umarım söz weremem
onlar göze kullanılıyor mu hiç duymadım
Serumfizyolijigi bende kullandım burnuna vegözüne göze kullanacaksan gazlı beze enjektörle sıkıyosun ve gözü siliyosun ii geldi bize inş.sanada gelir dene istersen zararlı bi durumu yok
Kızlar şu sembolleri nasıl yapıyosunuz telden giriyorum ben bulamadım (gülme vb olanları)
rica ederim .sen zaten zamanla anlarsın baktınki memeye soğuk davranıyor hemen ucunu küçültürsün :))
ben de bişey sorayım :))
bebekleri sakinleştirmek için rezene verenler var ,bu rezene çay halinde olanlardanmı yoksa bildiğimiz aktardaki rezenemi
Oncelikle hos geldin canim benimde gecen gozlerim cok kotu akiyordu batma vardi doktora gittim cayla pansiman dedi bide bebek sampuaniyla yika dedi atibiyotik damla verdi dogustan mi senin bebeginde akma kanallarin tikali olmadinda da olabiliyormus masaj veriyorlar ama bencede git bi doktoratamam canım teşekkürler zararlı değil saf ama ne biliim duymadım hiç.. kaynatılmış su ile sildim hep
"Doktorunuzun uygun bulduğu ir antibiyotikli göz damlası ile tedaviye başlayın. Damlaları düzenli kullanmaya rağmen 45 günde düzelme başlamıyorsa, gözde şiddetli batma yanma ve ağrı oluyorsa bir el feneri ile gözlerindeki parlaklığı kontrol edin. Eğer bir göz diğerine göre daha az parlak görülüyorsa keratit (korneada iltihap ve hasar!) başlamış olabilir. Acilen bir göz doktoruna gidin"
ay korktum şimdi :18: cumartesi gitcez doktora ama taktım iyice ağrı falan yapıyor mudur acaba yaaoff uyuyamıycam şimdi...
yok canım demir takviyesi yapmıyorum ben
sadece d vitamini veriyorum, onu da yazın kesicem inş
bi kaç gün daha devam ederse doktora danışıcam
kızlar bebeğim devam sütünü içmiyor. uyanıkken asla içiiremiyorum. aç olduğu için de uyuyamıyor. ağlaya ağlaya zayıf düşüp uyuyor. uykuda içiriyorum zorla. uyanırsa bırakıyor. sabaha kadar elimde biberon başında içmesini bekliyorum. gündüz de aynı. çıldırmadan bir çözüm bulmam lazım. içine dr. önerisiyle vanilya şurubu da damlattım yemedi. vicdanlı ve bilgili olan annelerin tavsiyelerini bekliyorum. nasıl içirebilirim?
ek gidadan oluyor az da versem 2-3 kere koyu koyu yapip anca normal kakaya donuyor. tamamen sindiremiyorlar sonucta :)
ben de yarim elmayi 3 kerede bitirince telaslanmistim.
dun avokado ve muz verdim bugun yaptigi kaka tam susuz ve parca parca. midem bulandi temizlerken
umarım söz weremem
onlar göze kullanılıyor mu hiç duymadım
ek gidadan oluyor az da versem 2-3 kere koyu koyu yapip anca normal kakaya donuyor. tamamen sindiremiyorlar sonucta :)
ben de yarim elmayi 3 kerede bitirince telaslanmistim.
dun avokado ve muz verdim bugun yaptigi kaka tam susuz ve parca parca. midem bulandi temizlerken
kızlar bebeğim devam sütünü içmiyor. uyanıkken asla içiiremiyorum. aç olduğu için de uyuyamıyor. ağlaya ağlaya zayıf düşüp uyuyor. uykuda içiriyorum zorla. uyanırsa bırakıyor. sabaha kadar elimde biberon başında içmesini bekliyorum. gündüz de aynı. çıldırmadan bir çözüm bulmam lazım. içine dr. önerisiyle vanilya şurubu da damlattım yemedi. vicdanlı ve bilgili olan annelerin tavsiyelerini bekliyorum. nasıl içirebilirim?
evet kullaniliyor bi zarari yok mikroplari kiriyor bi der rabbim sifa versin canim
ewt galiba ondan
wilma ben kızımın 40 çıktıgından beri aynı durumdayım bir kere bile oturarak dakikalarca emzirdiğimi bilmiyorum. Sinirlerim o kadar yıpranmış bir hade ki etrafımda teror estiriyorum
benim yerimde başkası olsaydı asla bu kadar diretmezdi emzirmekte
bütün günüm onu beslemeye çalışmakla geçiyo sürekli aç
ek gıdaya da çok meraklı değil hayatımdan nefret ediyorum bu sabah sinirimden zırıl zırıl ağladım çok yorgunum
hamile çizelgen nerde bacım ? herşey yolunda mı
kızlar hapisten çıktım siyasi suçlu olarakdüşünce suçu gururlu şey :86: :86:
ilk kez yazıyor gibi heyecanlıyım
bir sorum olacak: bebeğinin gözünde çapaklanma olan bir arkadaş wardı hatırlayamadım göz yaşı kanalı tıkalıydı benimki gibi geçti mi acaba :26: oğlumun sağ gözü açılmadı hala akıyor yaa.. napcaz bilemedim bir türlü açılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?