hanımlar kaç kilo aldınız hamilelikte
ben çok aldım sanıyorum 8 kilo aldım ilk haftalardan bir kaç hafta öncesine kadar artık hep aynı kilom artıyıor düşmüyor
slm kızlar nasılsınız ben çok şükür iiiyim kaç gündür giremedim biz bi kaza atlattık bebişimle evde yürürken belimin üstüne düştüm ama şükürler olsun ikimizde iiyiz
acil dr gittin dün benim küçügümü gördüm çok iiiikili test yaptırdık şonuçlar çıkmadı daha
cinsiyetimiz belli deyil aman olsun iii olsunda tek
ay_she cim listen çok güzel olmuş yaşımı söylemedim ben galiba yaş 26 kilo 85:26:
sizler nasılsınız bebişler nasıl
merhaba arkadaşlar.. bende 2013 ocak annesi olacağım inşallah..beni de listeye ekler misiniz? yaşım 29. ilk bebeğim . biraz kilo da sıkıntı var 65 kiloyum:) bebeğim de 28.01.2013 de aramıza katılacak inşallah. bir de bursadayım.
merhaba arkadaşlar.. bende 2013 ocak annesi olacağım inşallah..beni de listeye ekler misiniz? yaşım 29. ilk bebeğim . biraz kilo da sıkıntı var 65 kiloyum:) bebeğim de 28.01.2013 de aramıza katılacak inşallah. bir de bursadayım.
yıldız çok geçmiş olsun canım.çok dikkat et kendine .
ay_she çok geçmiş olsun canım.allahım bir daha yaşatmaısn canım.işallah sağlıkla bebişini kucağına alırısn.
tablo içind eellerine sağlık.
Maaşallah ne kadar hareketli bir topik burası, bir türlü yetişemiyorumBen kiloyu yazmayı unutmuşum, şu an 58'im. (3 kilo verdim ) Bundan sonra sağlıklı bir şekilde alırız umarım. Yarın doktora gideceğim. Bakalım bizim ufaklık ne kadar olmuş. Cinsiyet söyleyeceğini sanmıyorum, doktorumdan çok memnunum ama fazla konuşmayı sevmiyor Herhalde ikili testi de yarın yapar.
Sorma canım oğlum bu aralar hep benimle birşeyler yapmak istiyor
Pc başına çok oturamıyorum
Benimde ilk hamileliğimde ödemim olmuştu cidden kötü
ayakkabılar bile dar geliyordu
bu hamileliğimde çok dikkat etmeye çalışıyorum hatta tuzu çok az kullanıyorum
ayşe herşey yolunda gitsin canımda kilo dediğin nedir doğumdan sonra verilir
kızlar benim ara ara midemde ağrı oluyor aynı durumu yaşayan var mı?
daha önce ne migrenim nede gastritim var;daha önce mide yada başka bi şeyden dolayı rahatsızlım çekmedim ;çok şükür o yüzden derdim bi sıcaklarla :)rahatsızlıkları olanalardan sabır diliyorum ,gerçekten çok zor durumları allah yardımcınız olsun ;gece ayrı yatıyiorum bi haftadır falan nedeni ise gecelerii mızmızlanıyorum :)))nazlanıyorum desem yeridir,eşimde benim en ufak ı lamamda uyanıyo
neyse sadece tek dileğim hamilelliğimde yemek yeme alışkanlığım değşsin,yemek seçmiyeyeimmm,çok yemek seçiyorum çokkkkkkkk(((
hep abur cubur yemekler yiyorum,sağlıklı beslenmek istiyorum ama ççimden gelmiyor
veeeeeeeeeeee benimde ilk bebeiş ,tabiki cinsiyet önemli değil ama içimden geçen erkek :)biizm sülalaede erkek yok ;bir babam erkekPP
kuzenler ,yiğenler hep kız
bakıyorumda ocaktakiler erkek,belki benimde erkek olur :))
evet benim de sık sık oluyor, ama benim önceden de gastritim vardı, aç kalınca veya birden yiyince çok olurdu ağrım sancım.
