hepinize cok tesekkür ederim kızzlar gercekten içimi rahatlattınız biraz olsun umudum oldu insallah tutunur bebeğim
atatutku dualarım seninle insallah hayırlı sonuclar alırsın. sende siperm sonuclarını yıkanmıs halini yazarmısın..merak ettimde...[/
diğer aşılamamda 44000000 sperm vardı yıkandıktan sonra 20000000 verildi bana ama tutmadı 22 şubatta olduğum aşılamada toplam 15000000 sperm yıkamadan sonra 3000000 verildi benimde bunda umudum yok neyse rabbim onu istemiş bizde yaşıyoruz sağlık olsun geçen seferkinde çok yıkıldım en azından başta ümitsizim şimdi daha rahatım yinede rabbim bilir.allahım dualarımızı duysun kendiliğinden gelsin bebişler inş
inşallah canmya güzel haberlerle geliriz 32 gayet iyi bncede doktor bana hiç yaptır vs demedi bende bişe yaptırmadım acıkcası bilmiom progestran kac :) inşllahh bi başlık atarız şubat ayı aşılamdan gelen bebişlere hamile olanlar die :) bakalım hayırlısı ben cok heycan yaptım sonu hayırlı olsun inşallahhhh..
hepinize cok tesekkür ederim kızzlar gercekten içimi rahatlattınız biraz olsun umudum oldu insallah tutunur bebeğim
atatutku dualarım seninle insallah hayırlı sonuclar alırsın. sende siperm sonuclarını yıkanmıs halini yazarmısın..merak ettimde...[/
diğer aşılamamda 44000000 sperm vardı yıkandıktan sonra 20000000 verildi bana ama tutmadı 22 şubatta olduğum aşılamada toplam 15000000 sperm yıkamadan sonra 3000000 verildi benimde bunda umudum yok neyse rabbim onu istemiş bizde yaşıyoruz sağlık olsun geçen seferkinde çok yıkıldım en azından başta ümitsizim şimdi daha rahatım yinede rabbim bilir.allahım dualarımızı duysun kendiliğinden gelsin bebişler inş
HAYIRLISI OLSUN CANIM EGER RABBİM OL DEDİYSE TEK SPERM BİLE YETRLİ OLUR.. NİCE İNSANLAR GÖRDÜK ÖLE KISIR DAMGASI VURULUP TEDAVİDEN EL ETEK CEKTİKTEN SONRA BEBELERİ CİFTER CİFTER KUCAKLARINA ALAN RABBİM İSTEDİKTEN SONRA ONA ENGEL CIKAMAZ HAYIRLISI HER ŞEYİN ...
ya bana da eşimin sperm durumu hakkında bilgi vermediler kafamda soru var bir sürü neydi kaçtı diye valla çıkışda gidip sorayım bari belki kayıtlarda vardır. Ben merkezde falan yaptırmadım spermler özel bi hastanede hazırlandı bana devlette yapıldı ama dr a güveniyorum sen nerde yaptırdın
ya bana da eşimin sperm durumu hakkında bilgi vermediler kafamda soru var bir sürü neydi kaçtı diye valla çıkışda gidip sorayım bari belki kayıtlarda vardır. Ben merkezde falan yaptırmadım spermler özel bi hastanede hazırlandı bana devlette yapıldı ama dr a güveniyorum sen nerde yaptırdın
arkadaşım nasıl bir test yaptın? Erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi? Ben 8. Gün erken 14. Gün normalinden yaptım. Ikisi de negatif...
