evet arkadasim bende ayni seyi dusundum. liste yapalim birbirimize dua adelim. diger forumlarda okuyordum cok hosuma gidiyordu. evet cnm sana katiliyorum. o kendini bilmezlere hic cvp verme. ben artik cogu kisiyle baglantimi kestim. ortamlara da fazla girmiyorum
boyle densiz insanlarlada fazla muhatap olma cnm. bizim uzuntumuzden zevk aliyorlar galiba. tedavim boyunca kimseyle gorusmucem ve kimseye asilamadan bahsetmicem. aileme bile. esimle oyle karar aldik. stresimiz bize yetiyor zaten. olumlu dusunelim olumlu olsun. insallah sende bebisine kavusursun. burdan paylasicaz allahin izniyle guzel haberlerimizi.
kızlar bende ocak da aşılama düşünüyorum aşılama süreçlerinizi yazın lütfen tecrübelerinize ihtiyacım var
selam kızlar. ben 3 yıllık evliyim ocak ayında aşılama yaptıracağım inş. bugünde ilaçlarımı kullanmaya başlayacam. rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. bu 2013 hepimize umut ve hayır bereket dolu olsun.
arkadaşlar merhaba bende 2. aşılamamı yaptıracağım 1. aşılamam tuttu fakat 8 haftalıkken karnımda öldü aşılama zor bi işlem değil ama 2. aşılamam tutarmı ondan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?