2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bu arada kızlar hepınızı esefle kınıyorum bunca zamandır bırınızde farketmedınız yaptıgım her ıkı lıstede de lıstedekı herkesın uzerıne mausla geldıgınızde proflınıe gıdebılıyorsunuz yaaa hıc bırınız farketmedınız tembeller sızı:))))

eline sağlıkkk ;)))

çalışırken insanın eli kolu bağlı oluyo:14: millet aşısını olmuş kaydını kuydunu yaptırmış bile. ben de hastane de ki kontrolüm için ctesi günlerine denk getirmeye çalışıyorum. allahın belası iş yerimin yüzünden

sinirden ağlamak üzereyim. hayatım boyunca iş yerim her şeyime engel oldu. hep geri kaldım hayattan. doktor kontrollerimi bile ctesi günlerine denk getirmeye çalışıyorum. düşünün artık. detaylı için hafta içine gün vermişlerdi. randevu 15:00 da idi. çıkarken müdür dediki sen geri gelicenmi. gerizekalı. benim detaylıya girmem 15:30 u bulsa hastaneden çıkam 16:30 işten de 17:30 da çıkıyoruz haa. düşünün işte ölürmüsün öldürürmüsün. o yüzden diyorum ya doğum iznimin gelmesini dört gözle bekliyorum diye.

sakin ol bende öleyim izin almak ölüm gibi geliyo hep cumartesileri randevuya gdyorum bitek bunun için izin alıyorum bide detaylıda fln işte napayım olsun okdr

sinirden ağlamak üzereyim. hayatım boyunca iş yerim her şeyime engel oldu. hep geri kaldım hayattan. doktor kontrollerimi bile ctesi günlerine denk getirmeye çalışıyorum. düşünün artık. detaylı için hafta içine gün vermişlerdi. randevu 15:00 da idi. çıkarken müdür dediki sen geri gelicenmi. gerizekalı. benim detaylıya girmem 15:30 u bulsa hastaneden çıkam 16:30 işten de 17:30 da çıkıyoruz haa. düşünün işte ölürmüsün öldürürmüsün. o yüzden diyorum ya doğum iznimin gelmesini dört gözle bekliyorum diye.

uzulmeee bakımmm kısarım sana:20::20: kafasını kırmalı o patronunun. az kaldı canım o da olcakk:16:

canım inanmıyacaksın ama usg kağıdında fl diye bişi yok..olsa çarpacam da yok işte...bak olanları yazıyorum..bugünün tarihi ve saati...kaç haftalık olduğu..6.00M...R14.0..... G63...C11...A2....4:OBST....ET2-NT...Probe:9130.....hadi buyur burdan yak....ben anlamıyorum arkadaşım bu işi..neyse canım..güzel izmirden bahsedelim..dayımın biri hatayda dolunay pastanesine çok yakın..hatta üstündeki apartmanda..diğeri şirinyer sevgi yolu sonunda bi fil heykeli var ..orda oturuyo...ama ben en son üç yıl önce geldim..annemler eskişehirde olduğu için tatillerde hemen oraya kaçıyorum...
bende hatay dayım daha dogrusu yesılyurta dogru
o zaman senın bebısı suprız bebek yapalım bakalım kac cm ıle dogacakkkkk:)

bayanlar az önce şeker sonucum çıkmış...açlık.99..tokluk:229...hal böyleyken cuma sabahı endokrin uzmanına yol göründü...canım sıkıldı..ben de biraz uyuyayım da terapi olsun..haydi görüşürüz...

uzulmeee bakımmm kısarım sana:20::20: kafasını kırmalı o patronunun. az kaldı canım o da olcakk:16:

yarın akşam 16:00 da çıkıcam kaydımı da yaptırıcam aşımı da olucam. bu aşının yapılma sebebi şuymuş. sezeryan ya da normal doğum,hangisi olursa olsun, metal aletlerle tamasımız olduğu için ve bebeğin kordonu da metal aletlerle kesildiği için. tetanoz olmayalım diye bu şartmış.
:53::53::53:

bayanlar az önce şeker sonucum çıkmış...açlık.99..tokluk:229...hal böyleyken cuma sabahı endokrin uzmanına yol göründü...canım sıkıldı..ben de biraz uyuyayım da terapi olsun..haydi görüşürüz...
obaaaaaaaaa fena cıkmış bu arada kargo geldıııııııııııııııııııııı ınşallah yarın elıne ulaşırrrrrr

obaaaaaaaaa fena cıkmış bu arada kargo geldıııııııııııııııııııııı ınşallah yarın elıne ulaşırrrrrr
ya belliydi meltem ya...deli gibi yiyordum...gözüm dönmüştü..özellikle tatlıya..neyse atlatırız inşallah...kargoya da senin adına sevindim..benim için önemli değildi biliyosun da sen sinir oluyodun..neyse canım..sonra görüşürüz..öpüyorum..

tamam canımm yapalım...kayınvalidem hariç her iki tarafta herkes uzun..hatta en kısa benim(170cm)kızım da babaneye çekmez inşallah..
ay cok guldum ben buna yaaaa:) kımse kayınvalıdesıne benzesın ıstemıyor bende dahıl:)

kız meltem benim kızımın cicisinden almışsın rüzgar bebeğe kızımada teyzesi hediye aldı cici topiğimize eklemiştim 2-3 sayfa geride :1:
aaaaaaaaaaaaaaaa kız seysımı aldım ben yoksa oğlusuma bakayımmm:)

yaaaa cnm hamur işi bısıler ıstıyorr amaa ne yıcemyaa can sıkıldıkca yemeğe verıyom kendımıı olmuyo boyledee geceleruzunn sureklı atıstırıyom offfff nası engel olsamkı kendımeee

yaaaa cnm hamur işi bısıler ıstıyorr amaa ne yıcemyaa can sıkıldıkca yemeğe verıyom kendımıı olmuyo boyledee geceleruzunn sureklı atıstırıyom offfff nası engel olsamkı kendımeee

anammmm öyle şeyler yeme kız bak boşa kilo kofffff meyve ye ceviz ye yoğurt ye süt iç yeme onları yeme kuzum

iyi akşamlar kızlar size bir sorum olacak ..gerçekten kendiniz ne yapardınız bu durumda ? şimdi benim ünv de son senem ve sınav tarihleri değişti ilk sınav 5-6 ocak 2.sınav 9-10 şubat yani anlıyacağınız tam bizim son aylarımıza denk geliyor.sınava gitmem içinde 2,5 saat yol yapmam lazım.. sizce dondursam mı yoksa devam mı ? nolur yardımm..

Canım ben olsam dondururdum, gitmezdim yani sonra pişman olmaktansa. Bir sene kaybın olur bu da çok önemli değil. Bir yerde okudum büte kalırım falan demişsin, kredili sistem nedeni ile büt kalktı diye biliyorum canım

Back
X