- Konu Sahibi yapraksizyonca
anne oluyoruz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anne oluyoruz :)
Bende temmuzda ogrendim bebisimiii cok mutlu oldum mucize givi oldu
Hic beklemedigim bi anda :))
Arkadaslarim bir sorum olacak gebelik testi yaptim silik cikti ikinci cizgi sonra gittim hcg kan testi yaptirdim cok sukur pozitif dediler degerim kucukmus ama 238 gibi bir sey ...Sİzce normal mi ?
Bİ de ara ara yogun kasik karin agrisi yasiyorum
YAsayan var mi benim gibi
Tatildeyim tel.den giriyorum zor yaziliyor
bıraz sıklusuna bağlı canım ama doktorun normal dediyse sorun yoktur. Ben 3 artı 4te öğrendim 72.53 falandı. Doktora gitmedim henüz kucuk ya görünmez diye haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum 1000i geçer inşallah o zamana kadar keseyi de görürüz:) Kızımda 4 artı 5 günlük hamileyken 1210 çıkmıştı mesela.
Hımmmmmm anladım canım benim ...
Bugün kontrole gittim zaten vajinal ultarason dedi kabul etmedim .Sonra o zaman bir karnın üstünden ultrasonla bakalım dedi ...
Sonra kese gözüküyor işte dedi ...Çok şükür ...Ama bebiş göründü mü görünmedi mi anlamadım ...Sanki ufak bir nokta ama hayal gördüm sanırım =))) Bu sefer ki değerim de 5090 çıktı ...
Ama ya hakikaten çok hak veriyorum size insan ne kadar rahat olucam dese de keseyi görüyorsun bu sefer göremedim bebeği neden diyorsun =)))
Ama her şey Allahtan ...Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim ...
Bi de hani aşağıda yazıyor ya senin 4. haftasındayım hamileliğin diye ...Baş kuyruk kısmı oluşur diyor ama bende hiçbir şey görünmedi ...
Neden ki...
Neyse yüreklerimize ferahlık , kucaklarımıza sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum
![]()
Canım kese küçük zaten bebiş desen milimetrik nasıl görecektın kı :) Takılma o noktacık bebişin işte büyüdükçe daha da netleşecek seçilecek annesi. :)
Bende temmuzda ogrendim bebisimiii cok mutlu oldum mucize givi oldu
Hic beklemedigim bi anda :))