Hoşbuldum esterabim :) valla 4 yıl boyunca saygıda kusur etmedim bir dediğini iki etmedim çok da severdim kendisini halada severim ancak lohusalık psikolojisiyle ve sezeryanlı halimle heralde söylediği yaptığı bazı şeyler rahatsız etti beni kendiside bunu anladı sanırım . aslında çok yardımını gördüm allah razı olsun öz annem gibi baktı bana ama evimizde önceliği oğlu sonra torunu en sonda bendim :) bilmem anlatabildimmi
herkesler okudu okudu gitti... bi selam vermek bu kadar mı zor...
eylem seni tebrik ediyorum bununla beraber sen dahil kilo verenlerin hepsine teesüf ediyorum. ben neden kilo veremiyorum arkadaş...... :84::84::84: çünkü yiyorum.
dün eşimlen ilgili planlarım vardı neyse bugüne kaldı artık
gunaydin hatunlarrrrrsabah kalkar kalkmaz once mugeyi sonra kadinlar kulubunu aciyorum adet haline geldi
günaydın canım müge baydı beni artık çözemedi nezen olayını bitti benim için
kv dem de benim mesleemi beğenmiyooo herkes ööretmen deyoo
ben de ona sinir oluyom yaaa neden dedim ki şimdi:44:
ayshe cok sonradan ustlendi topigi yine en kidemli eylemdirEyleeeeeem yalan Dünya daki replik geldi aklıma :):)
Sayfaya ilk yorum yazan kişisin sensin ayşe den sonra en kıdemlisin buralarda
kv dem de benim mesleemi beğenmiyooo herkes ööretmen deyoo
ben de ona sinir oluyom yaaa neden dedim ki şimdi:44:
günaydın canım müge baydı beni artık çözemedi nezen olayını bitti benim için
kimse dogruyu anlatmiyorki muge neypsinbende de aliskanlik oldu iste
Yasemincim özel bişey yok anacım öyle tahmin ettiğin gibi bi başarılı bi ev hanımı değilim malesef Allah ne verdiyse artık..Burda ne karılar var iki çocukla çan çan burda polemik yapıyo bide her akşam bi tencere dolma sarıyo, adı lazım değilsende yapabildiğin kadar yaparsın öyle böyle geçiyo sonuçta günler..Yemekle falan çok uğraşmıyorum eşim geç geliyo Allahtan yemek yemiyo h.içi bende aparatif şeyler yapıyorum kendime..Sen ne zaman çalışmayı düşünüyosun?? öğretmenmisin yoksa
Purçak cadısı abartsaydın biraz daha yok kıskançlıktan deliye dönmeler yok intihar etmeler yiiikkk yaaaaa
Vave o videodan korktum len o ne öle chucky gibi, ruzaya katılıyorum bende bi tepik atarım öyle emekleyen bebeye:86:
Paris seni seviyoruz ya evet parmakla gösterilecek birisin napalım pırt diye hamile kalmasaydın sende
Derya16 rahatla hamile falan değilsin kaynak sağlam
Yaku hoşgeldin ne kadar hızlı bi giriş yaptın öyle ya..neyse takma Kv derdi bitmez..burda %90 aynı sorun..
Esterabim en azından 20 gün bizim gibi 365 gün dipdibe değilsin sık dişini..
Ama ben kv konusunda çok takmamaya çalışıyorum çünkü ben daha beter bi kv olacam.:86:.Şişşşşş gelecekteki gelin bana bak şimdiden ayanı denk al zilli..
Anneler ve cocuklari ooh bugun son gun. Annem evine gidiyo bugun coosa esim bakcak. Huyysuz biraz bugun kulagini tuta tuta mizirdaniyo kusuyo. Heralde besinci dis gelcek. Yukardan mi geliyo. Cikaran var mi. Burcak ruzayi ne guzel seviyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?