2013 spinal anestezi ile sezeryan düşünen Mayıs ve Haziran anneleri

cok dogru sezaryende sorun yasayıp yasamamk doktor ve ekıbıyle ılgılı oluyor genelde... ins sorunsuz atlatırız hepımız

cok dogru sezaryende sorun yasayıp yasamamk doktor ve ekıbıyle ılgılı oluyor genelde... ins sorunsuz atlatırız hepımız
bencede öle ama ben yaşadığımı bilirim doktor fazla para alsada alamasada ben çok memnun kaldımm spinalden hiç bir sorun yaşamadımm beş doktor para için öneriyoda dünyadaki bütün doktorlarda para için bunu önermiyolardır arkadaşlar biraz gerçekçi olalım mutlaka genel anesteside rahattır... cesareti olan heyecanı olmayan onu tercih eder olmayan genel olurr...bebeklerimiz sağlıklı olsun önemli olan oo

aynen sana katılıyorum.ilk doğum 4 yıl önce sezeryandı anestezi uzmanı benim halimi görünce epidural yapamam dedi çünkü ben heyecandan odadaa dolanıp duruyordum.biraz sonra kesilecek olma fikri yetiyor birde o an izleyemem dedim.canım keşke benim dr da dese normal yapabilirsin diye en azından son ana kadar beklemek isterim.38.haftada alınmasını hiç istemiyorum..(

Yine de en iyisi sezaryen. 38 haftada zaten bebeğin herşeyi tamam olmuş oluyor ve bebek dışarıda anne karnındakinden daha çabuk ve daha çok kilo alıyor. İlkinde benim sütüm çok geç gelmişti ama bu sefer tedbirliyim. Süt artırıcı bitki çayı en iyisinden sağma pompası hepsini çantama hazır ettim bu sefer. Tabi mama da aldım her ihtimale karşı. İlkinde saf saf beklemiştim öyle sütümün gelmesini bu sefer işi şansa bırakmayacağım.

kızlar süt arttırıcıları doğumdan bir iki gün önce içsek bi zararı olurmu.ben öyle yapmayı düsünüyorum

kızlar süt arttırıcıları doğumdan bir iki gün önce içsek bi zararı olurmu.ben öyle yapmayı düsünüyorum
zararı olacağını sanmıyorum sonuçta bitki çayı ne zararı olabilir ki fazla abartmadan 2 3 fincan içersin.ben tadını sevdim onun her zaman içebilirim aslında :)

kızlar ben 25 martta spinal anesteziyle dünyalar tatlısı kızımı kucağıma aldım.Ben de sizler gibi tedirgindim ama doktoruma sonuna kadar güveniyordum Allah ondan bir değil bin kez razı olsun hem insani açıdan hem d mesleki açıdan mükemmel bir insan hamileliğimin öncesinde ve sonrasında bize olan desteklerini asla unutamam.Kızlar spinalde doktor ve ekibi oldukça önemli ben hiçbir sıkıntısını yaşamadım sadece hastanede ilk yürüyüşe kadar olan süreyi yatarak geçirdim onun dışında ne hastanede ne evde yatmadım hatta hastanedeyken akşamleyin hemşirelerin odasında çay içmeye gidiyordum.ne dikiş ağrısı ne gaz sıkıntısı ağrı ne sancı hiçbirşey yaşamadım allaha şükür dikişlerimle bir saat ilgilendi kendisi dikti doktorum estetik dikiş oldu eve geldiğim gün duşumu aldım.Spinal anestezi olacaksanız doktorunuza ve anestezistinizi iyi seçin onlara güvenin hepinize hayırlı kolay doğumlar diliyorum

çok tşk ederiz bizimle paylaştıginiz icin bebegini saglıkla büyüt,benimde ilk dogumum spinal oldu gece kendim kalkıp yürüyüp sonra yatıyordum.maaşallah diyelim tabi inşallah bunda da rahat olurum.allah yardımcımız olsun

canım bende medipol megaya gidiyorum daha ilk doğumum olacak doğuma daha karar vermedik sen hangi doktordasın ve doğumun nasıl olacağı belli mi ?

