• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
cumartesı doktora soracagım karnımda sertlesmeler kasılmalar olmaya basladı nefesım kesılıyo olunca 1 dakıka falan suruyor yada daha az kasılma esnasında vajınamda ve pelvis kemıklerımde sıssetlı basınc oluyor bı sorayım bakayım

meltemcim, doktoruna sorduğunda burda da paylaşır mısın, aynısı bende de oluyor.bazen sıklaşıyor korkuyorum...
bu arada eşinle en kısa zamanda düzelirsiniz inşallah, böyle hormonlar bizi diyardan diyara uçururken ,insanların anlayışsız hallerine ister istemez üzülüyoruz. ama sen yine de bebişini düşün üzme kendini..

O yuzden az tuzlusundan yiyin dedim ya kiss
Ya da bosveeeerrrr... Hani bi laf var ya "ye tatliyi icme suyu yanarsa yansin, ye yagliyi ic suyu donarsa donsun". Ona bi de sunu ekliyom kendimden: "Ye tuzluyu ic suyu siserse sissin" :1::35:

hahahahayyttt alemsınn yaaaa doğru dedınnn yemeyee devammm boşverrrr bende bırı ye desındıye beklıyordum.hadee sıze ii gecelerrr

meltemcim kocişinle bozuşmuşsun düzelttiniz mi arayı? msjımı aldın mı bu arada
yok bebişim konusmuyorum hala bak saatın 5ı o salonda ben odamda :( aman cokda fıfı hem duclu hem guclu derler ya o hesap boşver bu arada mesajını aldım senın dedıgın gıbı yapalım ama o konu fırtına oncesı sessızlık gıbı gelıyo bana:)
meltemcim, doktoruna sorduğunda burda da paylaşır mısın, aynısı bende de oluyor.bazen sıklaşıyor korkuyorum...
bu arada eşinle en kısa zamanda düzelirsiniz inşallah, böyle hormonlar bizi diyardan diyara uçururken ,insanların anlayışsız hallerine ister istemez üzülüyoruz. ama sen yine de bebişini düşün üzme kendini..
tamam canım cumartesı sorayım ben , benım korkum genelde karındakı sertleşmeler ve kasılmalar erken dogum sınyalıdır oğlumda da yasamıstım ınşallah aynısı degıldrı

herkese günaydınnnnn bugün sayfanın açılışını yaptım :1:
QUOTE=meltemizmir;26964534]yok bebişim konusmuyorum hala bak saatın 5ı o salonda ben odamda :( aman cokda fıfı hem duclu hem guclu derler ya o hesap boşver bu arada mesajını aldım senın dedıgın gıbı yapalım ama o konu fırtına oncesı sessızlık gıbı gelıyo bana:)
tamam canım cumartesı sorayım ben , benım korkum genelde karındakı sertleşmeler ve kasılmalar erken dogum sınyalıdır oğlumda da yasamıstım ınşallah aynısı degıldrı

kıyamam ben sanaaaa sabah 5.30 a kadar uyumadın mııııııı? ben de erkenden uyandım eşimin çalar saatine...amaaaan dediğim gibi sallaaaaaaaa :9:

günaydın hanımlar yrn doktor kontrolüm var ayrıntılıya gireceğim umarım herşey yolunda gider

kızlar ya bebek şekeri olarak keçeden yapılma çok güzel şeyler buldum. annemle beraber yapsak diyorum ne dersiniz? çok şirinler zor olur mu kiii? burada alabileceğim bi yer yok:(

Eklentiler

• $33-530x397.webp
    $33-530x397.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $ac8445499acc48d3a45d7e76ce88aff4_300.webp
    $ac8445499acc48d3a45d7e76ce88aff4_300.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $DSCF3992.webp
    $DSCF3992.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $kece-bebekli-dogum-gunu-magneti-calismasi.webp
    $kece-bebekli-dogum-gunu-magneti-calismasi.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $yeni (38).webp
    $yeni (38).webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
kızlar ya bebek şekeri olarak keçeden yapılma çok güzel şeyler buldum. annemle beraber yapsak diyorum ne dersiniz? çok şirinler zor olur mu kiii? burada alabileceğim bi yer yok:(

ay çok güzelleeeeer :16: bence elin yatkınsa yap ben bu kadar düzgün yapabilsem ben de yapardım

günaydın canlarrr ancak okuyabildim geçmişi :17:

meltem çok üzüldüm canım sıkma canını erkekler maalesef bizim gibi değiller :50: biz de hata kalastan incelik çıkar mı ? :1:

mavusbebek ben 3. ayımı doldurduğumda 12 saat yol gidip ertesi gün de geri dönmüştüm. bi sorun yaşamadım şükür. riskli gebeliğin yoksa bi sakıncası yok diye biliyorum.

yaa kızlar dün akşam tatlı muhabbeti yapmışsınız ama benim canım hiç tatlı istemiyo hep böyle turşu limon falan yiyesim var ye ekşiyi doğur ayşe yi yalan mı oluyor bu durumda :52:

günaydın canlarrr ancak okuyabildim geçmişi :17:

meltem çok üzüldüm canım sıkma canını erkekler maalesef bizim gibi değiller :50: biz de hata kalastan incelik çıkar mı ? :1:

mavusbebek ben 3. ayımı doldurduğumda 12 saat yol gidip ertesi gün de geri dönmüştüm. bi sorun yaşamadım şükür. riskli gebeliğin yoksa bi sakıncası yok diye biliyorum.

yaa kızlar dün akşam tatlı muhabbeti yapmışsınız ama benim canım hiç tatlı istemiyo hep böyle turşu limon falan yiyesim var ye ekşiyi doğur ayşe yi yalan mı oluyor bu durumda :52:

günaydın bacılar:3::3::3::3:

ay çok güzelleeeeer :16: bence elin yatkınsa yap ben bu kadar düzgün yapabilsem ben de yapardım

okuldaki resim öğretmenimiz yardım edecek. kendi sınıfının açılışına davetiye yapmıştı bu malzemelerden. beceririz umarım:42:

Eklentiler

• $DSCN1312.webp
    $DSCN1312.webp
    17 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
geçmişi okumaya çalıştım ve sonunda bitirdim bi taraftan evrak işle bi taraftan sizi oku zor oluyor :))) Hepinize günaydın kızlar Meltemcim canını sıkma sen alttan almayınca o alacak eli mecbur :))) Birsy aferin sanada iyi yapmışsın kuzucuk bende öfkemi atamam ağlarım hıçkıra hıçkıra hem bağırırım tepki veririm hemde ağlarım :D

kızlar tatlıyıda abartmayın Esinin dediği gibi bende hiç tatlıcı değilim ve yıllardır knşlan ye tatlıyı çıkar hakkıyı muhabbeti yalan oluyo şu durumda ye ekşiyi çıakr ayşeyi bana daha uygun ama erkekim olacak demekki inanmamak gerekiyo böyle şeylere :))

çekirdeği çitleyen kimdi uleyyynnn bende tuz manyağıyım biraz abartıyım çekirdek olayını elim yüzüm şişerdi hamile kalmadan öncede şimdi daha da dikkat ediyorum ama tuzsuz hayat düşünemiyorum :((

Cam silen anne ve anne adaylarının dikkatine
istanbul cumartesi pazar pazartesi salı yı yamurlu gösteriyo

Sinemmmm hava çok güneşli şimdilik yavru guşum :DDD

Back
X