Sırf yılların acısını çıkarmak için gebelik testi aldım ucuzlardan. O iki çizgiyi görmek için. Ama yine tek çizgi. Kan testi yapmadan umudunuzu yitirmeyin lütfen...
idrar testi yaptım canım...bekliyorumm öleee iş de...hala acayip karın ağrım var ve kasık ağrımda...ama hala görmedimm kırmızıları...perşembeyi bekliyorummm...
canim dur hemen adet mi oldun ki boyle umutsuzluga kapiliyosun? ıdrar testleri cogu zaman negatif cikiyor zaten.. Dedim ya guvenmeyin onlara.. Kan tahlili yaptirmadan hemen umitsizlige kapilma, belki de bebisin karnindadir ama biraz daha heyecanlandirmak istio seni nerden biliyosun? :) gununu bekle canim.. Zaten az kalmis bak sunun surasinda bir kac gun daha
melekcim sende peygamber sabrı var kesin belli oldu kırmızıları görmemişin ve gidip hal akan testi yaptırmamısssın nasıl dayanıon ki :) hadi git bi kanda baktır idarar testinde cıkmıo cok erken beta hcg idrara adetten 10 gün sonra geçer ancak kana gecio ilk önce...
selam arkadaşlar aşılama yaptıralı 5 gün oldu ve meraktan ölüyorum inş sonuç bekleyen herkesin bebişleri gelir :)
yok canım yokkkk...ben çok sabırsızım aslında...ama idrar testinden sonra hayal kırıklığı yaşadım çokkkk...kötü de etkilendim...bu yüzden de doktorun söylediği güne kadar bekleme kararı aldık sevdiceğimle...hayırlısı diyorummm ben artıkkk...rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemizeee inş...
selam arkadaşlar aşılama yaptıralı 5 gün oldu ve meraktan ölüyorum inş sonuç bekleyen herkesin bebişleri gelir :)
canım ya neolu ümitsiz olmabi umutla 14 subatta gidip yaptirdigim asilamamiz dun gece son buldu.. Okadar da umitliydim ki.. ılk asilamamizdi, asilama yaptirdigimiz gunden beri esimle hep pozitif olduk,destek verdik birbirimize.. Beni hic kaldirmadi yataktan.. Hic is yaptirmadi.. Bir bardak bile tasimama izin vermedi.. Hep aklimdan diyodum okadar dinlenmeme , uzanmama.. Bebisim kesin tutunur bana.. Hic is yapmiodum ki nasi tutunmasin.. Ben yatiyorum o da yatacak karnimda diyodum.. Kendi kendime gulup seviniodum.. 3 gun oncesine kadar baktim goguslerim agriyo kasiklarim agriyo ama benim adet sancim hic olmazdi ki.. "ah dedim! Tuttu mu bebegimiz nedir.. Agridan kivrandim.. Omrum boyunca bole goguslerim agrimamisti ki nerden bileyim ben.. Bide son gunumdu yarin.. ıki gun kala.. Olmadi.. Tutunamadi bebegim.. Butun bi gece agladim agladim.. Su an gozlerim sis vaziyette yaziyorum burda.. Esimi de gece gece uyandirdim.. Bitanem'i.. Ama nasi olur ya.. Tam da bugun tahlile gidicektik.. Acaba yerlesme kanamasi midir dedim.. Ama yok diyorum.. Ne alakasi var ya.. O simdi olmaz ki.. Aptallastim.. Son gun gelir mi bu diodum kendi kendime.. Niye geldin? Esimle dun gece konusuyoduk odamizda.. "askim, bebegimiz bize kotu bi isaret vermedi bak bir gun kaldi.. Herhalde icinde su an senin.. Eger olursa 14 subat bebegi olacak.. Sevgi dolu.. Ask dolu bir bebegimiz olacak.. Sarildik birbirimize.. Seni beklioduk heyecanla benim mis kokulu bebegim olacaktin.. Tonlarca doktora gitmistik.. ılaclarla tedavi olalim diye.. Asilamayi hep sona biraktik.. Bu 2 hafta sirf yattim uzandim.. Burda bazi arkadaslarimin adet oldugunu duyunca hep oturdugum yerden.."allahim sen onlara sabir ver, yureklerindeki o dayanilmaz aciyi al.. Gozyaslarini sil onlarin.. ıclerine tekrar umut serp diyodum.. " olmadi benim minik bebegim.. Son gunu bize yaptigin saka olmadi.. Hani elimi karnima koydum devamli konustum belki ordasindir diye.. Annenin guzel kelimelerini, eger icimdeysen ve benim olacaksan bigun, dogdugun ilk gun o popondan isirip senelerin acisini cikarticagimi hic duymadin mi? Ama yine de isyan etmiyorum.. Ne gelirse allah'tan.. Hayirlisi degilmis.. Ama allah'im tamam isyan etmiyorum sana ama cok aci geliyo.. Son bir gun kala test yaptiricaktim artik.. ınanmistik.. Al icimdeki aciyi allah'im.. Bana tekrar umit ver.. Umut serp benim ve hamile kalamayan arkadaslarimin icine.. Biliyorum herseyin hayirlisini verirsin sen.. Zamani degildi belki ama .. ıcim aciyor iste..............
