evet dokunması kötü olmuş tabi arada bir ye inşallah şifa olsun aaa bende meyve hastasıyım bu yüzden rahatlıkla bolca tüketiyorumyumurtayı ben 2 günde 1 yemeye çalışıyorum..biraz dokunuyo çünkü.ama bol meyve yiyorum...ben 35 yaşındayım istanbulda oturuyorum sen?
gelirler onlar sesimizi duyarlar birazdan yoksa halaaa uykucular mıkızlar hadi gelin sohbet edelim..tüp bebekle ilgili bilgi almak isterseniz biz herzaman burdayız..
ohh ohh naklen yayın iyiymiş :13:şifacım yumurtayı ateşe koydum.
teşekkür ederim tatlım evet seviliyorum sağolsunlar kk arkadaşlarımı bened seviyorum senide çok sevdim tatlımsohbetin çok tatlı canım yaaaaa..eminim sen de öylesindir
canlı yayın iyi oluyor becanım ben ev de az bi dolnayım geliyorum..görüşemezsek güzel haberlerini bekliyorum tamam mı??
ayy ALLAH korusun tatlım seni çok iyi anlıyorummşifa çok üzgünüm.demin tuvalete gittim..kahverengi lekelenmem olmuş...
nolur bişey olmasın bebeğimeonu çok bekledimmm
selam canım hoş geldin hayırlı olsun gözleriniz aydın olsun tebrikler tatlımselam kızlar benim de ilk tüp denemesi ve ben de inşallah şubat sonu gibi kavuşacağım bebeğime.
cute_baby durumun iyidir bu arada inşallah bebeğin seninledir.
bende canım dinleniyorumsağol canım..evde dinleniyorum..ilaçlara jele devam..dün hemen koşa koşa doktora gittik..ayy insan çok panik oluyor...
kızzzz şifaa nerdesinn sen neyaptın bacım??
ayy ALLAH korusun tatlım seni çok iyi anlıyorumminşallah bebeğin sımsıkı tutundu annesi bırakmaz seni
selam canım hoş geldin hayırlı olsun gözleriniz aydın olsun tebrikler tatlıminşallah sıkıntısız gebelik yaşarsın vaktinde alırsın bebeğini kucağına
bende canım dinleniyorumbana dr um iğne verdi progynex iğnem var dün bugün oldum ( günde 1 kez ) kaldı 3 iğne değerim artmış canım 752.3 bebeğim sıkı-sıkı tutunmuş inşallah hepimizinki cumartesi kese görmeye gidicezzz inşallah
amin amin canım ben artık çok dinlenmeliyiz dikkat etmeliyiz tatlım hepimiz bebişlerimizle ilgili güzel haberler verelim inşallahohh hadi maşallahhh...keseyi de göresin inşşallahh
ayy ALLAH korusun tatlım seni çok iyi anlıyorumminşallah bebeğin sımsıkı tutundu annesi bırakmaz seni
selam canım hoş geldin hayırlı olsun gözleriniz aydın olsun tebrikler tatlıminşallah sıkıntısız gebelik yaşarsın vaktinde alırsın bebeğini kucağına
bende canım dinleniyorumbana dr um iğne verdi progynex iğnem var dün bugün oldum ( günde 1 kez ) kaldı 3 iğne değerim artmış canım 752.3 bebeğim sıkı-sıkı tutunmuş inşallah hepimizinki cumartesi kese görmeye gidicezzz inşallah
çok sağol canım benimtesekkür ederim sifaa cım ben de aynı temennilerle sana geldimbu arada değerin de gayet güzel hayırlısıyla keseni de görürsün inşallah ayy o iğneler mahvetmişti beni jele geçtim sonra umarım sen sorunsuz atlatırsın
selam kızlarrr
merhaba canım biraz geç oldu ama
nasılsın lekelenmelerin geçmiştir inşallah dün bende de oldu malesefhemen doktorumu aradım jeli günde 2 defa uygula dedi artı dinleniyorum hiçbişey yapmıyorum. inşallah bebişlerimiz bizi daha fazla korkutmazlar
kızlarr çay içiyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?