hayırdır noldu anlatsana bitifilimm
bıtıfıll boşver cay bardagını ne potunu kırdın onu anlat sen
zaten bebeler yönlendırıo bizi,bnm doktor artık kahvaltıyı bulamaç verme yumurta sarısından omlet yap,ekmeğe labne sür yedır fılan dedıydı.. hastaydı vırttı zırttı derken bi türlü küçük girişimlerim olmasına ragmn başlayamadım,bugun sen nehır hatunu kitledi agzını yemedi bulamaçı,ben de büyük adammış gb hepsini ayrı ayrı yedirdim
demek ki ayrı yedirme zamanı gelmiş bizim minik de hazır olmuşş
2 grup konusmasi yapiyoruz 6 kisi..yazilmamasi gereken yere yazdim o kisiyle alakali ayip oldu birazcik..
Bi kerede yine toplu konusmada kizi yalnisikla aldim konusmaya sonra yaziyorum ben onla tatile gitmem falan onun ne isi var falan diye yuzsuz yuzsuz Allahta oda espri yapiyorum zannettivar böyle salakliklarimm
ohaa 2 üye 28 ziyaretçi,şaka mısnız
Benim rezilligim dikkat cekti galiba
Ama seninkide cok igrencmis ayip ayip:))
Bi d gecen bademşekerini yakaladm sayfada
Kiz geri dönsene ne yazmiosn,úzerler sni başka topiklerd yuwana dön
Bu arada gece gece uykm kacti yahu,aklima sayfaya bkinirken 12m geldi,nerdsn hatun bk yne bosladn bıwı,en son annen gelckti noldu barıstnw mi,hem foruma grmezsn hem d yaknda sormuonz siz bni die çemkirirsinözldk sni
bıtıfıll boşver cay bardagını ne potunu kırdın onu anlat sen
zaten bebeler yönlendırıo bizi,bnm doktor artık kahvaltıyı bulamaç verme yumurta sarısından omlet yap,ekmeğe labne sür yedır fılan dedıydı.. hastaydı vırttı zırttı derken bi türlü küçük girişimlerim olmasına ragmn başlayamadım,bugun sen nehır hatunu kitledi agzını yemedi bulamaçı,ben de büyük adammış gb hepsini ayrı ayrı yedirdim
demek ki ayrı yedirme zamanı gelmiş bizim minik de hazır olmuşş
Selam kizlar. Muge anli da nezenin gatili bulunmadi ama konu da islenmiyo artik. Sanirim adli tip raporu cikti ve su an aile birbirine girdi. Yakinda cikar kokusu. ote yandan kamu spotu alti sekiz ay arasi bebekleri icin. Sekiz aydan sonra ek gida alimi artmali sonucuna varabiliriz. Neden ulusa seslenis yapiyomusum gibi konustugu mu bilmemekle birlikte bebeginin totosu pisik olan arkadaslara desitin moru siddetle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?