- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
- #21.681
bu arada kızlar hepınızı esefle kınıyorum bunca zamandır bırınızde farketmedınız yaptıgım her ıkı lıstede de lıstedekı herkesın uzerıne mausla geldıgınızde proflınıe gıdebılıyorsunuz yaaa hıc bırınız farketmedınız tembeller sızı:))))
eline sağlıkkk

çalışırken insanın eli kolu bağlı oluyomillet aşısını olmuş kaydını kuydunu yaptırmış bile. ben de hastane de ki kontrolüm için ctesi günlerine denk getirmeye çalışıyorum. allahın belası iş yerimin yüzünden
sinirden ağlamak üzereyim. hayatım boyunca iş yerim her şeyime engel oldu. hep geri kaldım hayattan. doktor kontrollerimi bile ctesi günlerine denk getirmeye çalışıyorum. düşünün artık. detaylı için hafta içine gün vermişlerdi. randevu 15:00 da idi. çıkarken müdür dediki sen geri gelicenmi. gerizekalı. benim detaylıya girmem 15:30 u bulsa hastaneden çıkam 16:30 işten de 17:30 da çıkıyoruz haa. düşünün işte ölürmüsün öldürürmüsün. o yüzden diyorum ya doğum iznimin gelmesini dört gözle bekliyorum diye.
sakin ol bende öleyim izin almak ölüm gibi geliyo hep cumartesileri randevuya gdyorum bitek bunun için izin alıyorum bide detaylıda fln işte napayım olsun okdr