benimde ilk doğumum.nagihan kaya nın hastasıyım cnm.şu an bebeğim 3.200 gr daha doğuma birkaç hafta var.herşey normal gidiyor.fakat bebiş böyle kilo almaya devam ederse 4 kiloyu bulur dedi doktor.o zaman da sezeryan olursun dedi.ben de normal istiyorum.ikisinden de korkuyorum ama herkes normal doğuruyor.ameliyatlı hiç çekemezler benim nazımı

bende nagihan hanıma gidiyorum maşallah senin bebiş gerçekten baya tombulmuş benimkisi şuan 2,5 kiloyu daha yeni geçti her hafta ortalama 200 gr falan alıyor toplamda 3200 civarı olur dedi bende zayf diye üzülüyordum ama çok kilo aldırmaya çalışma doğumun rahat olur dedi bende kendimi öyle avutuyorum işte tombul bebişlere çok özeniyorum yaaa ben kendim minyon tipliyim bebişimde öyle olacak sanırım çok kilolu olursa normal diye tutturma bence akışına bırak çünkü doktorun dediği gibi zor olabilir doğumun belkide
belli bir haftada gelişimi durur bakarsın o zaman çok iri değil diye sezeryana gerek kalmaz bebişler sağlıklı olsunda inşalllah gerisi çok önemli değil bence canım şimdiden takma kafana üzme hem kendini hem bebişini nst ye giriyormusun?

evt nst ye giriyorum.benim de doğum 28 inde olması lazım.sancım yok.en fazla 28 i gördüm makinada.sen doğurdun mu :)

evt nst ye giriyorum.benim de doğum 28 inde olması lazım.sancım yok.en fazla 28 i gördüm makinada.sen doğurdun mu :)

bende henüz doğurmadım hatta 41.haftayı bekleriz dedi doktorum demiştim ya benim bebiş biraz ufak diye daha önce sana onun için acele etmeye gerek yok dedi bende de sancı çıkmadı bir kaç kez en fazla 50 -60 civarı çıktı ama düzensiz olduğu için önemsemedi senin şimdi bebek kaç kilo oldu tekrar konuştunuz mu doğum hakkında

ben normal istiyorum diye bekliyoruz şimdilik.doktor sen arada kalmışsın diyor.çünkü bebek ultrasonda 3800 gr çıkıyor.4 kilo olursa ben sezeryan öneririm fakat şöyle de bi durum var.4 kilo ölçüp de 3 kilo çıkan da oluyormuş.o zaman da boşuna sezeryan yapmış oluruz .en iyisi sonuna kadar bekleyelim bakalım ne olcak dedi.ama ben istersem de sezeryan yapabileceğini söyledi.ben de bekleyelim bari dedim.hayırlısı artık ne yapalım.hala da sancım yok.alışveriş merkezlerinde dolanıp duruyoruz eşimle.

inş.isteğimiz hep normal olması yönünde ama dediğin gibi sonuna kadar sabredip beklemek lazım ama olmuyorsada inat etmemek gerek bizde senin gibi beklemedeyiz şuan bakalım hakkımızda hayırlısı.bu arada çatı muayenesi oldun mu ben daha olmadım bu hafta yapacak beni sancı için sıcak duş çok iyi diyorlar bende deneyeceğim sende dene istersen elimizden geleni yapalım geri artık takdiri ilahi

Sanırım buradaki anneler genelde bebeklerine kavuştular sağlıcakla.
Benim bebeğim dönmediği ve ters olduğu için zorunlu olarak bende 27 haziranda spinal anesteziyle oğluma kavuşacağım inşallah.

Şimdi son 48 saatimizide birşeyler okuyarak geçiriyorum. Bundan sonraki süreçte topikle ilgilenen anne adayları için ilgili aşagıdaki yazıyıda okumalarını tavsiye ederim.

EPİDURAL VE SPİNAL ANESTEZİ İLE SEZARYEN

http://www.youtube.com/watch?v=69s7NScxd1k

spinal sezaryan - YouTube

Son düzenleme:
yarın sezaryen olcam ben de.bugün 40 haftalık olduk ama sancı ,kasılma vs.yok.dr 41 haftaya kadar bekletcekti ama bebiş 4400 g olmuş.beklersek sen de bebekte daha fazla kilo alırsınız dedi.normal doğum planlıyoduk aslında.riskleri sıralayınca sezaryen olsun dedim.

Merhabalar benim 2. Doğumumdu ve ilki genel anestezi ile sezeryan bu doğumum ise spinal anestezi ile sezeryan oldu aynı normal doğum gibiydi ertesi gün çıktım hastaneden neredeyse hiç ağrım sancım olmadı rabbim herkese kolay doğum nasip etsin sonrasında da hemen ayağa kalkmayı tabi..gerçekten mükemmel bir yöntemmiş bebeğini hemen görebilmen de ayrı bir nimeti bu doğumun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…