2013 Ramazan da (Temmuz-Ağustos) anne adayı olduğunu öğrenenler buraya :)

Arkadaslarim bir sorum olacak gebelik testi yaptim silik cikti ikinci cizgi sonra gittim hcg kan testi yaptirdim cok sukur pozitif dediler degerim kucukmus ama 238 gibi bir sey ...Sİzce normal mi ?
Bİ de ara ara yogun kasik karin agrisi yasiyorum
YAsayan var mi benim gibi
Tatildeyim tel.den giriyorum zor yaziliyor

Selamun aleykum bende Temmuzun 21ogrendim hamile oldugumu ay cokk sevindim sanki ilk kez hamiş oluyormuşum da sevincten aglamistim beklemiyordum acikcasi pek umutlu diyildim hikayemi de yazarim bi ara ins insallah Rabbim isteyen her kese verir amin :)

:35:
Arkadaslarim bir sorum olacak gebelik testi yaptim silik cikti ikinci cizgi sonra gittim hcg kan testi yaptirdim cok sukur pozitif dediler degerim kucukmus ama 238 gibi bir sey ...Sİzce normal mi ?
Bİ de ara ara yogun kasik karin agrisi yasiyorum
YAsayan var mi benim gibi
Tatildeyim tel.den giriyorum zor yaziliyor

bıraz sıklusuna bağlı canım ama doktorun normal dediyse sorun yoktur. Ben 3 artı 4te öğrendim 72.53 falandı. Doktora gitmedim henüz kucuk ya görünmez diye haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum 1000i geçer inşallah o zamana kadar keseyi de görürüz:) Kızımda 4 artı 5 günlük hamileyken 1210 çıkmıştı mesela.

Kızlar merhaba. Bende 6 temmuz da hamile olduğumu kan testi ile öğrendim. 7 temmuz da tekrar test yaptığımda değer biraz daha yükseldi. Henüz doktora gitmedim. Inşallah bu kez bebegime bişey olmaz.

Ben reglimden bir gun once reglimin gunu ve ertesi gun test yapmistim negatif gostermisti zaten beklemiyordum da hamis oldugumu cunku nisan ayinda spiralimi dr gidip cikartmistim 5gun gecikme oldu 30nisan regl gunumdu olmadim bulanti kasik agrisi falan vardi tam 13tane test yaptim ama negatif cikti hepsi:1:mayis ayinda regl oldum haziran ayinda da tam 15gun gecikmisti reglim bu sefer az umitle 5tane test yaptim negatif cikti hepsi sonra 10gunu dr gittim kistim oldugumu soyledi reglinin 4cu gunu gel tekrar bakalim tedavi yazarim dedi tam 15gun sonra regl oldum ama dr gidip tedavi olamadim reglmin o gununde kizim gida zehirlenmesi gecirmisti hastanede kaldik falan derken temmuz ayina geldik ciktik soylediyim gibi bu kez 3. tane test yaptim ve yine negatif cikinca karar verdim kistimi tedavi etdirmem gerek ve 21temmuz 19.50 de esime bu kez de test al dr gidince soruyor gelmeden once test yaptinmi diye yapalim oyle gidelim zaten negatif sonucu 100% ve yaptim pozitif inanmadim hunkur hunkur agladim acaba gercekmi diye:18:ertesi gun dr gittim ultrasyon bebek oldugunu gostermedi iste biliyordum yok bebis falan demistim dr test gosterdiyse dogru ola bilir belkide daha rahime dusmemis falan ama kistin patlamis izi kalmis bir hafta sonra tekrar gel dedi umursamadan acili acili eve geliyordum ki tekrar test aldim farkli markalarda iki tane test ecz.kiz ne kadar test aliyorsunuz bu aralar deyince hastasi oldumda testin ondan dedim:1:eve geldim ikisinide yaptim pozitif cikti 2-3saniyede ha bu arada dr bana hamisliklik istiyorsan bebek varsa rahme duşsun istiyorsan oruc tutma dediysede ben sonuna kadar tuttum orucu ve bayramdan bir gun once tekrar dr gittim ultrasyona girdm ve hamilesinnnn demezmi dr :16: ay Rabbim isteyen her kese hayirlisiyla nasip etsin bu duyquyu insallah :49:aminnn iste benim hikayem boyle cok uzun oldu vede turkce yazi hatam varsa Ozur dilerim herkesten:34:

:35:

bıraz sıklusuna bağlı canım ama doktorun normal dediyse sorun yoktur. Ben 3 artı 4te öğrendim 72.53 falandı. Doktora gitmedim henüz kucuk ya görünmez diye haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum 1000i geçer inşallah o zamana kadar keseyi de görürüz:) Kızımda 4 artı 5 günlük hamileyken 1210 çıkmıştı mesela.

Hımmmmmm anladım canım benim ...
Bugün kontrole gittim zaten vajinal ultarason dedi kabul etmedim .Sonra o zaman bir karnın üstünden ultrasonla bakalım dedi ...
Sonra kese gözüküyor işte dedi ...Çok şükür ...Ama bebiş göründü mü görünmedi mi anlamadım ...Sanki ufak bir nokta ama hayal gördüm sanırım =))) Bu sefer ki değerim de 5090 çıktı ...
Ama ya hakikaten çok hak veriyorum size insan ne kadar rahat olucam dese de keseyi görüyorsun bu sefer göremedim bebeği neden diyorsun =)))
Ama her şey Allahtan ...Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim ...
Bi de hani aşağıda yazıyor ya senin 4. haftasındayım hamileliğin diye ...Baş kuyruk kısmı oluşur diyor ama bende hiçbir şey görünmedi ...
Neden ki...
Neyse yüreklerimize ferahlık , kucaklarımıza sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum
:16::16::16:

Hımmmmmm anladım canım benim ...
Bugün kontrole gittim zaten vajinal ultarason dedi kabul etmedim .Sonra o zaman bir karnın üstünden ultrasonla bakalım dedi ...
Sonra kese gözüküyor işte dedi ...Çok şükür ...Ama bebiş göründü mü görünmedi mi anlamadım ...Sanki ufak bir nokta ama hayal gördüm sanırım =))) Bu sefer ki değerim de 5090 çıktı ...
Ama ya hakikaten çok hak veriyorum size insan ne kadar rahat olucam dese de keseyi görüyorsun bu sefer göremedim bebeği neden diyorsun =)))
Ama her şey Allahtan ...Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim ...
Bi de hani aşağıda yazıyor ya senin 4. haftasındayım hamileliğin diye ...Baş kuyruk kısmı oluşur diyor ama bende hiçbir şey görünmedi ...
Neden ki...
Neyse yüreklerimize ferahlık , kucaklarımıza sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum
:16::16::16:

Canım kese küçük zaten bebiş desen milimetrik nasıl görecektın kı :) Takılma o noktacık bebişin işte büyüdükçe daha da netleşecek seçilecek annesi. :)

Canım kese küçük zaten bebiş desen milimetrik nasıl görecektın kı :) Takılma o noktacık bebişin işte büyüdükçe daha da netleşecek seçilecek annesi. :)

İnşallah canım benim doğru söylüyorsun :16:
Ben gelişmeleri iletirim buradan ...
Hepimiz için sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebişler diliyorum inşallah :emir_bebek::nazar::emir_bebek:

Kızlar ya doktor folik asit verdi bana kullanıyorum ama dün almayı unuttum :18:
Kullanan var mı sizce ne yapmalıyım ...
İki tane mi alsam bugün yoksa devam mı etsem bilemedim ????

Back
X