evet zorlu bir süreçti gerçekten hayırlısı ile inşallah kucaklarımızada alırız
merhaba bende sanırım şubat ayının ikinci haftası doğum yapacağım.hep ocak diyordum ama dün 5 haftalık olduğumuzu öğrendim.benimde tüp bebek.ilk denemem çok şükür pozitif.rabbim herkese nasip etsin.bu arada bir kese gördü dr daha sonra da bir küçük kese daha olduğunu söyledi.şimdilik birtane olarak kaydetti.sizde de böyle olan var mı.iki hafta sonraya kalp atışlarını duymaya gidecez.belki diğer küçüğüm de büyür kardeşine yetişir:)))
hoş buldum canım ilaç olarak hangi ilaçların varkızlar hoşgeldiniz...ben ilaçlara devam ediyorum...dikkat edip ağır iş yapmamaya çalışıyorum...
sizler de dikkat edin kendinize...
hoş buldum canım ilaç olarak hangi ilaçların varbende jel ve elevit var şu anda bugün dr a gidicem takviye ilaçlarım olursa bilgi veririm evet dinlenmek şart bizlere çok dikkat lazım hadi bismillah
canım hepsi şifa olsun ilaçlarınbenim de jel, coraspin, elevit, bant, folicasit bunlara devam ediyorum...bakalım birdahaki gidişimde ilaçlarımı nasıl düzenleyecek..
benim bebek 1 hafta geride sizin nasıl.. ne yapmam lazım onu da bilmiyorum..bilen varsa beni bilgilendirir mi acaba?
Çay kahve içmmemeye çalışıyorum..
canım hepsi şifa olsun ilaçlarınohh maşallah sen keseyi bile görmüşsün ben daha çok yeni öğrendim canım ya kese bile görmedim beklemedeyim 19 haziran da ilk testimi yaptırdım ( 38.27 ) 11. günümdü ve 21 haziranda 2. testi tekrarladım 106.54 tü değerim bu da 13. gün test değerim di dr . haftaya gel keseyi görelim dedi ama bende bikaç gündür jelin torutlarıyla beraber kahverengi lekem oldu çok da yoğun değildi ALLAH tan :18: yinede endişelendim dün dr umu aradım :102: lekemi bahsettim yarın gel kan testi filan yaparız dedi öğleden sonra bismillah gidicem inşallah bebişim benimledir duanı bekliyorum tatlım hem sen neden 1 hafta geride diye takıyorsun ki kafaya geç tutunmuş olamaz mı bebeğin seninle ya tatlım keyfini çıkar lütfen sitres yapma bebişte etkilenir
evet tatlım zaten tedavimiz oldukça meşakkatli ve sitresliyditamam tatlım rahat olucam...hadi güzel haberlerini bekliyorum..9 ay 10 gün burda güzel paylaşımlarda bulunup birbirimize destek olalım...
bol dua edicem sana..doktor belki progestan iğne verir kalçadan. bana vermişti..
evet tatlım zaten tedavimiz oldukça meşakkatli ve sitresliydişimdi müjdelerimizi ilan ettik çok daha uzak olmalıyız sitresten Rabbim tüm bu uğurda emek veren herkese nasip etsin bekleyen isteyen özleyen tüm herkesin bol bol müjdesi olsun inşallah
çok sağol canım duaların için evet progestan transfer günü dahil 5 gün olmuştum kalçadan belki yine verebiliryeterki herşey yolunda gitsin Rabbim katlanma atlatma gücü versin inşallah bizlere bol bol sağlıkla keyifle inşallah
şifaacım senin yeşil ışığın neden yanmıyo..yazıp çıkıyo musun yoksa hayalet konumunda mısın?:18::18:
canı tesadüfe baakinşallah canım...benim 2. tüpte tuttu..
canım sen hergün yumurta yiyor musun?
canı tesadüfe baakbende de 2. tüp bebek tedavimde müjdemi aldım evet tatlım ben zaten yumurtayı çoğu zaman severek tüketen biriiydim şimdi daha dikkatle her gün yemeye çalşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?