2013 ocak- subat annelerı haydı muhabbete:))

besyo85

KIZLARIMM:)
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
1.025
247
323
İstanbul
Merhabalar uzun zaman uzerine yeniden kadinlar kulubundeyim.hamilelik öncesi hamilelik dogum derken. bayabir ara vermisim.bir iki gorupda hala arasira yaziyorum.insan buraya alisinca kopamiyor.herkezin derdi ayni bebeklerimiz nasil kilo aliyor ne yiyor ne iciyor ne kadar uyuyor ne kadar emiyor.asisi hastaligi kullandigi ilaclari. Gelin beraber hem dertleselim hem muhabbet edip kuzularimizi konusalim.herkezin bole ortamlsra ihtiyaci var:)

Elif hanim 16 ocak 2013te dogdu tam 37 haftalikken 3960 gr 52 cm di ve drum kilolu oldugu icin 40 haftayi beklemiyecegini suni sanciyla dogumu gerceklestirdik.ikinci gebeligimdi ve normal doguruyordum kilosu arttikca ben normal dogum sansimi kaciriyordum.hersey yolunda gitti ve kizimin masallahi var.birde defne adinda 4 yasinda bir prensesim daha var.oda kiskancliktan eridi hala alisamadi kardesine.
elif8n disi daha cikmadi 6 aylik emekledi suanda tutup kalkiyor ve minik minik siraliyor koltukta.dede diyor.bunun disinda bu aralar cok zor emiyor sadece uyuturken emzirebiliyorum oda uyuklamaya baslayinca gece emiyor zaten umarim duzelicek cunku ablasi defnedede cok ugrasmistim ve sonunda kazanan ben olmustum.:)

Huu kizlarr nerelerdesiniz yaaa:)gruptakiler nerdesinizz.

geldik bal hayırlı olsun topikin inşallah bol sohbetli olur..elifi defneyi çok optum bende dogumumu anlatırım suan saat 1 3 de yola cıkıcam izmirden yazarım inşallah opuyorum aeo

geldik bal hayırlı olsun topikin inşallah bol sohbetli olur..elifi defneyi çok optum bende dogumumu anlatırım suan saat 1 3 de yola cıkıcam izmirden yazarım inşallah opuyorum aeo

Cnm benim ya hayirlisiyla kazasiz belasiz gitmissinizdir insallah bol bol eglen cnm benim tanemi ve esilide opuyorum.

suanda grubumuz kalabalik olmasada ben paylasimlarimi yapiyim.
Minik kuzum az once corbasini bir guzell yedi annesi ona yogurt corbasi yapti mis gibi olmustu baharat ve tuz yok ama cok severek yedi.Simdi oyun zamani ablayla:)

Bugun meyva saatimiz degistigi icin daha dogrusu evde meyva olmadigindan sirasi değişti.bizdee mis gibi twze fasulye yedikkk himm kizlarrr nerdesiniz.sevgi esraaa huuuu digerlerii:)

benim oğlum 22 ocakta 6 ayını doldurduğu gün dişleri çıktı ama ne emekliyor nede yürüteçte yürüyor

ben tam anlamıyla ek gıdaya geçemedim neler yediriyorsunz bu ara hastalandı oğlum ağzını kilitliyor yemiyor

benim oğlum 22 ocakta 6 ayını doldurduğu gün dişleri çıktı ama ne emekliyor nede yürüteçte yürüyor

Merhaba cnm hosgeldin venim kizimda 6.ayini doldurduktan sonra surunmeye basladi erken davrandi buyuk kizim 7 aylikken baslamisti uzulme bence bazi cocuk 7de bazi cocuk 9da sonunda hepsi gidiyor:)

ben tam anlamıyla ek gıdaya geçemedim neler yediriyorsunz bu ara hastalandı oğlum ağzını kilitliyor yemiyor

Biz 16sinda tam 8 aylik oluyoruz:)kahvalti meyva corba yogurt herseyi veriyorum.ama zorla telden baby tv bugun benım ozel gunum cizgiflmini aciyorum elimle obunde tutuyorum oke agzina sokuyorum yemedigi ogunlerinde hep boyleyim.7 ayini doldurduktan sonra duzene girmeye basladik cok zorlandim ilk başta.

Merhaba kuzu 8de uyandi herzamanki gibi emdi 9a kadar oyalandik simdi kahvaltimizi yaptik Allaha sukur :)

oğluma tam çobalara geçmiştim ki hastalandı düzeni değişti çocuğun yemiyor artık zayıf geliyor bana 8.5 kilo son zamanlarda hiç kilo almıyor

oğluma tam çobalara geçmiştim ki hastalandı düzeni değişti çocuğun yemiyor artık zayıf geliyor bana 8.5 kilo son zamanlarda hiç kilo almıyor

Benim kizimda ayni sanirim kilosu ama art8k yemesi daha iyi yiyor artik ogunlerini oyunla falan zorlada olsa yediriyorum bak benim kizimda corbayi sevmemisti sonra tarhana yaptim bayildi ona.sebze corbasinida ben kavurarak yaptim mesela sogani domates rendeledim icine sarimsak onlari kavurdum etide kabak havuc patates taze fasulye bezelye patateste kiyup pirinc ya da sehriye attim picince rondoya cektim bayildi ona hepsini haslayip cekince yemedi damak zevki var cocugun.ben hep normal yemek gibi yapip tuzsuz salcasiz yapiyorum ole yemeklere bayiliyor ole dene sende.

Kuzum uyandi tarhana corbasini yedirdim kuzenleriyle oyunlar oynadii.beni gordugu an agliyor aliyim diye:)yabanci yapmalar hatsafada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…