- 6 Ağustos 2012
- 64
- 1
- 36
Boğazdaki gıcık anestezi sırasında solunum için ağızdan verilen oksijen borusundan kaynaklanıyor. o dikişlerin patlaması o kadar kolay değil bende öyle sanmıştım ama doktorum 8 kat kesilip 8 kat dikiş atıldığını söylemişti her kat ayrı ayrı itinayla dikiliyormuş. az kaldı olsak da kurtulsak ağırlığımızdan hayırlısıyla. sezeryanda doktor çok önemli. kimi insan çok rahat ediyor kimisi çok şikayetçi.
bencede öle ama ben yaşadığımı bilirim doktor fazla para alsada alamasada ben çok memnun kaldımm spinalden hiç bir sorun yaşamadımm beş doktor para için öneriyoda dünyadaki bütün doktorlarda para için bunu önermiyolardır arkadaşlar biraz gerçekçi olalım mutlaka genel anesteside rahattır... cesareti olan heyecanı olmayan onu tercih eder olmayan genel olurr...bebeklerimiz sağlıklı olsun önemli olan oocok dogru sezaryende sorun yasayıp yasamamk doktor ve ekıbıyle ılgılı oluyor genelde... ins sorunsuz atlatırız hepımız
Bir de epiduralde hastaneler sigortadan daha fazla para aldıkları için bazı doktorlar özellikle epidurali tavsiye ediyorlar. Yani işin maddi boyutu var bir de. Oram buram kesilirken uyanık olmak istemem valla ben. Üzerinden 9 yıl geçtiği için aslında normal doğum da yapabileceğimi söyledi doktorum. Teşekkürler ben almayayım dedim :))
aynen sana katılıyorum.ilk doğum 4 yıl önce sezeryandı anestezi uzmanı benim halimi görünce epidural yapamam dedi çünkü ben heyecandan odadaa dolanıp duruyordum.biraz sonra kesilecek olma fikri yetiyor birde o an izleyemem dedim.canım keşke benim dr da dese normal yapabilirsin diye en azından son ana kadar beklemek isterim.38.haftada alınmasını hiç istemiyorum..(
zararı olacağını sanmıyorum sonuçta bitki çayı ne zararı olabilir ki fazla abartmadan 2 3 fincan içersin.ben tadını sevdim onun her zaman içebilirim aslında :)kızlar süt arttırıcıları doğumdan bir iki gün önce içsek bi zararı olurmu.ben öyle yapmayı düsünüyorum
Arkadaşlar medipol mega da sezeryan olan varsa anlatabilir mi?
canım bende medipol megaya gidiyorum daha ilk doğumum olacak doğuma daha karar vermedik sen hangi doktordasın ve doğumun nasıl olacağı belli mi ?
benimde ilk doğumum.nagihan kaya nın hastasıyım cnm.şu an bebeğim 3.200 gr daha doğuma birkaç hafta var.herşey normal gidiyor.fakat bebiş böyle kilo almaya devam ederse 4 kiloyu bulur dedi doktor.o zaman da sezeryan olursun dedi.ben de normal istiyorum.ikisinden de korkuyorum ama herkes normal doğuruyor.ameliyatlı hiç çekemezler benim nazımı
evt nst ye giriyorum.benim de doğum 28 inde olması lazım.sancım yok.en fazla 28 i gördüm makinada.sen doğurdun mu :)
ben normal istiyorum diye bekliyoruz şimdilik.doktor sen arada kalmışsın diyor.çünkü bebek ultrasonda 3800 gr çıkıyor.4 kilo olursa ben sezeryan öneririm fakat şöyle de bi durum var.4 kilo ölçüp de 3 kilo çıkan da oluyormuş.o zaman da boşuna sezeryan yapmış oluruz .en iyisi sonuna kadar bekleyelim bakalım ne olcak dedi.ama ben istersem de sezeryan yapabileceğini söyledi.ben de bekleyelim bari dedim.hayırlısı artık ne yapalım.hala da sancım yok.alışveriş merkezlerinde dolanıp duruyoruz eşimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?