bayramdan önce belli olursa daha iyi olur, benim gibi çalışanlar bayram tatilinde rahatça alış veriş yapar aceleye gelmeden alırız hediyemizi
dodehiminicimm.. ulaşamadığım bir kac kişi vardı elimden geleni yaptım ama yok..
doğalgüzellik e ulaşamadım.. o son anda dahil olmuştu cok da istekliydi ama adres göndermedi..
sonra bir kez yakaladım diye yazdım hatta ayşenin topikte ama birden kayboldu bir daha da denkgelmedim.. özelden gönderdiğim mesaja da yanıt vermedi..
ve sinoplu57... bütün bilgileri var ama haftalardır girmiyor gecmişi takip ediyorum ama hiç rastlamadım ona da..
ikisini de üzülerek listeden cıkarmak durumunda kalıyorum..
çekilişi yapıcam yetiştirebilirsem bu akşam, olmadı en gec pazartesi herkese mesaj atmış olurum :)))
canım mesaj attım ama buradan da yazayım benide eklermisin birde hangi bilgilerimi yolamam gerek
canım mesaj attım ama buradan da yazayım benide eklermisin birde hangi bilgilerimi yolamam gerek
sabırsızlıkla bekliyoruz aherdocum bakalım ben hangi kuzuya hediye alıcam
Ben çıkmışım sana aslıcımm
kız feseleğen sen bana alıyomussun ama ben sana almıyomuşum bana tontirik çıkmış,tontirikcim bekle kuzucum en geç bayram sonu hediyeni yollarım,minnoşuna ne alsam acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?