bi umutla 14 subatta gidip yaptirdigim asilamamiz dun gece son buldu.. Okadar da umitliydim ki.. ılk asilamamizdi, asilama yaptirdigimiz gunden beri esimle hep pozitif olduk,destek verdik birbirimize.. Beni hic kaldirmadi yataktan.. Hic is yaptirmadi.. Bir bardak bile tasimama izin vermedi.. Hep aklimdan diyodum okadar dinlenmeme , uzanmama.. Bebisim kesin tutunur bana.. Hic is yapmiodum ki nasi tutunmasin.. Ben yatiyorum o da yatacak karnimda diyodum.. Kendi kendime gulup seviniodum.. 3 gun oncesine kadar baktim goguslerim agriyo kasiklarim agriyo ama benim adet sancim hic olmazdi ki.. "ah dedim! Tuttu mu bebegimiz nedir.. Agridan kivrandim.. Omrum boyunca bole goguslerim agrimamisti ki nerden bileyim ben.. Bide son gunumdu yarin.. ıki gun kala.. Olmadi.. Tutunamadi bebegim.. Butun bi gece agladim agladim.. Su an gozlerim sis vaziyette yaziyorum burda.. Esimi de gece gece uyandirdim.. Bitanem'i.. Ama nasi olur ya.. Tam da bugun tahlile gidicektik.. Acaba yerlesme kanamasi midir dedim.. Ama yok diyorum.. Ne alakasi var ya.. O simdi olmaz ki.. Aptallastim.. Son gun gelir mi bu diodum kendi kendime.. Niye geldin? Esimle dun gece konusuyoduk odamizda.. "askim, bebegimiz bize kotu bi isaret vermedi bak bir gun kaldi.. Herhalde icinde su an senin.. Eger olursa 14 subat bebegi olacak.. Sevgi dolu.. Ask dolu bir bebegimiz olacak.. Sarildik birbirimize.. Seni beklioduk heyecanla benim mis kokulu bebegim olacaktin.. Tonlarca doktora gitmistik.. ılaclarla tedavi olalim diye.. Asilamayi hep sona biraktik.. Bu 2 hafta sirf yattim uzandim.. Burda bazi arkadaslarimin adet oldugunu duyunca hep oturdugum yerden.."allahim sen onlara sabir ver, yureklerindeki o dayanilmaz aciyi al.. Gozyaslarini sil onlarin.. ıclerine tekrar umut serp diyodum.. " olmadi benim minik bebegim.. Son gunu bize yaptigin saka olmadi.. Hani elimi karnima koydum devamli konustum belki ordasindir diye.. Annenin guzel kelimelerini, eger icimdeysen ve benim olacaksan bigun, dogdugun ilk gun o popondan isirip senelerin acisini cikarticagimi hic duymadin mi? Ama yine de isyan etmiyorum.. Ne gelirse allah'tan.. Hayirlisi degilmis.. Ama allah'im tamam isyan etmiyorum sana ama cok aci geliyo.. Son bir gun kala test yaptiricaktim artik.. ınanmistik.. Al icimdeki aciyi allah'im.. Bana tekrar umit ver.. Umut serp benim ve hamile kalamayan arkadaslarimin icine.. Biliyorum herseyin hayirlisini verirsin sen.. Zamani degildi belki ama .. ıcim aciyor iste..............
