Ferda zor durum gercekten..ev degistirme imkaniniz yok dimi??
Canim bebise gecmis olsun bisey olmaz ins ben korkuyorum yikamaya yeni atlatmaya başladı hene tekrarlar diye yikamicam biraz daha gecsin inşallah. ..
Allahda yardimcin olsun canim walla zor isler bunlar.yasayan bilir ben 10dk mesafede oturuyorum ama genelde sürekli beraberiz ayni senin n gibi ilk dogdugunda agladigi zaman ac bu ac diyodu herkez kafa göz girisesim geliyodu hepside ama sabrettim hep simdide baktilarki ben tinlamiyorum karismiyolar artik herkezin imtihani baska canim düzelir merak etme
5 yıldır burdayım canım..alıştım artık.eşim aslen mersinli,anası buralı ama...kürtçe biliyor...ona sordumeşimin işine bağlı..ev mev de aldık burdan...eşimin de hiç gidesi yok...
canım valla ıphone dan yükleniyor.resim yükle yi seçince direk telefondan seçebiliyorsun...
Canım hangi tarayıcıyı kullanıyorsun, ben uğraşıyorum yükleyemiyorum. Safari mi?
12M ne diyim Allah yardimcin olsun özellikle yazingelmeyi cok istiyorum oraya bi tatilimde..
Ferda cok naifsin ya umarim hersey gönlunce olur
Vavee iyi gecelerrr
He yaa en çok ta beatiful kızıyo herşeye
Ruza nerlerde yaaaa?? Çok boşladı bursa grubunu azınlıkta kaldık:))
Ruzaaaa duy sesimiii özledikk senii gellll artıkk:)))
Aslında öyle bir ihtimal doğacak yakında, ev yeniden yapılacak, o yüzden o arada belki... Ama bir taraftan da düşünüyorum bu insanlar belli bir yaşın üstünde şu an, gidersek yanlarından kaçmış gibi olacak, vicdan yapar mıyım ilerde, bilmiyorum artık kısmet...
İyi yapmışsın canım sonuç almışsın ne güzel. Amin, inşallah.
Bu arada aklıma geldi, ufaklıkların saçları da sıklaştı, kurutmak zararlı biliyorum ama ıslak gibi kalıyor siz ne yapıyorsunuz? Ben iki seferdir düşük ayarda uzaktan uzaktan açıyorum makineyi kısa süre.
ruza cnm bnm bitufuldan izin alıp sana whatsapptan mesaj attım bacım,merak ettik senı
ela bituful burçak ferda bebecikler nasıl oldu? :44:
hasta olmayan bebiş var mıydı ki? :44:
neyse ben yatar. daha çamaşır sericem evi toplucam, yarın halamız bize gelecek.. ayy ne kadar pis ve dağınık demesin..
herkese iyi geceler, tatlı rüyalar... bebeklerin hepsinin güzel gözlerinden, tatlı gıdışlarından kocaman kocaman öpüyorummm.....
ceylis iyi haberlerinizi bekliyoruz...
Canım hangi tarayıcıyı kullanıyorsun, ben uğraşıyorum yükleyemiyorum. Safari mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?