2013 Ocak, Şubat, Mart ayında Tüp bebekle anne olacak kızlar haydi gelin

yumurtayı ben 2 günde 1 yemeye çalışıyorum..biraz dokunuyo çünkü.ama bol meyve yiyorum...ben 35 yaşındayım istanbulda oturuyorum sen?
evet dokunması kötü olmuş tabi arada bir ye inşallah şifa olsun aaa bende meyve hastasıyım bu yüzden rahatlıkla bolca tüketiyorum canım ben 30 yaşındayım Kayseri deyim tedavimde Kayseri acıbadem de oldu

şifa çok üzgünüm.demin tuvalete gittim..kahverengi lekelenmem olmuş...

nolur bişey olmasın bebeğime onu çok bekledimmm

selam kızlar benim de ilk tüp denemesi ve ben de inşallah şubat sonu gibi kavuşacağım bebeğime.
cute_baby durumun iyidir bu arada inşallah bebeğin seninledir.

sağol canım..evde dinleniyorum..ilaçlara jele devam..dün hemen koşa koşa doktora gittik..ayy insan çok panik oluyor...

kızzzz şifaa nerdesinn sen neyaptın bacım??

şifa çok üzgünüm.demin tuvalete gittim..kahverengi lekelenmem olmuş...

nolur bişey olmasın bebeğime onu çok bekledimmm
ayy ALLAH korusun tatlım seni çok iyi anlıyorumm inşallah bebeğin sımsıkı tutundu annesi bırakmaz seni

selam kızlar benim de ilk tüp denemesi ve ben de inşallah şubat sonu gibi kavuşacağım bebeğime.
cute_baby durumun iyidir bu arada inşallah bebeğin seninledir.
selam canım hoş geldin hayırlı olsun gözleriniz aydın olsun tebrikler tatlım inşallah sıkıntısız gebelik yaşarsın vaktinde alırsın bebeğini kucağına

sağol canım..evde dinleniyorum..ilaçlara jele devam..dün hemen koşa koşa doktora gittik..ayy insan çok panik oluyor...

kızzzz şifaa nerdesinn sen neyaptın bacım??
bende canım dinleniyorum bana dr um iğne verdi progynex iğnem var dün bugün oldum ( günde 1 kez ) kaldı 3 iğne değerim artmış canım 752.3 bebeğim sıkı-sıkı tutunmuş inşallah hepimizinki cumartesi kese görmeye gidicezzz inşallah

ohh hadi maşallahhh...keseyi de göresin inşşallahh

tesekkür ederim sifaa cım ben de aynı temennilerle sana geldim bu arada değerin de gayet güzel hayırlısıyla keseni de görürsün inşallah ayy o iğneler mahvetmişti beni jele geçtim sonra umarım sen sorunsuz atlatırsın

çok sağol canım benim amin amin inşallah hepimiz güzel gelişmeler den bahsederiz evet canım iğne yağlı bi iğne yakıyor çok ama herşey bebiş için

daha devam ediyo ama ilk günkü gibi değil..aman sen de dikkat et canım...bizi korkutmasın bebelerimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…