Bi umutla 14 subatta gidip yaptirdigim asilamamiz dun gece son buldu.. Okadar da umitliydim ki.. Ilk asilamamizdi, asilama yaptirdigimiz gunden beri esimle hep pozitif olduk,destek verdik birbirimize.. Beni hic kaldirmadi yataktan.. Hic is yaptirmadi.. Bir bardak bile tasimama izin vermedi.. Hep aklimdan diyodum okadar dinlenmeme , uzanmama.. Bebisim kesin tutunur bana.. Hic is yapmiodum ki nasi tutunmasin.. Ben yatiyorum o da yatacak karnimda diyodum.. Kendi kendime gulup seviniodum.. 3 gun oncesine kadar baktim goguslerim agriyo kasiklarim agriyo ama benim adet sancim hic olmazdi ki.. "Ah dedim! Tuttu mu bebegimiz nedir.. Agridan kivrandim.. Omrum boyunca bole goguslerim agrimamisti ki nerden bileyim ben.. Bide son gunumdu yarin.. Iki gun kala.. Olmadi.. Tutunamadi bebegim.. Butun bi gece agladim agladim.. Su an gozlerim sis vaziyette yaziyorum burda.. Esimi de gece gece uyandirdim.. Bitanem'i.. Ama nasi olur ya.. Tam da bugun tahlile gidicektik.. Acaba yerlesme kanamasi midir dedim.. Ama yok diyorum.. Ne alakasi var ya.. O simdi olmaz ki.. Aptallastim.. Son gun gelir mi bu diodum kendi kendime.. Niye geldin? Esimle dun gece konusuyoduk odamizda.. "Askim, bebegimiz bize kotu bi isaret vermedi bak bir gun kaldi.. Herhalde icinde su an senin.. Eger olursa 14 subat bebegi olacak.. Sevgi dolu.. Ask dolu bir bebegimiz olacak.. Sarildik birbirimize.. Seni beklioduk heyecanla benim mis kokulu bebegim olacaktin.. Tonlarca doktora gitmistik.. Ilaclarla tedavi olalim diye.. Asilamayi hep sona biraktik.. Bu 2 hafta sirf yattim uzandim.. Burda bazi arkadaslarimin adet oldugunu duyunca hep oturdugum yerden.."Allahim sen onlara sabir ver, yureklerindeki o dayanilmaz aciyi al.. Gozyaslarini sil onlarin.. Iclerine tekrar umut serp diyodum.. " olmadi benim minik bebegim.. Son gunu bize yaptigin saka olmadi.. Hani elimi karnima koydum devamli konustum belki ordasindir diye.. Annenin guzel kelimelerini, eger icimdeysen ve benim olacaksan bigun, dogdugun ilk gun o popondan isirip senelerin acisini cikarticagimi hic duymadin mi? Ama yine de isyan etmiyorum.. Ne gelirse Allah'tan.. Hayirlisi degilmis.. Ama Allah'im tamam isyan etmiyorum sana ama cok aci geliyo.. Son bir gun kala test yaptiricaktim artik.. Inanmistik.. Al icimdeki aciyi Allah'im.. Bana tekrar umit ver.. Umut serp benim ve hamile kalamayan arkadaslarimin icine.. Biliyorum herseyin hayirlisini verirsin sen.. Zamani degildi belki ama .. Icim aciyor iste..............
cnm cavbın içib teş ederim bnde aynı ilaçları kullandım b tek pko ilacını almadım ben progeston içinde kulanıyrum hala fitil crinon adında br ilaç .. bendede halszlik var yoğun şekilde hep yatma modu kasıklarıma ara ara giryr sancı bide özel bölgem acıyr yanıyr sanki çıkacak gibi yerinden sende oldu mu böle bişe ???? bende ilaçlardan diye düşünüyrumm kestremioyrum tam bnde hiç hamile kalmadım ... ilk aşılaman mı ??
