• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
walla benim sabahki yatağı toplamak istemiyo canım bazen.50 kez yaptığın takdir edilmez de bi kez eksik yaptığın göze batar ona sinir oluyorum ben:41:
aynen benimde öyle dün öğlen arası halsizlik vardı hiç bişey yapmadım yattım sallamadım valla:24::24:bende bugun eşime diorum ben kamyon tekeri gibi oldummmm:53::53::53:sen 90 60 90 sınnnn:52::52::52::52:
ya bugun sabahın korunden berı oğlumun goz doktoru ısı ıle ugrastım 9 da dr randevusu vardı ordan cıktık yenı gozluk falan ugrastım eve geldım kuzenını aradım bızı okula goturdu ordan pazara falan gectım eve gelıncede boyle oldu bıde uzerıne yemek yaptım derken arttı agrısı

medemı bellı canım bıldıgın hodukluk
sen ıyıyken cok ıyı melek adeta ama azcık cıvataları gevset o melek adam gıdıyor be adam butun evın yuku ustumde onun keyfı yerınde elınde kumanda tv ızlesın umursamıyorum zaten onu ne sallıcam ama benden ozur dılemezse cumartesı sabahı dıcem ben gelmıyorum sen kendın gıt nereye gısıyorsan

hay Allah ya:5:erkekelr böle işte rahatlarr:27:

ya bugun sabahın korunden berı oğlumun goz doktoru ısı ıle ugrastım 9 da dr randevusu vardı ordan cıktık yenı gozluk falan ugrastım eve geldım kuzenını aradım bızı okula goturdu ordan pazara falan gectım eve gelıncede boyle oldu bıde uzerıne yemek yaptım derken arttı agrısı

yoruldun demek. gerçi benim de nöbetçi olduğum günler kasıklarım sızlıyo akşamları... bırak hödüğü kendi haline. sanki bırakıp gitsek kendilerine bakabilirlermiş gibi, bi de erkeklik yaparlar....
cumartesı doktora soracagım karnımda sertlesmeler kasılmalar olmaya basladı nefesım kesılıyo olunca 1 dakıka falan suruyor yada daha az kasılma esnasında vajınamda ve pelvis kemıklerımde sıssetlı basınc oluyor bı sorayım bakayım

ay evet ya hastayım yada bı yerım agrıyo demeye tırsıyorum bu sefer gezmeme takıyo yok sureklı dısardaymısımda oturaymısımda ılk hamılelıgımde erken dogum tehlıkem vardı ona takmıs kendını bılmıyomusun sen tasıyamıyosun bebegı dıyo bana
ya da butun gun yatıyorsun yada pc desın dıyo ulan trelevızyon ızlemem etmem ya kıtap okurum ya da nette gezerım kıme ne zararım var benım sanane

erkekler bişiie taktımmı takıolar maalesef.bizimde dönem dönem değişio takıntımıs bazen dediğin gibi gezmeme bazen uyumama diorum sanane alala sana ne zararım var ona batıo bazen bunlar..haa bazense bildiğin melek.artık umursamicam diorm ama hele hamilelikte umursamamak çok zor zaten zor bi dönem ilgi beklerken bu hareketler can sıkıcı..

hepberaber nerde acaba yarın oda şeker yuklemesine girecek:9:2.ci defa hemde diğerinde yanlış mı ne olmuş sağlık ocağında:27:

erkekler bişiie taktımmı takıolar maalesef.bizimde dönem dönem değişio takıntımıs bazen dediğin gibi gezmeme bazen uyumama diorum sanane alala sana ne zararım var ona batıo bazen bunlar..haa bazense bildiğin melek.artık umursamicam diorm ama hele hamilelikte umursamamak çok zor zaten zor bi dönem ilgi beklerken bu hareketler can sıkıcı..

ya bide bunun lohusalığı var bizi böle sıkarlarsa Allah muhafaza lohusa sendromumu ne varmış ona yakalanırızz:18::18::18::18:

gecen ogluma nasıhat edıyor oglum dedıkı hamılelık cok kolay nolcak 1 kılo bebek falan dedı oda anlatıyor sen ne kadar tasıyabılırsın bı agırlıgı anne olmak cok zor falan dıye kendı yaptıklarına bak cok kırıldım ya o bana gelene kadar konusmayacagım bak oğlunn doktora gıttıgınden bıle haberı yok mustahak ona

ya bide bunun lohusalığı var bizi böle sıkarlarsa Allah muhafaza lohusa sendromumu ne varmış ona yakalanırızz:18::18::18::18:

