Kızlar bu benım ılk gebelıgım dogumuma var ama dusunmeden de edemiyor insan ben sezaryen istıyorum ama kafamda cok soru ısareti var napıcam bılemiyorumaranızda sezaryen ile dogum yapmıs annelerin yardımına ıhtıyacım var.
arkadaşlar kararınızı etkilemek istemem ama unutmayın genel anestezide bebekde sizinle birlikte anestezi alır ama spinal veya epiduralde almaz.doktorlar geneli tercih ediyor çünkü paniklerseniz sizide idare etmek zorundalar ama ameliyethaneler oldukça eğlenceli ben ilkinde de belden uyuşturuldum bunda da aynısını düşünüyorum. birde sezeryan düşünenler için çok yüksek ihtimalle çocuğunuz alerjili olucak keşke normal dpğum şansım olsaydı da normal doğum yapsaydım diyorum ben.kızım 2009 lu ve biz hala alerji problemini çözemedik.
benmde ilk gebeliğim aynen karışk benmde epidural normal düşnyrdum .şimdide çevre etkisi ile sezaryana döndüm..bide düşününce normali oranın dikişi filan zor dedim sezaryanda kolay deil tabide..ne yapalım hem planlı oluyr .zatn öyle çok çocuk yaapck deilz en fazla 3 yani..neye kendini hazır görüyrsan onu yap..ama epidural spinal onalrı düşnem bence en iyisi genel anestezi.ben sezaryan olursm genel alırım ne gereği vr..ayak parmaklrının ucundan uyuşmaya başlıyr yavaşça hissetmiyrsn ay felçli gibi hissi uyandıyr zaten ha genel almışsn ha yarım yani kucağına vermıyrlr öyle hemen küveze giryr yine.ben öyle düşnyrm seni bilemem..ALLAH kolay kurtarsın..
alerji dediğim bebeklik egzaması bu benim düşüncem değil zaten kızımı götürdüğüm bütün dokotrlar aynı şeyi söyledi çok nadiren görülmezmiş demekki senin kardeşin ve kuzenin şanslılardan.
Hımmmm allah sifa versin hayatım tedavisi yok mu krem falan
sezeryan derim başka bişey demem benim 2. gebeligim ilki de spinal ile sezeryan oldu maaşallah 1 haftada evinin işini yapacak duruma geliyosun tabi yaptirmadilar ama kimse olmasa bulasikta yıkarsınız süpürgede acarsıniz,
artık çok basarililar doktorlarımiz bence,allah iyilerle karşılaştirsin,bol dua edin kızlar.
kızlar normal yollardan bebeğinizi normal süreçte, tam zamanı geldiğinde, bebek kendini tam olarak hazır hissettiğinde, ona anestezi işkencesi de yapmadan dünyaya getirebilmek var iken, Rabbim tabiki hayırlısını nasip etsin, bi sorun çıksa mecburuz sezeryana ama sorun yoksa eğer neden sorun yaratalım ki, Rabbim kolaylığını verir siz kafanıza takmayın bence şimdiden hamileliğnizin tadını çıkarın en keyfli süreç şuanda geçirdğimz, zamanı gelince bi şekilde dünyaya merhaba diycek bebişlerimiz.Doğum sancısını neden çekiyorz hepiniz biliyorsunuzdur, bebeklerimiz kendini dünyaya hazrlamaya çalışıyor, nefes almaya çalışıyor, sudan kurtuluyor bebek bu süreci doğal yaşasa siz de sonrasında bebeğinizi dilediğinzce kucağınıza alıp emzirmenin zevkine varsanız kötü mü olur :)
yok rahat ol hastanede kayısı suyu içmeye başla 3 gün boyunca iç bagirsaklarin çalısmaya başlayınca daha rahat edeceksin ve yürü zaten hastanede yürütmeye başlıyorlar eve gelincede yavaş yavaş yürü kan dolaşımın hızlansın,ama özellikle ilk 2 gün zor oluyor onun icin kim bakacaksa size sabırlı olun birakın ne yapıyosa yapsın sonra zaten hep sen yapacan.[/
Tesekkur ederım allah razı olsun içimi ferahlattın
Canım ben adet sancısı cekerken bıle fenalık gecıren bırıyım agrıdan bayılacak gıbı olurdum hep kusardım sımdı dogum sancısı onun 10 katı ben yapamam kendımı bılıyorum yoksa en guzel dogum hemen aya kalkılıyormus ama makatına kadar kesılen de var 20 gun boyunca arkadasım poposunun ustune oturamadı o da var RABBİMMM hepimize hayırlı dogumlar nasıp etsın ama ben sezeryan olmak ıstyorum :)
arkadaslar spinal belden uyuşturulan bir anestezi şekli agrı falan yok ameliyattan cıkinca bebegi rahatlıkla emzirebiliyor yakinlarınla o anı neşeyle paylaşıyosunuz, bilmeyen arkadaşlar icin yazdım , bende ilk dogumda ameliyata girene kadar spinal ne demek hic bilmiyordum hatta duymamıştım bile. hepimize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?