günaydın kızlar;
dün akşam düğüne gidecektik sinir oldum gidemedik.1 tane kıyafetim üstüme olmuyor eşofmalamı gideyim.eşimlede tartıştık bunun yüzünden.etek giysem göbek var olmuyor gömlekte gögüsüm sığmıyor.elbisenin fermuarı çekilkmez.ne giysem olmadı kiloda almadım halbuki ama kalçam genişliyor demekki fermuar çekilmiyor hem çekilsede yazık değilmi bebeğe sıkışacak.eylülde kuzenin düğünü var ekimde arkadaşın biz ne giycez ya düğün dernekte :)))al işte aşağıda bile yazıyor kan dolaşımını etkilemeyek kıyafgetler giyin diye şeytan diyor git adamı uyandır.gel bakim oku şunu de:)
Kurban Olduğum Allah İnşallah Bu Sefer Yüzünü Güldürür..
Allah'ım Hepimizin Yardımcısı Olsun..
Ben Acayip Korkuyorum..
canım rica etsem fırsat bulduğunda doğum tarihini değiştirebilir misin yanlış olmuş 2 ocak olacak teşekkür ederim
çok çok geçmiş olsun canım..
ayşeim okurken çok kötü oldum.rabbim bu sefer yüzünü güldürsün.hepimizin inş.yaşadıkların hiç kolay değil.
canim beni de ekler misin
25 yasindayim, kilom 56, ilk bebegim olacak ins, 17.01 de bekliyoruz emanetimizi , Almanya' da yasiyorum
simdiden tskler
Ya ben bunun tam tersini duymuştum.Erkek bebek doğası gereği :) utanmaz bacaklarını açarmış rahat olurmuş.Kız bebek ise daha doğmadan utanma duygusu oluşurmuş ve bacağını açmak göstermek istemezmiş:) O yüzden erkek bebeklerinki genelde açık oldugundan erken öğreniliyor diye duymuştum.Yanılabilirim ama büyüklerden duymuştum bunu..
Ya yaşadıkların kolay deil asla ayşe biliyorum ama herşeye ragmen bunu böyle rahat gerçekten relax olarak anlatman çok hoşuma gidiyor ya.Bu özelliğinden dolayı tebrik ediyorum seni :)Allah bu defa yüzünü güldürsün canım....Bide gerçekten güzel bilgiler veriyosun mesela uyurken sırt üstü yatılmamasını burda duymuştum sırt üstü yatınca hemen panikliyodum ama sen yazmışsın ya daha çok sonralarında dikkat etmek lazım die bunu duydum rahatladım bu yüzden de saol canım Bayan Bilgili:)
Kızlar bende bugün çarşıya indim.Ya her indiğimde gittiğim Dr merkezde oldugu için illa önünden geçiyorum.Geçerkende napiym dayanamıorum girsem yine die.Daha 1 agustosada çok var ya.Bugn dayanamadım girdim:) Dr hayırdır yaprak bişiy mi oldu noldu nie geldin diyo:) Bende bi kaç sorular vardı kafamda o yüzden geldim desemde inanmayın bunlar bahane bebeğimi görmeye geldim dedim:) Yat bakalım dedi.Bebeğimi gördüm herşey yolunda 14+3 olduk.Sorulara gelince cevaplarını biliyordum ama yinede sordum kızlar: 1) Günde 1 t.kahvesi içiyorum dedim İçebilirsin dedi.2) Ramazanda oruç tutucam dedi Hayır tutamazsın dedi.3) Saçımı boyatıcam dedim.Riskli zaman geçti boyatabilirsin dedi. Belki merak ettikleriniz olur die yazdım canlarım...
Kızlar, saç boyasının bebeğe zararlı olduğunu ispatlayan bir araştırma yok. Bununla beraber, zararsız olduğunu ispatlayan bir araştrma da yok. İşte bu yüzden, risk almamak için, genel eğilim boyatmamaktan yana. Kısaca yine doktora göre farklı yaklaşımların olduğu bir konu. Biraz kişisel tercih. Benim yaklaşımım şu: "Muhtemelen bir zararı yok, ama risk almaya da gerek yok, 9 ay saçımı boyamadan yaşayabilirim" diyorum ve boyatmıyorum. Tepemde beyazlar olmasına rağmen... Boyatacak arkadaşlara şahsi tavsiyem; çok sık boyatmamaları (her ay yerine 2-3 ayda bir mesela) ve mümkün olduğunca organik / bitkisel ürünler kullanmaları.
günaydın kızlar;
dün akşam düğüne gidecektik sinir oldum gidemedik.1 tane kıyafetim üstüme olmuyor eşofmalamı gideyim.eşimlede tartıştık bunun yüzünden.etek giysem göbek var olmuyor gömlekte gögüsüm sığmıyor.elbisenin fermuarı çekilkmez.ne giysem olmadı kiloda almadım halbuki ama kalçam genişliyor demekki fermuar çekilmiyor hem çekilsede yazık değilmi bebeğe sıkışacak.eylülde kuzenin düğünü var ekimde arkadaşın biz ne giycez ya düğün dernekte :)))al işte aşağıda bile yazıyor kan dolaşımını etkilemeyek kıyafgetler giyin diye şeytan diyor git adamı uyandır.gel bakim oku şunu de:)
günaydın kızlar;
günaydın kızlar;
günaydın kızlar.. herkese hayırlı günlerrr
ben 12.haftamdayım şimdilik sadece kot pantalonuma giremiyorum 1 kilo aldım kotlar malum dar düğmeyi yapatamıyorum ama şimdiden de lastikli pantalonlarla yaşamak istemiyorum.Ben öğretmenim 1 eylüle kadar ne bulursam giyerim ama okul açılınca ne giycem onu düşünüyorum. Ankaradaki hamile mağazalarını bulmam lazım tabi modern bişiler...
cnm bişe sorucam bende çapa devlet hastahanesi sanırım
devlet hastahanelerinde alltanmı muayene yapıyolar ben bi devlete gittiğimde ilk kez ultrasonla bebeği görmedi zeten alltan muayene yatağı vardı normal yatak değildi bildiğin çatal yani..
bende korktum acaba devlet hastahaneleri hepmi alttan bakıyo
ben istemiyorumda
benim ikili testle ilgili merak ettiklerim var yardımcı olursanız sevinirim 16 temmuzda ikili testimiz yapılacak
1- karından mı yoksa vajinal mi bakıyorlar ?
2-kan testi için aç karna mı gidiyoruz ?
3-ense kalınlığı ölçümü ve tahlil sonuçları ne zaman söyleniyor ?
doktorum cinsiyet hakkında bişeyler söylerim demişti onuda merak ediyorum ama önemli olan tabiki sağlığı geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir şimdiden tşk ederim.
kızlar ulaşabildiklerimi listeye ekledim bazıalrının hiçbi bilgisi olmadıgı için ekleyemedım
tablo doğum tarıhıne göre sıralı ıcneleyın isminiz yoksa tüm bilgilernizi yazın cinsiyet öğrenenler
fakat kesinleşmiş olanalr bu yazımı alıntılayarak yazrasa listeye ekleyeyeımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?