Ayy Allah korusun..ya erkekler ilgi alaka olayından pek anlamıolar.akşam bana dio ya hastayım diye haktır sana göya o beni düşündüğü için öle davrnıo ama kırıcı olduğunu farketmio bile..işte erkeklerin ilgi kavramı..:47:

gecen ogluma nasıhat edıyor oglum dedıkı hamılelık cok kolay nolcak 1 kılo bebek falan dedı oda anlatıyor sen ne kadar tasıyabılırsın bı agırlıgı anne olmak cok zor falan dıye kendı yaptıklarına bak cok kırıldım ya o bana gelene kadar konusmayacagım bak oğlunn doktora gıttıgınden bıle haberı yok mustahak ona

Canım benim hiç üzme kendini erkekler herşeyin farkında aslnda ama onların b..k sürdürmedikleri bi gururları var herşeyden ağır basıo..sen konuşmassan o dahada uzatıcak bizde hep öle oluoo ne zaman ben konuşursam o zaman gurur yok oluo..kadın olmak ne zor şey :44: herşeyi idare edersin katlanırsın ama anlayanaa

kızlar kızlar kızlar atalarımız ne demiş komşun seni var sever kocan seni sağ sever her zaman sağlıklı olucan makina gibi çalışacan ama hasta falan olmuycam robotuz ya erkeklerin bizi anlamalarını beklemeyin lütfen

kızlar kızlar kızlar atalarımız ne demiş komşun seni var sever kocan seni sağ sever her zaman sağlıklı olucan makina gibi çalışacan ama hasta falan olmuycam robotuz ya erkeklerin bizi anlamalarını beklemeyin lütfen

:9::9:
ilk defa duydum bu lafı..çok haklısın canım hasta olmamak gerek..
anlayış kiiimm erkekler kiiimm:44:

:9::9:
ilk defa duydum bu lafı..çok haklısın canım hasta olmamak gerek..
anlayış kiiimm erkekler kiiimm:44:
hahaha ıyıymıs bende ılk defa duydum :)))
onlarda hasta olunca ılgı beklemesın o zmaan

erkekler işte naz çekmek istemiyor.Eğer mutluysak mutlular üzgünsek üzgün olmamızın sebebi bizmişiz gibi bi de onların lafını çekiyoruz

ya kızlar 13 14 saatlik otobüs yolculuğu tehlikelimi sizce cumartesi doktorumla konuşacam biz daha konuşmadan aldık biletleri :44::44::44::44:

Kızlar ben kaçıyorum bugün hiç dinlenmedim hapşırıp öksürüyorum hala erken yatiim bari belkim yarına iyleşirim..
hepinize iyi geceleerrr.çok öptüük sizi:16::16:

ah biz onları dilimizle boğarız daaa... şükretsinler merhametliyiz, niyetimiz geçinmek... yoksa çok şey var söylenebilecek:41:

canım zaten bizde söyleceğimiz şeyleri söylersek anlaşılmaz bu işin sonu boşanmaya gider birileri alttan aldığı için devam eder alttan alan tarafta hep kadınlar olur

ya kızlar 13 14 saatlik otobüs yolculuğu tehlikelimi sizce cumartesi doktorumla konuşacam biz daha konuşmadan aldık biletleri :44::44::44::44:
bend ecumartesı cıkıcam yola tahmını 9 saat falan surer yolda dur kalk hoş benden ozur dılemezse goıtmıcem ama :)
meltem derdimizi depreştirdin walla bi kaşık suda boğcaz adamları:1:
oyleymıs valla herkes dertlıymıs:))

canım ben de sormadım pzt. ben de bursa dan adanaya yolcuyum 12 saat.sanmam bu aylar en uygun zamanlar yolculuk için ama molalarda kısacık da olsa yürü. ayakların şişmesin kan akışı hızlansın. bi de mutlaka kalın bişeyler al üşütme yollarda. derim ben:54:

Back
X