2013 ocak- subat annelerı haydı muhabbete:))

Kuzu uyandi meyvasini yedi tekrar uykusu saati geldiğinde yatirdim ama ablasi sagolsun 10 dk gecmedenden uyandirdi simdi corbasini yedirdim arpa sehriyeli tarhana corbasi bi guzel yedi.birazdan uyuycak ablasida azcik hasta uyuyor suan insallah elifte uyur bende dinlenirim biraz.

Bugun biraz fire verdim nasilsa okuyup karsilik veren olmadigi icin cok onemsemedim sonuçta keyif isi bu.kuzum yogurdunu bugun zorla yesi bi azcikta kustu.sonra yatmadan once muhallebi yaptim s7anda uyuyor kuzu gece uykusunda 9 da yatirdim 22:30a kadar surekli uyandi dalamadi bi.buyuk prensesimle uzum yiyoruz bizde:)

Kuzum sabah kahvaltisini yapti ablasinin okul kayıtları icin evden ciktik.biraz geciktik geldik eve corbasini yedirdim yatirdim grip oldu oda buyuk prensesten ona geçti sabaha kadar uyandi agladi.simdi uyandi meyvasini yediriyim dedim ama hepsini yemedi keyifsiz.

Balli kizlarim ikiside sumuklu oldu elif istahsiz oyunla bile zor yediriyorumdefnede ayni zor isler.

ooooooo ne kadar güzel valla minecim dokturmuşsun ne yaptıysanız maşallah bende şuan kızları uyuttum demin esuka uykuda mamasını içirdim şimdi cayımı içiyorum

ooooooo ne kadar güzel valla minecim dokturmuşsun ne yaptıysanız maşallah bende şuan kızları uyuttum demin esuka uykuda mamasını içirdim şimdi cayımı içiyorum

Hosgeldin cnm hee yaziyordum herseyi hem bende gunluk tutmus gibi oluyordum elifle ilgili ama kizlar grip oldular defnenin okul isleri telaslar yazamadim bende defnenin kahvaltisini yaptirdim Okula yolladim elifin kahvaltisini yaptirdim suanda emziriyorum uyudu.benimde fena uykum var yatsammi yatmasam mi karar veremedim. Bi dunya camasir vqr katlanicak yerleştirilecek.

aynen mine benim kızlarda gripti ama atlatıyoruz cok şukur esukunki düzeldi tanemde izleri var biraz inşallah oda duzelicek sanırım salgın var kimi duysam hasta defneyle elifede acil sifalar canım allaha emanet ol şimdilkik

meraba hanımlar, benim kızım 07.01.2013 doğumlu.. Ek gıaya başladık başlamasına ama pek iştahlı değiliz malesef. Yumurta hiç yediremiyorum nasıl yapıcam bir fikri olan varmı? Bu arada 7 buçuk kilo kızım az dimi?

canım sen tek tekmi yediriyon kahvaltıyı içine karıştırsan da versen diycektim ben oyle veriyorum bu arada kilosu benimkide aynı takma kafana saglıkları yerinde olsun benmki 7 300 suan 7.5 aylık ben artık takmıyom

Merhaba kizlar yavas yavas alisiyolar ek gidaya bende cok ugrastim kahvaltiyi benim kizim tek tek daha cok seviyor ama bana gore daha az yiyor oyle.karisik olunca daha cok yemis oluyor.bebe buskuvisi ile sevmiyor benim.kizim bebek ekmegiyle yapiyorum onu seviyor.

besyo85 çok tatlısınız yaa.. benim kızımda 18 ocak doğumlu.. 41 haftalık doğdu(yoksa 42 miydi) 3.530 gr. 51 cm.. çokkk çokk fazla hareketli eve gelen misafirler bile daha önce böle bebek görmediklerini söylüyolar hep.. e haliylede doru düzgün kilo alamıyor şu an 9.200 civarında olsagerek.. dr. kilosu gayet normal desede ne bilim işte.. Reyyanım 15 günlükken agulayıp 5 aylıkken bi süre "hadi gel" die dolanıodu şu an anne,baba,dede,du(su olsa gerek),gel gel,mama,meme gibi şeyler sölüo.. henüz yürümedi,sadece koltuk kenarlarından tutunarak yürüyo sehpalara tırmanmaya çalışıo,otur kalk otur kalk yapıo.. yemekle pek arası yok,sanırım benim ömrümü yediği için karnı tok oluo çorba hiç sevmio,sebze yemekleri,meyve püreleri,muhallebi yapıorum onları yiyo güç bela.. armut manyağı elinde günün 3-4 saati armut vardır babaannesi saolsun.. sanırım o yüzdende yemek yemio.. yürütece koyduğumuz ilk günden beri evin içinde yardırıo,önüne kim çıkarsa çıksın itinayla tam ayağının en hassas bölgesinden vuruo.. ve ben şuan bunları yazabiliosam demekki uyuyo eli kulağındadır.. ütümüde bitirdim,çenemi de çaldım kendi kendime.. bende gidem yatam.. tekrar görüşmek dileğiyle.. :78:

Merhaba arkadaşlar. Bende 24 ocak doğumlu güzel bi kızın annesiyim

Sizlere bir sorum olacak. Bebeklerinizle nasıl aktiviteler etkinlikler yapıyorsunuz? Ben şu aralar montessori eğitimi üzerine araştırma yapıyorum. Etkinlikleri çok güzel uygulayan var mı? Gerçi bu eğitim bir yaşından sonra uygulanıyor genelde. Sizlerinde yaptığı etkinlikler varsa paylaşaşım mı? HErşey bebeklerimiz için ...

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım oğlum Ata 14 ocak doğumlu 10,5 aylık çok eğlenceli bir ortam burası sizlerle dolu dolu muhabbet etmek isterim :) bizde oğlumla çok iyi vakit geçiriyoruz o şimdi uyuyor sizleri bir ziyaret edeyim dedim sevgiler :)

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar Ata beyin sütünü içirdim saat 1 de öğle uykusuna yatırdım nerdeyse 1,5 saattir uyuyor lütfen biraz daha uyusun çorbasını meyvesini hazırladım öğleden sonraya ve akşama hazırım şimdi çay keyfi yapıyorum sizlere bir bakayım dedim sizler neler yapıyorsunuz

merhaba benim kızım da 9 ocak ta 2900 gr doğdu 37+3 te doğdu. şuan 11 aylık 9 kg benm kızımda malesef çok aşırı hareketli, yemeğini güzel yiyor ama bir türlü kg almıyor. neyapıcam bilmiyorum yakında doğumgünü var ama küçücük duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…