Purcak domdomu kaşıma dövme yaptiracam kesin onu dindiklarken gördün demi cakalllll...ozledim seni
Baltasar evet cok luzumsuzmus sonucta ayni altini alip götürceni biliyo..goturmede yüreğine insin hatta bi cift corap götür sadece
Kagan sen 2 sene kv mi oturdun aaa cok sasirdim len nasil boğmadin kadini:86:
nalet fasulye kılçıktan geçilmiyo.
o kadar uğraştım ayıkladım ettim yok.
işte anlamayan koca alışveriş yapınca böyle oluyo
yanarım emeğime
baltasar getirdiği altını aynen iade edersin olur biter
burcak o saçlar fönlü değildi canım ütülüydü
Selermm
Bana selam gondermissin yaa cok mutlu oldum:)
9 ay sonra ben tam foruma isiniyorum o da sona mi yaklasiyor?
Sona yaklasmasin bi konu aciyim beni cok sinir etti bugun.
2 yildir gorusmedigim bi arkadadim vardi. Eskiden ayni okuldaydik tayin oldu. Bi aydir ariyo bebegi gormeye gelelim diye. Bayrama gittik geldik. İsrarla ariyo. Bugun geldiler. Ben hazirlik yapmistim. Bi geldi hamile. Haftaya doguracak. Ve kucuk altin getirmis. Bana sacma geldi cok. Ne alaka? İnsan bi penye getirir. Ben onun buyuk kizina dogungunune gittim iki kez. Tabii hediye de aldim. Hic gelmeseydi keske. Resmen kullandi beni. Haftaya altin gotureyim diye. Sizce haksiz miyim?
Ohaaa 48 ziyaretcimi ne ayaksiniz siz yaa
siz gelince geliyolar heralde. bize o bile yok
Bugün topic canlandırma günü
Bizim kizin dün gece burnu tikaliydi zor uyudu
Ne önerirsiniz
Twitterda para ile takipçi alınıyoya purçakta para ile ziyaretçi satın alıyomuş..öle diyolaaa
sağol bitanem. taktır valla, büyük rahatlık.Cnim bu arada spiral olayni çözmene sewndm darisi kazara hamile kalmadn benim başima
sağol apla..Ruza canim hayirli ossuuun
hormonsuzmuş canım. plastiğin üzerinde ince bakır teller var. o teller rahim içindeki sıvıyla oksitleniyor gibi bişey söyledi, o şekilde sp. öldürüyormuş. ben ilk gün hissetim gibi sanki. belki aklım onda olduğundan.Ruza ilacli mi taktirdin, ilcsiz mi
Ben de istiyorum ama hissederim diye korkuyorum. Yorumlarini bekliyoruz
Esim evin isini bitirip bir de ona islerinde internet yoluyla yardimci olmami istiyor. Butun gun evdeyim ya
Allahim niye bu kadar anlayissiz olmak zorunda
bilirim ben...ahahhhhhaaaaa ruzaaa spiral hariç diğer 2 siyle korunuyom canım nassı bildin
canım geçmiş olsun. nasıl oldu yakışıklı kuzum... doktora götürdün mü..Kızlar ya bizim paşanın iki gecedir ateşi çıkıyor, 38'i geçmedi ama bütün gece ateşliydi. Hele dün gece sabaha kadar sürekli sürekli uyandı. Bugün de her iki gündüz uykusunu da iyi uyuyamadı, gözünü kapatıyor tam uyuyacak bir yeri ağrıyormuş da uyuyamıyormuş gibi gözünü açıp ağlıyor. Anlamadım ne olduğunuBurnu akmıyor, öksürük yok... Sadece ateş ve muhtemelen ateşin verdiği huzursuzluk. Doktora götürsem mi bilemedim :26:
oy kıyamam cimcimeye... geçmiş olsun.selam kızlar,
ne yapanız huhuhuhuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvv ben çok iş yaptım bugün ohohoooooo yok lan o işi degil ev işi yaptım yavvv ne fesatsınız temizlikti yemekti çamaşırdı derken bittim yani şarja baglanmam lazımmmmmmmm doping almam lazım anladınız siz onu
kızımında sesi kısık gariban yaaa anne diyooo agzı oynuyoo ama ses yok
ruzaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefan olsun spiralde takılmış artıkın non stop oynaşırsınız
eeeeeeeee ne var ne yok yavvvvv ??????
ay şu kocaya temizlik yaptırma işini çok sevdim ben kuzum....Nehri kw ye bîraktk esımle cilgnlar gb temzlik yapiciö,huhuww ck heyecnlym
sağol hayatım. korkulacak bişi yok be ya.. ben çatır çatır doğurdum, ondan mı korkucam...geçmiş olsun canım benim
hayırlı olsun ruzacım,ben de her adet öncesi taktıracak oluyorum hele bir iki gün gecikirse ölüüyorum korkudan kesin taktırcam diyorum, adetten sonra da tırsıyorum, korkuyorum taktırmaya niyeyse, ohh korkularından arınmışsın ne güzel
hayırlı pazarlar canım,
geçmiş olsun. bol bol serum fizyolojik ve aspire...Bugün topic canlandırma günü
Bizim kizin dün gece burnu tikaliydi zor uyudu
Ne önerirsiniz
geçmiş olsun bitanem..Vucuttaki agrilrmin sebebi belli oldu,ileri dereced kemik erimem warmiş,hamilelik we emzirme dònemimd hizlanms sanrsam,bn d yorgnluktn uykugruzluktn saniorm,tembellgmn bilimsel olark sebebi belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?