çok rahat bir insanımdır has köyülüyüm üstelikben sütü çok sewrim su gibi içerim özellikle köy sütü olacak kaymaklı nam nam
sağma koşulları hastalık, kokusuna falan takarım ben.. kendim içerim bak o sorun değil ama bebeğe wercem..
örnekleri sıralamıştım wazgeçtim sildim
selam kızlar,
hayırlı cumalar,
biz bugün ilk kez kahvaltı yaptık daha önceleri ufak ufak peynir,cicibebe filan veriyodum ama bugünkü menümüz ;
3 tane cicibebe
1 kaşık mama(devam sütü )
2 kaşık pirinç unu maması(bebelac sütlü pirinçli)
yarımdan az yumurta sarısı (haşlanmış)
yarımdan az beyaz peynir
göz kararı ılık su :)
hepsini karıştırm kaşıkla ezdim ve bizim cadıya yedirmeye çalıştım yarısı agzına yarısı mama koltuguna yarısı üstüne olacak şekilde yedik işteee
yavaş yavaş kahvaltıyı çeşitlendiririz artıkın
benimde kız geceleri iyicee huzursuzlaştı uykuu hak getire dönmekten yatakta uyuyamıyo hanım gözü kapalı yarı aglamaklı hep mız mız tabii bende zombi gibiyim uyursak sabaha karşı 4-5 gibi dalıyoo uykuya 9.30 a kadar uyuyooo sonra khvaltı yaptırıyoeum 11de geri uyuyor en fazla 1 saat sonrasında bölük bölük 45 dk filan uyuyor gece uykusuna 11.30-12.00 gibi yatıyoo ama uyursaa tabiii hep mız mız
herkeste durum aynı galibaaaaaaa
Kizimda sut alerjisi oldu. Arkadaslar ne zaman gecer. Doktor bir yas diyor. Ama cok uzun geliyor bana. Uzgunum cok.
hAni kaynatıyoruz ya mikrop kalmaz diye düşünmüştüm,aslında bende
çok pimpirikliyimdir,ahhh içime kurt düştü
ahh aman düşmesin :26: en sewmediğim davranışlardan birini yaptım kafa karıştrıdım kurt düşürdüm
kızlarrr malum ramazan ayı geldi oruç tutacak veya tutumayı düşüneneler
kimler?ben tırsıyorum sütüm kesilirse diye çünkü normalde de suyu çok
içerim,bebeğim henüz ek gıdaya tam geçmedi,beni daha çok emiyor
ama içim de rahat değil bu konuda ne yapsam,gerçi hamileler ve emzikliler
tutmasın diyor hocalar ama size de bir sorayım dedim ne zamandır aklımdaydı
Kizimda sut alerjisi oldu. Arkadaslar ne zaman gecer. Doktor bir yas diyor. Ama cok uzun geliyor bana. Uzgunum cok.
Biliyorum cok onemli bir hastalik degil sut alerjisi ama nasil beslerim bebegimi ne yediririm de kalsiyum ihtiyacini gideririm diye kafama takiliyor. Tam dis cikarma ve kemik gelisimi donemi cunku
Keçi sütüne de alerjik mi peki, denediniz mi?
selam herkese .bizim sıpaların uyku düzeni iice şaştı ,kızım yatkata geceleri yürüyecek nerdeyse ,bi köşeden öbürüne sürekli hareket halinde ,gece 10 kere kalkıyorum ,bıraksam ağlasa tekrar dalsa diyorum ama oğlan uyanacak bu defa ,bu hareket hali ne zaman geçecek bilmiyorum ,oğlan acıkınca uyanıyor kız ise sürekli hareket halinde ,bir çözümü vardır elbet ama bulamıyorum ya da geçici ama ne zaman geçecek bilmiyorum ,gündüz 2-2,5 saatten 2 kere uyutuyorum ,gündüz çok uyuyrlar da gece uyumuyorlar deseniz öyle de değil ,bi formül bulmam lazım da nasıl sizde durumlar nasıl ,bu dönemi hepimiz yaşıyoruz sanırım ama düzelen varmı ,valla mama yediriyorum ama bu sefer de sütü az içip gece acıkıp uyanıyorlar ,mama ayarını mı yapamadım anlamadım.akşam kaşık maması vernler sadece mama mı veriyor süt vermiyormu ,ikisi bir verenler önce hangisini veriyor
selam herkese .bizim sıpaların uyku düzeni iice şaştı ,kızım yatkata geceleri yürüyecek nerdeyse ,bi köşeden öbürüne sürekli hareket halinde ,gece 10 kere kalkıyorum ,bıraksam ağlasa tekrar dalsa diyorum ama oğlan uyanacak bu defa ,bu hareket hali ne zaman geçecek bilmiyorum ,oğlan acıkınca uyanıyor kız ise sürekli hareket halinde ,bir çözümü vardır elbet ama bulamıyorum ya da geçici ama ne zaman geçecek bilmiyorum ,gündüz 2-2,5 saatten 2 kere uyutuyorum ,gündüz çok uyuyrlar da gece uyumuyorlar deseniz öyle de değil ,bi formül bulmam lazım da nasıl sizde durumlar nasıl ,bu dönemi hepimiz yaşıyoruz sanırım ama düzelen varmı ,valla mama yediriyorum ama bu sefer de sütü az içip gece acıkıp uyanıyorlar ,mama ayarını mı yapamadım anlamadım.akşam kaşık maması vernler sadece mama mı veriyor süt vermiyormu ,ikisi bir verenler önce hangisini veriyor
uzun uyuyorlar uyandırırsam çok huzursuz oluyorlar ne yapayım ,önceden de böyle uyurlardı bir sorun olmazdı kibu aylardaki bebekler günde 2 uyku 1 şekerleme yapmalı yani doğru sayıda uyutuyosun ama süreleri çok uzun bence
benimki gündüz bu kadar uyusa gece 3 e kadar oturuyor bizimle
bizimkiler akşam 9 da yatıyor ..Delikiz anca yazabiliyorum uyku saatlerin bizimkiyle ayni..bence bi sorun yok cimcimenin huysuzlugu o cekecen mecbuuuurrrgece 10 da yatinca 12 de ve 3 te kalkiyo sabah 6 da tam kalkiyo sonra bidaha 9 da uyuyo..eskiden iyiydi diye dusunme 15-16 saat yatiyolardi simdi nerdeee toplasan 11 saat falan anca..bence saatlerin gayet iyi stres ywpma oglanda sorun yoksa dedigim gibi kizin yaramazligindan
ben kaşık maması vermeye başladımaaaaaaaaaaaa delikız benim kızımı anlatmışsın sanki yaaaaaaaaa valla aynen gece durumumuz bu çözüm bulursan yazarsan sevinirim valla
buarada kızım akşam 10.30-11.00 gibi 100 yada 120 cc mama yiyor bidaha yemiyor acaba açmı kalıyoda bu kadar uyanıyor diyorum gece mama yapıyorum ama yok gece mama yemiyoo en fazla gece 40 yada 60 cc içiyor
offf herkeste ayni durum ne oluyor bunlara ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?