konu burda uzasın istemem ama ;bu yatklar kaç yaşa kadar kullanılıyor ben beyaz düüşünüyorum ,sordum fiyatı 2800 dediler : 2000 tl yada 2500 tl liğe kadar almak istiyorum ;
ama oda güzel...fiyatı ne kadar ?büy
büyüyen yatak değil değil mi
konu burda uzasın istemem ama ;bu yatklar kaç yaşa kadar kullanılıyor ben beyaz düüşünüyorum ,sordum fiyatı 2800 dediler : 2000 tl yada 2500 tl liğe kadar almak istiyorum ;
ama oda güzel...fiyatı ne kadar ?büy
büyüyen yatak değil değil mi
evet onu ben de duymuştum, erkek bebekte erken dönemde gögüs ucu kararması.. ben de de yok henüz renk değişimi :)) erkek bebeği olan bi arkadaşımın ilk aylardan kararmaya başlamıştı hatırlıyorum.. ama esmerdi o, ben bembeyazım belki ondan kararma olmamıştır bilmiyorum yaa herkesin fizyolojisi farklı gebelikler birbirine benzemiyor çoğu zaman.. öyle miydi böyle miydi diye hep yorum yapıyoruz ama boşa konuşuyoruz rabbim coktan belirledi cinsiyetini :)) az kaldı biz de öğrenicez. allahım hayırlı evlatlar olsunlar inşallah, sağlıklı sıhhatli, akıllı uslu, söz dinleyen, iyi evlatlar olsunlar :)) kızı da erkeği de bir aslında ama herkesin gönlünde bir aslan yatıyor işte ..
Kızlar selam benimde %70 kız çıktı. :)) 14+5 haftalık. bakalım hayırlısı. Bu arada bana isim için fikir verebilir misiniz ? Ben DERİN istiyorum bakalım. sizce nasıl ?
hayırlısı olsun canım..Allah gönlüne göre versin...DERİN güzel kibar bir isim bence
Ben sadece bakıyordum öyle hiç bilmiyorum büyüyor mu sallanıyor mu :)
şurdan bakabilirsin canım fiyatlarına ama çook pahalı geldi bana...
Caploonba Panna - Mini | 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
Not: pahalı olan bu değilmiş :)
Şu pahalı
Caploonba Loli - Mini | 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
bende beyaz tenliyim..benim göğüs uçlarım simsiyah oldu..okadar koyu ki anlatamam..doktor yüzde 60 erkek dedi zaten..testde öyle çıktı bakalım hayırlısı..
ben şimdi baktımda ,bi değşiklik yokaynı renk aynı ton belki ben beyaz tenli olduğum içindir,bildiğin peynirrrrr rengiyim :)allah sğlıklı sihhatli bebekler nasip etsin ,erkek kız farketmez ama işte,gönlümüzden geçiyor bi şeyler
tam 13 hafta sonra ağzıma tatlı bi şey aldım :)))hiç bi şekilde tatlı yiyemiyordumvarsa yoksa acı,varsa yoksa acı...acılı herşeyi yedim :)kahvaltıda bile bu sabah üşenmedim kahvaltılık satılan bi yere gittim ;acılı bi şey aldım geldim ....
dünya varmış ,merhaba tatşllı:)
benim bi sıkıntım var ;dr çok memnunum ama hastane olarak avcılar hospital ile anlaşmalıymış amabbi kişi bile bana orayı övmedi,dr söylicem başka hastane diye ...
medicanaya bakıcam ama bakalım ...offff
bende beyaz tenliyim..benim göğüs uçlarım simsiyah oldu..okadar koyu ki anlatamam..doktor yüzde 60 erkek dedi zaten..testde öyle çıktı bakalım hayırlısı..
derin ismini yıllardır yani bu kadar moda değilken istiyordum cok.. dile getirirdim de. çok yakın bir arkadaşım kızına koyduböyle olunca da bize başka bir isim düşünmek kaldı..
yani biz göğüs ucu kararmayan beyaz tenlilerin kızımız mı olcak şimdi hihihhihihii :)))
o iyi olmamış canım..hayırlısı bakalım..kız isminde fazla tercihim yok ama favori ismim hafsa canım..
%50 kız hazırlıklara başlayın((( eğlencesine çözdüğüm test bile kız dio
kızlar İKİLİ TEST i nerde yaptırdınız ne kadara ? ben daha yaptırmadım , hastane 360 lira dedi vazgeçmiştim. Anadolu yakasındayım uygun hastane bilen var mı ??
benim de zeynep :))
Benim oğluşumun da adı Ateş olucak kısmetse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?