Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arkadaşım nasıl bir test yaptın? erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi? ben 8. gün erken 14. gün normalinden yaptım. ikisi de negatif...
sırf yılların acısını çıkarmak için gebelik testi aldım ucuzlardan. o iki çizgiyi görmek için. ama yine tek çizgi. kan testi yapmadan umudunuzu yitirmeyin lütfen...

devamı gelmedi sadece dedigim gibi 2 üç damla ve acık pembe şeklinde bi kan vardı inşallah bebiştir yerleşiodur güsel haberler alırıs.. ne güsel sende inşallah bebiş haberleri verirsin bize..

kızlar doktordan yeni geldim. sabah ilk önce medical parka gittim. vajinal muayene yapmadı, göbekten baktı, önceki tahlillere baktı. miyomun düşük sebebi gibi gözükmüyor dedi, eşinin tahlillerini yenilecek ve senin rahim filmini tekrar çekelim ayrıntılı değil dedi. sonra birkaç arkadaşım özel hastaneler bazen para için tekrarlıyorlar dedi aklıma kuşku düştü, 600 liraya yapıyorlar. Burada başka bir doktor var çok iyi diyorlar ancak çok yoğun randevu almak zor. onun arayıp sekreterini arayıp konuştum o da gel bugün tahlil yapalım yarın da muayene dedi.Kalktım bu sefer oraya gittim. Şu anda her iki kolumda mosmor oldu. Acaba rahim filmini tekrarlasam mı? Gerçi yarın bakalım ne diyecek doktor. ve kızlar acaba bir de devlet hastanesine mi gitsem ne dersiniz?

canım istanbul da mı yaşıyorsun ,benim doktorum aret bey çok memnunum, istediği tahlilleri devlet hastanesinde bile yapsan oluyor..Doktorum ve merkezdekilerde çok ilgili güleryüzlü..

cnm cavbın içib teş ederim bnde aynı ilaçları kullandım b tek pko ilacını almadım ben progeston içinde kulanıyrum hala fitil crinon adında br ilaç .. bendede halszlik var yoğun şekilde hep yatma modu kasıklarıma ara ara giryr sancı bide özel bölgem acıyr yanıyr sanki çıkacak gibi yerinden sende oldu mu böle bişe ???? bende ilaçlardan diye düşünüyrumm kestremioyrum tam bnde hiç hamile kalmadım ... ilk aşılaman mı ??

kızlar bugün aşılama oldum ve sanki kasıklarıma taş oturmuş gibi. bu ağrı normalmidir ? tecrübe edenlerden ivedi bilgi lütfen

kızlar bugün aşılama oldum ve sanki kasıklarıma taş oturmuş gibi. bu ağrı normalmidir ? tecrübe edenlerden ivedi bilgi lütfen

herkeste olmuyo ama benmde öle agrım cok oldu ilk 3 gün sonra azaldı hala hafifi bi baskı var benimde 6. günüm daha korkulcak bişey yok yumurtaların catlamıstır ondan dlayıdır.. en dişe etmemelisin..

canım istanbul da mı yaşıyorsun ,benim doktorum aret bey çok memnunum, istediği tahlilleri devlet hastanesinde bile yapsan oluyor..Doktorum ve merkezdekilerde çok ilgili güleryüzlü..

aret beye gidip memnun kalan bi çok hasta var cok iyi bi doktormus ben gitmedim ama görümcem tüp bebek tedavisi yaptırdı ve suan hamile 5 aylık istbuldakilere önerebilirm cok ilgili olduklarını anlattı görümcem ve üstelik devlette yaptırdı onlar tüm tahlilleri hatta rapor aldıkları için sigorta karsıladı tüp bebek için sadece 2.000 lira ödediler ilaçlar hariç tabi ...

Canim dur hemen adet mi oldun ki boyle umutsuzluga kapiliyosun? Idrar testleri cogu zaman negatif cikiyor zaten.. Dedim ya guvenmeyin onlara.. Kan tahlili yaptirmadan hemen umitsizlige kapilma, belki de bebisin karnindadir ama biraz daha heyecanlandirmak istio seni nerden biliyosun? :) gununu bekle canim.. Zaten az kalmis bak sunun surasinda bir kac gun daha

Hayirlisi olsun canim :) insallah tutunur bebisin sana siki siki.. Bu bikac gun cok onemli yatip dinlenmen lazim.. Hicbirsey yapmamaya calis.. Bol bol uzan.. Tabi calismiyorsan.. :) onun disinda keyfine bak ve dusunmemeye calis.. Allah beraberinde olsun canim..
meraba arkadaşlar. bugün aşılamam yapıldı. dualarınıza ihtiyacım var. nasıl gececek bilmiyorum ama 11 marta kadar zor günler bekliyor sanırım. hepinize iyi şanslar

Beren'cim cok alakasiz yerlerdeyiz canim :) Amerikadayim ben.. Allah hepimizin yaninda olsun.. Onun yardimina cok ihtiyacimiz var..
finladiyada sen nerde kaliyorsun[/QUOTE]

Son düzenleme:
slm kızlar kaç gündür giremiyorum bugün 11.günüm aşılamamın.bekliyorum güzel gelişmeler varmı merak ettim öpüyorum sizi

Canim bu bahsettiginiz Aret bey hangi hastanede?

bi tane hamile haberimiz var cok sevindim gercekten umut oldu insallah rabbim hayırlısıyla kucagına almay nasip eder..

folicasidi sabah aksammı içeyim kızlar bilen kullanan yazabilirmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…