şimdi gebelikte mide yanmalarım da 10 kat arttı, çabuk acıkma mide kazınması hissi de ondan kaynaklanıyormuş, mide yanmasından oluyormuş yani. mide ile uğraşmak zor iş valla doktora danışmalısın ilk fırsatta.
wayy cinsiyet anketimiz de olmus...eyup ekici tatildeymis yoksa gidecektim %100 u duyup soylicektim sizedoktorum erkege benziyo dedi ama daha 11+6 da idi o zaman...degisebilir yani
kilo aldim ben de 2- 2.5 kilocuk :26:
bence rahat ol:)kendinide fazla strese sokmuyorsun ;hamile olmayanlar sinir krizi geçirmiş;maç oynayanlar bile vardı,o yüzden çok mu strese giriyorum dite vicdan yapma :)))bizler evbde içimize sıkıntı basıyor ;evim ile sahile inmek 5 dkka;ma kim yürüyüş yapıcak ..ama ben mutfağa bile gidemiyorum düşün artık ;o yüzden senin maşallahın bile varayyyyyyyyyy köprü trafiğinde geçen 3,5 saatten sonra cinnet geçirerek ofise geldim. kendimi fazla mı strese sokuyorum bilmiyorum...
zaten dün acile gittim serum yedim bütün gün kustuğum için. ne gıcık şeyler ya bitsin artık of.
bir de cinsiyeti öğrenemedim hala. gece rüyamda bir kız çocuğu var 7-8 yaşlarında benim karnım büyümüş baya. kıza diyorum sence ne olacak cinsiyeti tahmin et. kız gelip karnıma sarılıyor sımsıkı gözlerin kapatıyor ve erkek diip gidiyor.
hamileliğimin ilk günlerinde de kucağımda sürekli kız çocuğu görüyordum bu yüzden hep kızım olacak diye düşünüyodum.
hayırdır inşallah.
slm kızlar nasılsınız ben çok şükür iiiyim kaç gündür giremedim biz bi kaza atlattık bebişimle evde yürürken belimin üstüne düştüm ama şükürler olsun ikimizde iiyiz
acil dr gittin dün benim küçügümü gördüm çok iiiikili test yaptırdık şonuçlar çıkmadı daha
cinsiyetimiz belli deyil aman olsun iii olsunda tek
ay_she cim listen çok güzel olmuş yaşımı söylemedim ben galiba yaş 26 kilo 85:26:
sizler nasılsınız bebişler nasıl
Canım sadaka ver ben çok inanırım belalardan korur gecmis olsunteşekkür ederim canım çok kötüydüm dr nasıl gittigimizi anlatamam sizlerde kendinize dikkat edin allah korusun hepimizi
Listenin 12:39 itibariyle son hali :)
Listenin 12:39 itibariyle son hali :)
Canım sadaka ver ben çok inanırım belalardan korur gecmis olsun
çok güzel liste ellerine saglik :) dogum listemizide saglikla yaparız inşallah
Ay Sonu 17. Haftam bitecek yolu yariladik sayılır yani:) olley
ay_she ama biz yokuz bu listedebilgileri vermiştim epey zaman önce.Bizi de alın aranıza:)))
ben sürekli yiyorum ,süreklli ,sarekli acı ve hayvansal gıdalar yiyorum(((
hala 60 kg um ama sivri yayvan bi göbekkk...ama kilo aynı :))))))))))))
nasıl oluyo anlamadım
Merhaba hamişler
kilolardan,giysilerden bahsedilmiş. ben bulnatılarım çıkarmlarım yüzümden 5kiloya yakın verdim. daha doğru düzgün almadım geri gr olarak almışım geçen gün tartıldım. giysilerimde sorun yok hala giyebiliyorum rahat rahat a göbiş çıkmaya başladı artık
uyku sorunu sanırım hepimizde var, ben gece çok zorlanıyorum sürekli uyanıyorum, çok sıcak bunalıyorum ama Allah'tan sabaha doğru düzgün uyuyorum da uykusuzluktan kaynaklanacak sıkıntılar yaşamıyorum gün içinde.
diş ağrısı çeken arkadaşlar Minoset'i güvenle kullanabiliyoruz hamilelik döneminde. tabi abartmamak şartıyla. benim de dişim sancıyo arada ama çok şükür ki ağrı değil. inşaallah da ilerlemez.
herkesin bebeği iyidir inşaallah. zaman bir an önce geçse de kavuşsak bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?