma alırken görüp beğendiğim ama benim kızım var diyip alamdığım eşyalar bekleyin sizi almaya geliyorum

ya peki karşılıklı mı oluyor çekiliş? yani benim hediye alacağım kişi de bana mı alıyor yoksa karma mı?
bi de burda söyleyebiliyo muyuz sürprizi kaçmasın soora :)

kız feseleğen sen bana alıyomussun ama ben sana almıyomuşum bana tontirik çıkmış,tontirikcim bekle kuzucum en geç bayram sonu hediyeni yollarım,minnoşuna ne alsam acep

kız feseleğen sen bana alıyomussun ama ben sana almıyomuşum bana tontirik çıkmış,tontirikcim bekle kuzucum en geç bayram sonu hediyeni yollarım,minnoşuna ne alsam acep

Kız ben sana şaka yaptım ayyy çok güldüm
Öylesine yazdım yani. Tüh ortalığı karıştırdım

hala cevap veren yok, kimse bilmiyor sanırım, hediye alacağımız kişiye de biz mi çıkıyoruz yoksa karma mı?
bu arada bana çıkan kişiye yeniyıl karıt da atıcam küçük bir yeniyıl ve yeni bebiş mesajı yazıp :) zaten yeni yılda dünyaya gelicekmiş yeğenim :))

Aherdo bişey dicem
Hediye alacağımız kişi bilmeyecek değil mi sürpriz olacak. Yoksa bilmeli mi bilemedim valla :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…