2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bızım oturdugumuz ev 4katlı bız 1. katta oturuyoruz ama gırısımız ayrı bınadan su bıkac aya kadar rahattık. ama ust kattakı kadın camlara su dokuyo butun camurlu sular hoop benım cama yapısıyo. bı sınrım bozuldu gucum yok yapamıyorum e erken dogum olcak zorlamak ıstemıyorum kendımı anlamıyo gecen gene yapmıs kabul etmıyo bayram ıcın sılmısım camlarımı, arıfe gunu bı baktım camur bastım zıllerıne soyledım kabul etmedı ogunden berıde bana tavır aldılar hos zaten muhabbetımız yoktu ama... mesela suan muzık actım o daha da seslı actı ve resmen tepınıyo tepemdeeee aksamları bızım evden ses gelsın takk tak vuruyolar asagı.cookk gerılıyorumm:47:
o ggerizekalıya söyle almıyım elime, ben bizim üsttekini dövüyodum az daha geçen sene. ahdım olsun ev alırsam bi gün en üst kat olucak. üstte oturmak medenice nasıl olur göstericem onlara

çalışırken insanın eli kolu bağlı oluyo:14: millet aşısını olmuş kaydını kuydunu yaptırmış bile. ben de hastane de ki kontrolüm için ctesi günlerine denk getirmeye çalışıyorum. allahın belası iş yerimin yüzünden

hehehehe çok hoşmuş bu iş bundan soonabişi olursa ben de öyle yapayım:)

yaptığım şikayetleri burdan yazardım ama deşifre olmayım bakarsın tanıdık biri çıkar hatta bi msn adresim var farklı isimden açtım adımın duylmasını istemiyorsam ordan mail atıyorum yoksa söylüyorlar kişinin adını

kız yeminle yine boyunu sormadım ki bidahakine sorcam söz:)
boy kilo linkini bulamadım ben yaa nerde kii??
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ebekler-kac-haftalik-kac-kilo-kac-cmquot.html
benim doktor tuhaf hatırlarsan geçen ay da boyunu söylememişti..usg fotosunda da bişi yazmıyo..sadece kiloyu söyledi..bi 27 haftayla uyumlu dedi o kadar..bu arada izmirliler kayahanı sever diye yazıyorum(buarada annem izmirli...akrabalar hep orda)adresim aynı..kaderim aynı..günlerim aynı..geceler aynı...
aaa neresınden
bu arada ezel ve cansastr ıkınıze ortak cevap verıyorum her seyı devletten beklemeyunnnn usg kagıdındakı fl boyu ıle 7 yı carpın sonucu bana soyleyınnn yoksa ıkınıze bırden 0 çekcem :)))

çalışırken insanın eli kolu bağlı oluyo:14: millet aşısını olmuş kaydını kuydunu yaptırmış bile. ben de hastane de ki kontrolüm için ctesi günlerine denk getirmeye çalışıyorum. allahın belası iş yerimin yüzünden
canım dur bi sinirlenme..bence hemen şimdi sağlık ocağını aile hekiminizi bi ara...bu aşı için o kadar çok şey söylendi ki burda..bazı doktorlar yaptırmaya gerek olmadığını düşünüyor..resmen ikiye bölündüler..

kız ben msn acmayalı 3 yıl olmustur herhalde ama bız kızlar la faceten ekleştık ıstersenız ekleyebılırsınız meltem dalaklı yazın cıkan hatun benım:)

sana sabrına ve ınancına ımrenıyorum cok guzlusun cok takdır edıyorum canım senı annelıgıne hayranım o gerızekalı doktoruda salla takma kafana her sey ıyı olacak unutma