inşallah canmya güzel haberlerle geliriz 32 gayet iyi bncede doktor bana hiç yaptır vs demedi bende bişe yaptırmadım acıkcası bilmiom progestran kac :) inşllahh bi başlık atarız şubat ayı aşılamdan gelen bebişlere hamile olanlar die :) bakalım hayırlısı ben cok heycan yaptım sonu hayırlı olsun inşallahhhh..
Bi umutla 14 subatta gidip yaptirdigim asilamamiz dun gece son buldu.. Okadar da umitliydim ki.. Ilk asilamamizdi, asilama yaptirdigimiz gunden beri esimle hep pozitif olduk,destek verdik birbirimize.. Beni hic kaldirmadi yataktan.. Hic is yaptirmadi.. Bir bardak bile tasimama izin vermedi.. Hep aklimdan diyodum okadar dinlenmeme , uzanmama.. Bebisim kesin tutunur bana.. Hic is yapmiodum ki nasi tutunmasin.. Ben yatiyorum o da yatacak karnimda diyodum.. Kendi kendime gulup seviniodum.. 3 gun oncesine kadar baktim goguslerim agriyo kasiklarim agriyo ama benim adet sancim hic olmazdi ki.. "Ah dedim! Tuttu mu bebegimiz nedir.. Agridan kivrandim.. Omrum boyunca bole goguslerim agrimamisti ki nerden bileyim ben.. Bide son gunumdu yarin.. Iki gun kala.. Olmadi.. Tutunamadi bebegim.. Butun bi gece agladim agladim.. Su an gozlerim sis vaziyette yaziyorum burda.. Esimi de gece gece uyandirdim.. Bitanem'i.. Ama nasi olur ya.. Tam da bugun tahlile gidicektik.. Acaba yerlesme kanamasi midir dedim.. Ama yok diyorum.. Ne alakasi var ya.. O simdi olmaz ki.. Aptallastim.. Son gun gelir mi bu diodum kendi kendime.. Niye geldin? Esimle dun gece konusuyoduk odamizda.. "Askim, bebegimiz bize kotu bi isaret vermedi bak bir gun kaldi.. Herhalde icinde su an senin.. Eger olursa 14 subat bebegi olacak.. Sevgi dolu.. Ask dolu bir bebegimiz olacak.. Sarildik birbirimize.. Seni beklioduk heyecanla benim mis kokulu bebegim olacaktin.. Tonlarca doktora gitmistik.. Ilaclarla tedavi olalim diye.. Asilamayi hep sona biraktik.. Bu 2 hafta sirf yattim uzandim.. Burda bazi arkadaslarimin adet oldugunu duyunca hep oturdugum yerden.."Allahim sen onlara sabir ver, yureklerindeki o dayanilmaz aciyi al.. Gozyaslarini sil onlarin.. Iclerine tekrar umut serp diyodum.. " olmadi benim minik bebegim.. Son gunu bize yaptigin saka olmadi.. Hani elimi karnima koydum devamli konustum belki ordasindir diye.. Annenin guzel kelimelerini, eger icimdeysen ve benim olacaksan bigun, dogdugun ilk gun o popondan isirip senelerin acisini cikarticagimi hic duymadin mi? Ama yine de isyan etmiyorum.. Ne gelirse Allah'tan.. Hayirlisi degilmis.. Ama Allah'im tamam isyan etmiyorum sana ama cok aci geliyo.. Son bir gun kala test yaptiricaktim artik.. Inanmistik.. Al icimdeki aciyi Allah'im.. Bana tekrar umit ver.. Umut serp benim ve hamile kalamayan arkadaslarimin icine.. Biliyorum herseyin hayirlisini verirsin sen.. Zamani degildi belki ama .. Icim aciyor iste..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?