ıhı ıhı ıhı bende 13 kılo aldım totalde bende seker falan da cıkmadı :)) bu arada butun sınırımı yurtıcı kargodan cıkarıcam heralde gerızekalılar hala gelıp kargo alacaklar verdıgın adreste bı degısıklık yok okula gelıcek dımı kargo? canım bu arada boyunu da yazarsın bı ara

hatun sende boyunu yazmadın amaaa tembellık yapmayınnn:))))

canımmmmm sagolasınn, eksık olma:16::16: ınsallah, buna cok ınanıyorum ınanmak ıstıyorum:nazar::nazar:

bu arada kızlar hepınızı esefle kınıyorum bunca zamandır bırınızde farketmedınız yaptıgım her ıkı lıstede de lıstedekı herkesın uzerıne mausla geldıgınızde proflınıe gıdebılıyorsunuz yaaa hıc bırınız farketmedınız tembeller sızı:))))

yaptığım şikayetleri burdan yazardım ama deşifre olmayım bakarsın tanıdık biri çıkar hatta bi msn adresim var farklı isimden açtım adımın duylmasını istemiyorsam ordan mail atıyorum yoksa söylüyorlar kişinin adını

cokkk tatlısınnn ya :) hıc beceremem boyle seylerı azcık tutugum galba.... ama senın gıbı bı arkadasım var yonlendırırsın artık benı bende bakarım basımın cagresıne:34:

bu arada kızlar hepınızı esefle kınıyorum bunca zamandır bırınızde farketmedınız yaptıgım her ıkı lıstede de lıstedekı herkesın uzerıne mausla geldıgınızde proflınıe gıdebılıyorsunuz yaaa hıc bırınız farketmedınız tembeller sızı:))))

Hahahah..sen çok yaşa emi !...Ancak senin ismine gelince oluydu o...
Ben denedim di ama cıks olmadıydı bakem yine...:27::27::27:

yaaa canım ne dıcem sana, ılk sayfada subat annelerının oldugu lıstede ben yokummm aksam gordum o kadar kotu oldum kı aglıcaktım nerdeyseee benı kım eklıcekkk:19::19:

yaaa canım ne dıcem sana, ılk sayfada subat annelerının oldugu lıstede ben yokummm aksam gordum o kadar kotu oldum kı aglıcaktım nerdeyseee benı kım eklıcekkk:19::19:
gamzelının lıste de mı yoksun onu gamzelı tutuyordu sonra uzun bı sure gırmeyınce ben yenı lıste hazırladım gamzelıhatun ara ara gırıyor pek guncel degıl o lıste yanı son durumumuz benım lıstem canım

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ebekler-kac-haftalik-kac-kilo-kac-cmquot.html

aaa neresınden
bu arada ezel ve cansastr ıkınıze ortak cevap verıyorum her seyı devletten beklemeyunnnn usg kagıdındakı fl boyu ıle 7 yı carpın sonucu bana soyleyınnn yoksa ıkınıze bırden 0 çekcem :)))

canım inanmıyacaksın ama usg kağıdında fl diye bişi yok..olsa çarpacam da yok işte...bak olanları yazıyorum..bugünün tarihi ve saati...kaç haftalık olduğu..6.00M...R14.0..... G63...C11...A2....4:OBST....ET2-NT...Probe:9130.....hadi buyur burdan yak....ben anlamıyorum arkadaşım bu işi..neyse canım..güzel izmirden bahsedelim..dayımın biri hatayda dolunay pastanesine çok yakın..hatta üstündeki apartmanda..diğeri şirinyer sevgi yolu sonunda bi fil heykeli var ..orda oturuyo...ama ben en son üç yıl önce geldim..annemler eskişehirde olduğu için tatillerde hemen oraya kaçıyorum...

anammmm sınır mı oldun senn kıyamam sanaa:3::3:

sinirden ağlamak üzereyim. hayatım boyunca iş yerim her şeyime engel oldu. hep geri kaldım hayattan. doktor kontrollerimi bile ctesi günlerine denk getirmeye çalışıyorum. düşünün artık. detaylı için hafta içine gün vermişlerdi. randevu 15:00 da idi. çıkarken müdür dediki sen geri gelicenmi. gerizekalı. benim detaylıya girmem 15:30 u bulsa hastaneden çıkam 16:30 işten de 17:30 da çıkıyoruz haa. düşünün işte ölürmüsün öldürürmüsün. o yüzden diyorum ya doğum iznimin gelmesini dört gözle bekliyorum diye.

Son düzenleme:
Back
X